Ay ismi Maya mı olacak? Çok güzel bir isim çok severim. Sağlıkla gelsin canım minnoş MayaGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Masallah canim saglikla gelsin insallahBende bu gun kontrole gittim şükür haftasıyla uyumlu çıktı bizde göremedik yüzünü elleri ile kapatmıştı yine sağlıklı olsunlar da.
Maşallah canim rabbim bize de nasip etsin detaylidan mutlu cikmayiiGünaydın güzel annelerim..nasılsınız bakalım? Dün bizim 21. Hafta detaylı ultrasonumuz vardı, her şey çok güzel dedi Dr çok sağlıklı dedi. Bunları duymak nasıl mutlu etti anlatamam, bilirsiniz neler yaşadım. Çok şükür ... Maya hanımın fotosunu verdi aynı babası hehehhe. Artık ben de ufaktan alışverişe başlıyorum. Bu arada çok kilo aldığım için azar işittim acilen diyetisyene baslicam ve ödem sorunum hala devam ediyor, elim için de ortopediye gidicem karpal tünel sendromu için ufak bir operasyon lazım dedi olsun ama şikayet etmiyorum bol bol güzel sağlıklı günler dilerim
Amin teşekkür ederimMasallah canim saglikla gelsin insallah
Açıkçası bu gebelikte şeker yüklemesinin bebeğe zarar verdiğini söyleyen de çok fazla kişi var. O yüzden kafam karışıkbana doktorum 10 gun boyunca sabah aclik-tokluk oglen ve aksam tokluk olck sekilde olcum yapmami, gerekli gorurse yukleme yapilacagini soyledi
cuma kontrolumde sonuclari goturecegim yapalim derse de gonul rahatligiyla yaptirirm cekinceniz nedir? Ne sebeple yaptirmak istemiyorsunuz? Gebelikte seker cok tehlikeli ve bu test yapilmak zorunda
Yok canım maalesef alınamadı.. çok moralim bozuk dünyada sanki benden daha kilolusu yokmuş gibiDetaylida resim vermediler mi canim
Yok canım maalesef alınamadı.. çok moralim bozuk dünyada sanki benden daha kilolusu yokmuş gibialt tarafı 85 kg yiz yani
Birsey olmaz saglikli olduktan sonra kilo verilir:))Yok canım maalesef alınamadı.. çok moralim bozuk dünyada sanki benden daha kilolusu yokmuş gibialt tarafı 85 kg yiz yani
Normal usg de verir guzel guzel fotograflar insallahYok canım maalesef alınamadı.. çok moralim bozuk dünyada sanki benden daha kilolusu yokmuş gibialt tarafı 85 kg yiz yani
Sorun bende galiba bilemiyorum ki hiç sağlıklı bir görüntü alamadık aman kızım sağlıklı olsun da ömrüm boyunca bakarım o gül yüzüneAaa kilolu olunca net gözükmüyor mu bebiş. Benimde göbek çok büyük.
Bende de oluyor bazen mümkün olduğunca bol kıyafetler giy karın kısmını sıkacak şeyler sakın giyme. Nedeni rahmimizin büyümesi sonucu karın kaslarının açılması genişlemesiymişKızlar selamlar birkaç gündür ara ara göbeğimde acı oluyor. Bastırınca da acıyor ama ara ara herzaman olmuyor. 23 haftadayım bu durumu yaşayan var mı?
Teşekkürler. Evet genelde elbise giyiyorum artık daha rahat:)Bende de oluyor bazen mümkün olduğunca bol kıyafetler giy karın kısmını sıkacak şeyler sakın giyme. Nedeni rahmimizin büyümesi sonucu karın kaslarının açılması genişlemesiymiş
MaşallahBizde geçen hafta yaptırdık detaylı ultrason çok şükür her şey yolunda çıktı. İkiz olunca doktor iki kez çağırdı baya yoruldu kendisi de bakıcam diye çok şükür yüzlerinide gördük kız babaya oğlan bana benziyor gibi bakalım sağsalim kucağımıza alalım. Bu arada iyice hareketlendiler artık özellikle oğlan hiç durmuyor kız uslu uslu yatıyor :)
Günaydın canımGünaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak
Merhabalar, sıcaklar yoruyor baya , çok sıcak , her gece en az birkez uyanıyorum , sabahları da en geç 7.30-8 gibi uyanıyorum zaten , Ağustos da ne yapacağız bilmiyorumGünaydın guzel anneler nasil gidiyor hamilelik sicaklarla araniz nasil uykulariniz bolunuyor mu benim gibi her kalktigimda ayaklarima kollarima su tutuyorum anca oyle rahatliyorum biraz olsun rahat uyuyorum.cok sicaaaak
Amin canim .cok sukur bin sukur bu duygulari yasatan Rabbimize ❤Günaydın canımBen hep 6 da kalkıyorum hamile kaldığımdan beri gece uyanıyorum böle bölük pörçük uykum gündüz de uyumuyorum pel pel bakın dur dün e bebeğe gittik başladım alışverişe ayyy nasıl güzel bir duygu Allahım sağ salim miyadında kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize Doktorumuz da iyi geçti binlerce şükür
Allah yardimcimiz olsun vallaMerhabalar, sıcaklar yoruyor baya , çok sıcak , her gece en az birkez uyanıyorum , sabahları da en geç 7.30-8 gibi uyanıyorum zaten , Ağustos da ne yapacağız bilmiyorum