TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Insallah hayirli haberler cnm vaktinde gelsin

1 cm açıklıgım var canım. Sancım ve kasılmam ilk başta çok vsrdı doktor ilaçla durdurdu bu şekilde haftasını tamamlayan var stres yapma yat dinlen çok hareket etme dedi. Evet dogum pozisyonunda çocuk
Biraz daha dayanir insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz

Kasim bebeleri cok yaramaz cikti benim de var riskim suanlik iyiyiz sukur inşallah vaktinde saglikla gelirler biz onlari çok bekledik ugraştik belki de onlar da bize bian once kavuşmak istiyordur

Kasim bebeleri cok yaramaz cikti benim de var riskim suanlik iyiyiz sukur inşallah vaktinde saglikla gelirler biz onlari çok bekledik ugraştik belki de onlar da bize bian once kavuşmak istiyordur
Aynen canim cok az kaldi hepimiz saglikla kavusalim insallahkontrol gittinmi yakinda

Ay yok soldaki sipa hep secde pozisyonunda ondan 3 haftadir poz yok diger sipa da yuzunu rahim duvarina dayamişti ayaklar deli gibi oynuyordu ama yuzunu bi cevirmedi 2 hafta sonra goruruz inşallahh
Hehe nazlaniyorlar annesi birdahakine insallah gosterir

Ah evet yaramazlar, en güzel yerdesiniz durun biraz daha :) umarım dinlerler annelerini :)

Kızlar lansinoh kullanıyor musunuz meme ucu kremi başladınız mı?
Ben 35. Haftada falan başlayacağım . Gümüş kapakta aldım bu arada . Göğüs yarasından çöl korkuyorum , çok yakın arkadaşlarımın ve kuzenlerimin bu konuda çok çektiklerine şahit oldum o yüzden korkuyorum , bütün önlemleri almak istiyorum

Ben Incia krem aldım ve Philips Avent kapak aldım ama daha başlamadim.
Benim ciciklerin uçları şimdiden acımaya başladı..doğumdan 1 ay önce kullanmaya başlamak lazım falan diyorlar bi sorayım dedim teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…