TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ay ismi Maya mı olacak? Çok güzel bir isim çok severim. Sağlıkla gelsin canım minnoş Maya

Maşallah canim rabbim bize de nasip etsin detaylidan mutlu cikmayii elin içinde gecmis olsunn isme de bayildim cok guzel

Açıkçası bu gebelikte şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğini söyleyen de çok fazla kişi var. O yüzden kafam karışık

Merhabalar , biz de 22+5 olduk , geçen hafta detaylı yapıldı , hersey yolunda çok şükür baştan beri olan ve hala devam eden damarlarda direnç fazlalığı var , o yüzden zaten 11. haftadan beri 150mgr ecoprin kullanmaya başlamıştım , ona devam edeceğim . Tansiyon takibi yapacağım , şuan tansiyonum gayet normal çıkıyor ama ilerleyen haftalarda artma ihtimali olabilirmiş , o yüzden doktorum tuzu azaltmamı , kendimi yormamamı ve genellikle sola yatmamı önerdi . Detaylının yapıldığı gün tetenoz +boğmaca aşısı da oldum . Bir sonraki kontrol 25+3 gibi olacak kısmetse , o zaman şeker yüklemesi yapacağını söyledi doktorum , doktoruma çok güveniyorum o nedenle yaptırıp yaptırmamak konusunda tereddütte değilim. Herkese sevgiler

Kızlar selamlar birkaç gündür ara ara göbeğimde acı oluyor. Bastırınca da acıyor ama ara ara herzaman olmuyor. 23 haftadayım bu durumu yaşayan var mı?
Bende de oluyor bazen mümkün olduğunca bol kıyafetler giy karın kısmını sıkacak şeyler sakın giyme. Nedeni rahmimizin büyümesi sonucu karın kaslarının açılması genişlemesiymiş

Bizde geçen hafta yaptırdık detaylı ultrason çok şükür her şey yolunda çıktı. İkiz olunca doktor iki kez çağırdı baya yoruldu kendisi de bakıcam diye çok şükür yüzlerinide gördük kız babaya oğlan bana benziyor gibi bakalım sağsalim kucağımıza alalım. Bu arada iyice hareketlendiler artık özellikle oğlan hiç durmuyor kız uslu uslu yatıyor :)

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah biri bir tarafta biri bi tarafta mı nasıl anlıyorsun hangisinin daha hareketli olduğunu?

Günaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak

Günaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak
Günaydın canımBen hep 6 da kalkıyorum hamile kaldığımdan beri gece uyanıyorum böle bölük pörçük uykumgündüz de uyumuyorum pel pel bakın durdün e bebeğe gittik başladım alışverişe ayyy nasıl güzel bir duygu Allahım sağ salim miyadında kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize Doktorumuz da iyi geçti binlerce şükür

Merhabalar, sıcaklar yoruyor baya , çok sıcak , her gece en az birkez uyanıyorum , sabahları da en geç 7.30-8 gibi uyanıyorum zaten , Ağustos da ne yapacağız bilmiyorum

Amin canim .cok sukur bin sukur bu duygulari yasatan Rabbimize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…