Gece 3lere kadar ayaktayim o saatten sonra serinlik basliyor anca oyle uyuyorumGünaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak
Günaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak
Yeni gördüm mesajı kusura bakma ya fotosunu ekledim takviyeninHangi takviyeyi kullanıyorsunuz
Bende karar veremedim bana da az yan etkisi var diye sinovactan bahsetti biontechte çok yan etki var bir haftaya kadar sürebilir dediİyi bayramlar güzel anneler. Hepinize ailenizle sevdiklerinizle musmutlu bayramlarben birşey sormak istiyorum. Aşıyla ilgili daha önce de soruldu ama kafam o kadar karışık ki uzun zamandır gittigim çok iyi bir dahiliye doktoruyla görüştüm, aile hekimimle görüştüm ve kadın dogumcumla da görüştüm ve hepsi bana aşı olabilirsin dedi ve özellikle biontech olmamı tavsiye ettiler. Fakat hamilelik başından beri çok sıkıntı yaşadım ve vücudum çok yorgun çok çabuk hastalanıyorum. Bi yandan allah korusun covid beni çok yıpratır diyorum, diger yandan biontech yan etki yaparsa yine kötüler hastalanırsam diye korkuyorum, öte yandan hamileligi düşünüyorum inanıın içinden çıkamadım ve karar verememek çok üzüyor beni sizler neler yaptınız ve neler düşünüyorsunuz
Amin canımHerkese iyi bayramlar arkadaşlar, inş seneye yavrularımız ile birlikte sağlıklı bir bayram geçiririz
Aşı konusuna gelince ben de olmadım, açıkçası olmak konusunda kesin bir karara varamadım. Doktor olan kardeşim hocalarına ve arkadaşlarına sorduğunda bile yarısı olsun derken, yarısı olmasın dedi. Dolayısıyla kafam iyice karıştı. Biontech zaten olmak istemiyorum. Sinovac'ın da mutasyonlara karşı etkisiz olduğu söyleniyor. O zaman neden olayım diyorumRabbim hepimizi korusun inş
Amin allah hepinizi korusun.inşallah doggru karar veriyoruzdur.
Ben iki doz oldum ikinci doz bayramdan önce idiKızlarr tetanozu naptınız oldunuz mu?? Kaçıncı hafta yaptırdınız
Ben ilk dozu bayramdan once olmustum pazartesi yada sali ikinci doz icin gitcem.18. Haftadan sonra vurulabiliyor galiba hemsire bana 20. Haftada gel demisti ilk doz icinKızlarr tetanozu naptınız oldunuz mu?? Kaçıncı hafta yaptırdınız
21+4 de tetenoz +boğmaca yaptı doktorum , tek doz , ikinci doza gerek yok dediKızlarr tetanozu naptınız oldunuz mu?? Kaçıncı hafta yaptırdınız
Boğmaca yı duyuyorum bana bisey demediler turkiyede misiniz?21+4 de tetenoz +boğmaca yaptı doktorum , tek doz , ikinci doza gerek yok dedi
Tetanoz yaptırıyor doktorlar önemli sezeryan vs olursa ya da bi yerin kesilirse diyeBu aşıları yaptırmak zorunlu mu arkadaşlar?