- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Insallah hayirli haberler cnm vaktinde gelsinMerhaba, nasılsınız hanımlar. Ben buğün kıyafetlerini yıkadım akşama ütüler Yarında hastane çantasını hazırlayacağım. Pazartesi de kontrolüm var. Durmak istemeyen oglanı 33 haftaya durdurduk bakalım pazartesi ne diyecek doktorum
İnşallahInsallah hayirli haberler cnm vaktinde gelsin
Birsey hissediyormusun cnm sanci fln. Bebek dogum kanalindamiydi bu aradaİnşallah
1 cm açıklıgım var canım. Sancım ve kasılmam ilk başta çok vsrdı doktor ilaçla durdurdu bu şekilde haftasını tamamlayan var stres yapma yat dinlen çok hareket etme dedi. Evet dogum pozisyonunda çocukBirsey hissediyormusun cnm sanci fln. Bebek dogum kanalindamiydi bu arada
Biraz daha dayanir insallah canim1 cm açıklıgım var canım. Sancım ve kasılmam ilk başta çok vsrdı doktor ilaçla durdurdu bu şekilde haftasını tamamlayan var stres yapma yat dinlen çok hareket etme dedi. Evet dogum pozisyonunda çocuk
Çok teşekkür ederim canımBiraz daha dayanir insallah canimhayirli haberlerini bekliyoruz
Kasim bebeleri cok yaramaz ciktiMerhaba kızlar, bir erkenci kuşta bende var. Cuma kansız ama sarı yeşil kahve renkli bir akıntım oldu, kontrolde nstde hiç hissetmediğim 40-50 ye çıkan sancılar çıktı. Serviks uzunluğu 8-9 mm e kadar düşmüş.yatış verildi, bebek için ve benim sancıları kesmek için ilaç başlandı. İki gece kaldım dün eve çıktım. Yatıyorum tutabildiğimiz kadar tutacağız bakalım. Cmt günü 2100 gramdı bebiş. Bugün 34+1im. Bi hafta 10 gün ne kadar kalırsa, ne kadar kilo aldırabilirsem kardır diyorum. Sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Canim sana da cok gecmis olsun vaktinde saglikla gelsiin inşallahhİnşallah
Aynen canim cok az kaldi hepimiz saglikla kavusalim insallahKasim bebeleri cok yaramaz ciktibenim de var riskim suanlik iyiyiz sukur inşallah vaktinde saglikla gelirler biz onlari çok bekledik ugraştik belki de onlar da bize bian once kavuşmak istiyordur
Evet canim dun gittim nst temiz cikti sancilari savdik sukurrAynen canim cok az kaldi hepimiz saglikla kavusalim insallahkontrol gittinmi yakinda
Masallah cnmEvet canim dun gittim nst temiz cikti sancilari savdik sukurrbidaha kontrol 2 hafta sonra
Ay yok soldaki sipa hep secde pozisyonunda ondan 3 haftadir poz yok diger sipa da yuzunu rahim duvarina dayamişti ayaklar deli gibi oynuyordu ama yuzunu bi cevirmediMasallah cnmpoz verdi mi minikler
Hehe nazlaniyorlar annesi birdahakine insallah gosterirAy yok soldaki sipa hep secde pozisyonunda ondan 3 haftadir poz yok diger sipa da yuzunu rahim duvarina dayamişti ayaklar deli gibi oynuyordu ama yuzunu bi cevirmedi2 hafta sonra goruruz inşallahh
Ah evet yaramazlar, en güzel yerdesiniz durun biraz daha :) umarım dinlerler annelerini :)Kasim bebeleri cok yaramaz ciktibenim de var riskim suanlik iyiyiz sukur inşallah vaktinde saglikla gelirler biz onlari çok bekledik ugraştik belki de onlar da bize bian once kavuşmak istiyordur
Amiin inşallahAh evet yaramazlar, en güzel yerdesiniz durun biraz daha :) umarım dinlerler annelerini :)
Yeterki uslu uslu dursunlar ben sabrederiimHehe nazlaniyorlar annesi birdahakine insallah gosterir
Ben 35. Haftada falan başlayacağım . Gümüş kapakta aldım bu arada . Göğüs yarasından çöl korkuyorum , çok yakın arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bu konuda çok çektiklerine şahit oldum o yüzden korkuyorum , bütün önlemleri almak istiyorumKızlar lansinoh kullanıyor musunuz meme ucu kremi başladınız mı?
Ben Incia krem aldım ve Philips Avent kapak aldım ama daha başlamadim.Kızlar lansinoh kullanıyor musunuz meme ucu kremi başladınız mı?
Ben 35. Haftada falan başlayacağım . Gümüş kapakta aldım bu arada . Göğüs yarasından çöl korkuyorum , çok yakın arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bu konuda çok çektiklerine şahit oldum o yüzden korkuyorum , bütün önlemleri almak istiyorum
Benim ciciklerin uçları şimdiden acımaya başladı..doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamak lazım falan diyorlar bi sorayım dedim teşekkür ederim kızlarBen Incia krem aldım ve Philips Avent kapak aldım ama daha başlamadim.