Yok yok olmaz Allahın izniyle ama ben de bu en son üzüldüğümde çok korktum yani rutin dışı bir şeyler oluyor hissediyorsun. Allahım miyadında doğum nasip etsin hepimizeEvet etkiliyor maalesef. annem rahatsızlandı biraz zor zamanlar geçiriyoruz ailecek işte o da etkiliyor ne kadar dikkat etsem de.
doktoruma sordum şimdi dayanamadım. Kötü bir şey olduğunu sanmam ama gel yarın bi bakalım dedi. İnşallah bir şey yoktur ya
İnşallah canım sağlıkla zamanında doğumumuzu yapalım hepimizYok yok olmaz Allahın izniyle ama ben de bu en son üzüldüğümde çok korktum yani rutin dışı bir şeyler oluyor hissediyorsun. Allahım miyadında doğum nasip etsin hepimize
Hareket ediyordur sıkıntı yoktur bence.Kızlar günaydın. Bir şey soracağım sizlere. Bugün 23 hafta olduk. Bir iki gündür karnım çok seğiriyor, yani ben başta bebek dedim ama sanki sürekli pıt pıt kalp gibi atıyor ve bazen göbeğim hareket ediyor. Dün gece de sürekli oldu uykumda. Bu normal mi, bebek mi hareket ediyo yoksa rahim mi kasılıyor? Birkaç yerde okudum korktum açıkçası kasılma erken doğum moğum yazıyor. Nasıl ayırt edecez bunu?
MerhabaKızlar alışveriş yaptınız mı bebek için ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?neler alacaksınız?
Kıyafetlerini eylül de almayı düşünüyorum annemle birlikte ben gerekli gereksiz her şeyi doldururum diyeKızlar alışveriş yaptınız mı bebek için ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?neler alacaksınız?
Güzelmiş beşiginiz ne zamana kadar kullanılır acaba?Kıyafetlerini eylül de almayı düşünüyorum annemle birlikte ben gerekli gereksiz her şeyi doldururum diyediğer şeyleri liste yaptım e bebekten aldım banyo araç gereçler ateş ölçer …vs yatağımızda şuan kiwi sleeper beşik Allahım sağ salim kullanmak nasip etsin hepimize beğendiğiniz şeyleri yazın kızlar buradan eksiği olanlar indirime girenleri paylaşalım
Siz hangi beşikten aldınız acaba?MerhabaBiz anne yanı beşik aldık. Hastaneye giderken lazım olur diye valiz için olan düzenleyicilerden aldım. Odasına yine tatlı bir sepet seti aldım. Birde büyüyen beşikli oda takımı bakıyoruz. En kısa zamanda odasını da hazırlamak istiyorum çok heyecanlı
Kuzenim kullandı bundan benim temennim de bir 7 , 8 ayı çıkarmakGüzelmiş beşiginiz ne zamana kadar kullanılır acaba?
Güzel düşünmüşsünüz diğer beşikler bana da çok büyük gözüküyor bir de pratikte acaba gerçekten içinde uyuyorlar mı diye düşündümKuzenim kullandı bundan benim temennim de bir 7 , 8 ayı çıkarmakSonra büyük bir şeylere geçeriz dedim çünkü şuan ufacık olacak diğer beşikler baya büyük göründü benim yatak odamda küçük açıkcası bebek odası yapmayacağım için
Kuzenim kullandı bundan benim temennim de bir 7 , 8 ayı çıkarmakSonra büyük bir şeylere geçeriz dedim çünkü şuan ufacık olacak diğer beşikler baya büyük göründü benim yatak odamda küçük açıkcası bebek odası yapmayacağım için
Tüp bebek olduğu için sezeryan olacak acaba kaç gün kalırız hastane de?Kuzenim kullandı bundan benim temennim de bir 7 , 8 ayı çıkarmakSonra büyük bir şeylere geçeriz dedim çünkü şuan ufacık olacak diğer beşikler baya büyük göründü benim yatak odamda küçük açıkcası bebek odası yapmayacağım için
2 gun kaliniyordu cnm. Normal de olabilir doktor nasil uygun gorurseTüp bebek olduğu için sezeryan olacak acaba kaç gün kalırız hastane de?
Bugun ayrintili usg vardi sukurler olsun sagliklari iyiymiş haftalari uyumluymuş 460gr biri 450gr digeriymiş uzerimden buyuk bi yuk kalkti şukur
Oy masallah canim saglikla buyusunler resim alabildinizmiBugun ayrintili usg vardi sukurler olsun sagliklari iyiymiş haftalari uyumluymuş 460gr biri 450gr digeriymiş uzerimden buyuk bi yuk kalkti şukur
TeşekkürlerEki Görüntüle 2892913 Eki Görüntüle 2892914 İnstagramda annemioluyorumbensimdi diye çok faydalı bir sayfa var. Ben alacağım şeyler için direkt bu sayfadan faydalanıyorum. Size de fikir olması açısından paylaşıyorum
Ben de orta boy bir valiz yaparım bir tane de anne çantası aldım trendyoldan baya güzel beğendim.aynen ben de youtuberları izledim hastane için ne gerekli diye kendimce tekrar yorumladım.hastanede 2 gün canım kalıyoruzBen henüz pek bir şey almadım bir battaniye iki zıbın ağız bezi aldım.hastane çantası videolarını izlemiştim valize koyuyorlar eşyaları sizde valize mi koymayı düşünüyorsunuz