TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bozma canım moralini ya doktorlar kglara çok takık malesef:) benimki de maşallah hep yüzünü gösterdi eliyle kapadığında da doktor dürte dürte elini çektiryordu fotografları hep net şansıma🧿😍
Benimkisi ayagıyla kapatıyor canım 😃😃 doktor ugrasıyor ama olmuyor. Elimde sadece 27 haftalıkken olan bir resmi var

Benim de bugün kontrolüm vardı ( 34+3 ) , nst normal , kontrol de normal 🙏 2300kg görünüyor , karın çevresi hala 2 hafta geride yani , baştan beri öyle zaten . Doktorum uzun boylu zayıf olacak diyor , aman sağlıklı olsunda🙏 37. Haftayı doldurunca alalım diyor . 23 ekimde doluyor 37.hafta . Eşim 24 ekim doğumlu , nasip olursa aynı tarih olsun istiyor eşim. Aslında ben biraz saha bekleyelim dedim doktoruma 38 olsun dedim ama bizim kordon yandan çıktığı için doktorum çok beklemek istemiyor , suyun falan gelmede alalım diyor , 38 lerde su gelme riski olabiliyormuş cünkü . Sağlıkla gelsinler 🙏 geri sayım başlıyor artık yani 🥰🥰🥰

Benim de bugün kontrolüm vardı ( 34+3 ) , nst normal , kontrol de normal 🙏 2300kg görünüyor , karın çevresi hala 2 hafta geride yani , baştan beri öyle zaten . Doktorum uzun boylu zayıf olacak diyor , aman sağlıklı olsunda🙏 37. Haftayı doldurunca alalım diyor . 23 ekimde doluyor 37.hafta . Eşim 24 ekim doğumlu , nasip olursa aynı tarih olsun istiyor eşim. Aslında ben biraz saha bekleyelim dedim doktoruma 38 olsun dedim ama bizim kordon yandan çıktığı için doktorum çok beklemek istemiyor , suyun falan gelmede alalım diyor , 38 lerde su gelme riski olabiliyormuş cünkü . Sağlıkla gelsinler 🙏 geri sayım başlıyor artık yani 🥰🥰🥰
Cok az kalmis cnm 😍rabbim saglikla kavusmayi nasip etsinn

Canim masallah ne guzel gelismis kavusmaniza da az kalmis sag saglim kucagina al insallah guzel haberlerini bekliyoruz 💜💐

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye umarım herkesin gebeliği yolunda ve sağlıkla ilerliyordur 🙏🏻 normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Merhabaa. Ben kararsızım ama doktor normal beklemem gerektğini söyledi bugün😊 haftaya vajinal muayene yapcakmış ozaman daha net anlarız dedi

Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim siteye umarım herkesin gebeliği yolunda ve sağlıkla ilerliyordur 🙏🏻 normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Tüp bebek annesi değilim ama bu topigi çok faydalı bilgiler paylaşıldığı için takip ediyorum☺️34 haftaligiz.Su ana kadar herşey yolunda ve normal. Doktorum da normal doğum dedi ben de öyle istiodum.Umarim herşey sonuna kadar yolunda gider ve normal doğum olur🌸

Merhabaa. Ben kararsızım ama doktor normal beklemem gerektğini söyledi bugün😊 haftaya vajinal muayene yapcakmış ozaman daha net anlarız dedi
Umarım istediğiniz gibi olur 🤗 doktorum da beni normal Doğuma yönlendiriyor ama tüp bebek annelerinde normal Doğuma hiç denk gelmedim bu da biraz tedirgin ediyor beni

Tüp bebek annesi değilim ama bu topigi çok faydalı bilgiler paylaşıldığı için takip ediyorum☺️34 haftaligiz.Su ana kadar herşey yolunda ve normal. Doktorum da normal doğum dedi ben de öyle istiodum.Umarim herşey sonuna kadar yolunda gider ve normal doğum olur🌸

Normal Doğum için ekstra yaptığınız egzersiz vs hazırlıklar var mı ☺️

Merhabalar, herkes iyidir umarım 🙏 🥰 süt sağma makinesi aldınız mı ? Hangi marka tercih ettiniz ?
Ben yorumlarına güvenerek bu makineyi aldım canım. Şarjlı olması çok hoşuma gitti, çalıştırdım iyi çekim yapacak gibi görünüyor ama kullanmadan bilemiyorum tabi. Fiyatı diğer makinelere kıyasla daha uygun. Ben 400’e almıştım geçen gün, 360’a düşmüş şimdi. İndirime girmesini beklemek lazımmış…

Eklentiler

• F0846C6D-B803-40A3-9ED6-4112A02B57E2.jpeg
    F0846C6D-B803-40A3-9ED6-4112A02B57E2.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 33
X