- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
İnşallah canim rabbim nasip ederse yok canim memlekete geldim yillik izne ciktim agustosun 10uda idari iznim basliyorKasim annesi olcan insallah saglikla gelsin minik lersuan calisiyorsn dmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim rabbim nasip ederse yok canim memlekete geldim yillik izne ciktim agustosun 10uda idari iznim basliyorKasim annesi olcan insallah saglikla gelsin minik lersuan calisiyorsn dmi
Aa birsey kalmamis cok sukur idari izine de rahat gecer insallah hamilelikteİnşallah canim rabbim nasip ederse yok canim memlekete geldim yillik izne ciktim agustosun 10uda idari iznim basliyor
İnşallah inşallahh canimAa birsey kalmamis cok sukur idari izine de rahat gecer insallah hamilelikte
Ben de bu hafta gideceğim tek bebek Medical Park 750 TL dedi.Selam kızlar bende bu hafta detaylı ultrason randevusu aldım ikiz gebelik olduğu için 800 tl dediler içinizde yaptıran var mı ? çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar çıkar. Benimde karnım baya çıktı gerilmeye başladı içten içe çatlak önleyici yağ kullanıyorum umarım faydası olur.
Merhaba canim ben kullaniyorum vinalac adinda onunda icinde var ekstra almiyorum hatta demir ilacimda bile varArkadaşlar aranızda multivitamin kullanan var mı? Ben ocean mumy kullanıyorum ama içerisinde folik asit te var. Normalde folik asiti 3 Aydan sonra kullanma demişti doktorum. Siz neler kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar aranızda multivitamin kullanan var mı? Ben ocean mumy kullanıyorum ama içerisinde folik asit te var. Normalde folik asiti 3 Aydan sonra kullanma demişti doktorum. Siz neler kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim peki üçüncü Aydan sonra folik asit kullanmak zararlı değil mi?Merhaba canim ben kullaniyorum vinalac adinda onunda icinde var ekstra almiyorum hatta demir ilacimda bile var
Ben regenesis max kullanıyorum.
Imom omega sadece suanArkadaşlar aranızda multivitamin kullanan var mı? Ben ocean mumy kullanıyorum ama içerisinde folik asit te var. Normalde folik asiti 3 Aydan sonra kullanma demişti doktorum. Siz neler kullanıyorsunuz?
Merhaba canim ben kullaniyorum vinalac adinda onunda icinde var ekstra almiyorum hatta demir ilacimda bile var
Evet nifty yapılınca diğerlerine gerek olmuyor normaldeArkadaşlar merhaba, ben de bir süredir sessizdim. Sizlere bir sorum vardı? Üçlü test yaptırdınız mı? Benim doktorum üçlü test istemedi, ben de bilmediğim için soramadım. Kendi kendime nifty testi yaptırmıştık ve düşük risk çıktığı için gerek duymadı mı acaba dedim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Nifty testi daha kapsamli bisey galiba temiz ciktiysa gerek gormemistir biz de ikili tarama testi temiz ciktigi icin gerek gormedik 3 lu 4 luyu.dr isterseniz yaptirabilirsiniz demisti bize birakti yani ,yaptirmadik.Arkadaşlar merhaba, ben de bir süredir sessizdim. Sizlere bir sorum vardı? Üçlü test yaptırdınız mı? Benim doktorum üçlü test istemedi, ben de bilmediğim için soramadım. Kendi kendime nifty testi yaptırmıştık ve düşük risk çıktığı için gerek duymadı mı acaba dedim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
İkizlerde yaptırmıştim bunda da yaptirmicam bebeğin iç organlara karar söylüyor onlara bakıyor zaten 700 dedi benim gittiğim hastanedeSelam kızlar bende bu hafta detaylı ultrason randevusu aldım ikiz gebelik olduğu için 800 tl dediler içinizde yaptıran var mı ? çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar çıkar. Benimde karnım baya çıktı gerilmeye başladı içten içe çatlak önleyici yağ kullanıyorum umarım faydası olur.
Benim takviyede de var folik asit acinde birşey demedi Dr umTeşekkür ederim peki üçüncü Aydan sonra folik asit kullanmak zararlı değil mi?
Hangi takviyeyi kullanıyorsunuzBenim takviyede de var folik asit acinde birşey demedi Dr um
teşekkürler canımmmBir de sakin tukuruk falan yapma cok kolay aliniyor ama yine de zorlanirsan hafif islatabilirsin suyla.