TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Artik 3 lu tarama yapilmiyor diye biliyorum
2 li ve 4 lu yapti benim doktorum hatta bazi doktorlar 2 li normal gelirse 4 lu bile yapmiyor

Benim 2li test temiz çıkmıştı. Doktor sonra 3lü ve 4lüyü yapmicaz gerek yok dedi. Sadece 3lü testte sanırım karacigerle ilgili mi ne bi değer varmış sadece ona bakıcaz dedi gerisni yapmadık

Kızlar nasılsınız? İyisinizdir umarım. Ara ara okuyorum ama yazamıyorum, yine işler çok yoğun bu ara. 20+3 olduk artık biz. Bugün detaylı ultrasona gittik, oğlumun her bi yerini gördük. Her şey yolunda çok şükür Yavaştan alışverişlere de başladık. Bugün anne yanı yatağımız geldi falan. Odasını düşünüyoruz bayram sonra bakıcaz. Kıyafetler de aldık yavaştan. Oğlumun tekmeler de artık daha netleşti. Zaman geçtikçe heyecanım artıyor, çok güzel bi his bu ya

maşallah 🏵 çok güzel güle güle kullan

Hayırlı olsun canım, en güzel günlerde kullanın inşallah Yenidoğan atletlerinden aldım 6 tane ama ne kadar almak gerekiyor ki? Hastane çıkışı için iki takım yeter diyorlardı ama başka neler almamız lazım bir liste oluştursak çok iyi olacak. Hareketlerini hissetmek başka bir boyutmuş gerçekten bu arada, mest oluyorum… Son iki haftadır göbeğime baktığımızda da görüyoruz hareketlerini videoya alıyorum

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla en güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı Ya o liste aynen lazım gerçekten. Bilen deneyimli annelerimiz paylaşırsa süper olur. Kafama göre alıp duruyorum ben de
göbekte görüyor musunuz ay çok iyi benim henüz görünmüyor eşim konuşup bakıp duruyor göbeğime

Ay masallah cok sukur gozun aydin artik daha cok hissedersin nekdr olmus kilosu boyu 20 haftalikken merk edyrmm ben de ozmn kontrol gtcem ins

Kizlar biz de bu hafta ayrintili ultrasona girdik cok sukur her sey yolunda 509 gr ve 29-30 cm dedi minikimiz icin.yuzunu bi turlu gostermedi profilden falan cektik elini agzina goturmustu utangac kizimiz. Haftasina gore gelisimi uyumlu dedi.Dualariniza talibim.Tum annelerimiz yavrularini sag salim kucaklarina alsin insallah vakti zamaninda.hepinize kucak dolusu sevgiler.

Kızlar selamlar birkaç gündür ara ara göbeğimde acı oluyor. Bastırınca da acıyor ama ara ara herzaman olmuyor. 23 haftadayım bu durumu yaşayan var mı?

Kızlar selamlar birkaç gündür ara ara göbeğimde acı oluyor. Bastırınca da acıyor ama ara ara herzaman olmuyor. 23 haftadayım bu durumu yaşayan var mı?
Cok bi bilgim yok ama gobek deligi biraz disari cikiyomus bu haftalarda bazen aciyabiliyormus cok kafana takilirsa doktoruna da sorarsin ama brnce bastirma zaten agri var diyosun daha da arttirma derim.

Kizlar merhaba bebegimin tek arter tek ven oldugunu ogrendim o ne demek derseniz gobek kordonunda 3 damar olusmasi gerekiyorken bebegimin kordonunda 2 damar olusmus kafam karisik doktorum icin rahat olsun diyor ama nette pek olumlu seyler yazmiyor sanirim amniyosentez yaptiracagim ucreti hakkinda bilgisu olan var mi?

Merhaba. Nasıl ortaya çıktı bu durum ? perinatologa gözüktünüz mü? Amniyosentez kararını da o verecektir zaten. Doktor içiniz rahat olsun demiş sıkmamaya çalışın canınızı umarım herşey gönlünüzce olur Amniyosentez ort 5 bin civarı oluyor hastane kalitesine göre farklılık gösteriyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…