- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
Tek arter iki ven olur normalde. Doktorunuz içiniz rahat olsun dediyse bence hiç internetten bakıp kendinizi dana fazla strese sokmayın. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınızKizlar merhaba bebegimin tek arter tek ven oldugunu ogrendim o ne demek derseniz gobek kordonunda 3 damar olusmasi gerekiyorken bebegimin kordonunda 2 damar olusmus kafam karisik doktorum icin rahat olsun diyor ama nette pek olumlu seyler yazmiyor sanirim amniyosentez yaptiracagim ucreti hakkinda bilgisu olan var mi?
Merhaba. Nasıl ortaya çıktı bu durum ? perinatologa gözüktünüz mü? Amniyosentez kararını da o verecektir zaten. Doktor içiniz rahat olsun demiş sıkmamaya çalışın canınızı umarım herşey gönlünüzce olurAmniyosentez ort 5 bin civarı oluyor hastane kalitesine göre farklılık gösteriyor tabi
Amin ins hepimiz saglikla kucagimiza alalimTek arter iki ven olur normalde. Doktorunuz içiniz rahat olsun dediyse bence hiç internetten bakıp kendinizi dana fazla strese sokmayın. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız
Ben de arıtma cihazından su içiyorum evde, neden zararlı? Doktorum bu konuda bir şey demedi ben de sormadım hiçKizlar merhaba aklima takildi. Biz evde aritma cihazi kullaniyoruz su icin ama bir cok yerde zararli oldugu yaziyor sizler nr kullaniyorsunuz doktorunuz herhangi birsey tavsiye etti mi ?
Bende anlamadim mineral kalmiyormus filam diye ama inanki kafam karistiBen de arıtma cihazından su içiyorum evde, neden zararlı? Doktorum bu konuda bir şey demedi ben de sormadım hiç
Ben mineral takviyesi kullanıyorum bir de her gün mutlaka bir tane maden suyu içerim, diğer türlü de musluktan akan su içilmiyor direkt olarakBende anlamadim mineral kalmiyormus filam diye ama inanki kafam karisti
Cok sevindim saglikla kucagina al minik prensesiGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
benden de istediler cogu kisiden isteniyor uygun bir zamanda yaptirmayi dusunuyorum bende kismet olursa yaptirmamayi tercih ederdim ama cikarsa diyet veriyorlarmisHerkese merhaba, benim doktorum da bir sonraki randevuya geldiğimde şeker yüklemesi yapılacağını söyledi. Ben normalde yaptırmak istemiyordum ama hemşiresi, gebelik şekeri testini yaptırmayanları doktorun takip etmeyi bıraktığını söylediHaliyle kararsız kaldım. Sizler şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Günaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Canim cok sevindimmmGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Herkese merhaba, benim doktorum da bir sonraki randevuya geldiğimde şeker yüklemesi yapılacağını söyledi. Ben normalde yaptırmak istemiyordum ama hemşiresi, gebelik şekeri testini yaptırmayanları doktorun takip etmeyi bıraktığını söylediHaliyle kararsız kaldım. Sizler şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de ilk gebelikte kandan bakmistim yaptirmamistm normal cikinca. Yine danisirim doktoruma ne der bakalimbana doktorum 10 gun boyunca sabah aclik-tokluk oglen ve aksam tokluk olck sekilde olcum yapmami, gerekli gorurse yukleme yapilacagini soyledi
cuma kontrolumde sonuclari goturecegim yapalim derse de gonul rahatligiyla yaptirirm cekinceniz nedir? Ne sebeple yaptirmak istemiyorsunuz? Gebelikte seker cok tehlikeli ve bu test yapilmak zorunda
Maşallah maya hanımcığaGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Detaylida resim vermediler mi canimMaşallah maya hanımcığaailesine şaka yapmayı çok sever kendileri ne güzel foto alabilmişsin canım ben de geçen hafta cuma gittim ama gebeliğimin başından beri ultrason kalitem çok düşük hiç göremiyoruz doğumda anca göreceğim sanırım kızçemi elindeki rahatsızlık için de şimdiden geçmiş olsun
Her ne kadar göbeğim olduğu için almakta zorlansa da alabildikMaşallah maya hanımcığaailesine şaka yapmayı çok sever kendileri ne güzel foto alabilmişsin canım ben de geçen hafta cuma gittim ama gebeliğimin başından beri ultrason kalitem çok düşük hiç göremiyoruz doğumda anca göreceğim sanırım kızçemi elindeki rahatsızlık için de şimdiden geçmiş olsun
Gözün aydın şükürler olsunGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Masallah iyi yine guzel bi poz yakalamissinizdir.bizimki elini yuzunden cekmedi pozisyon degistirmedi 40 dk baktiHer ne kadar göbeğim olduğu için almakta zorlansa da alabildikçok teşekkür ederim canım