- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Insallah canim hayirli sonuclar ben de heyecanla bekliyorum pztsi 8+5 olcam ins buyumus olur herhaldeSonuçlar çıkınca söyleyecek ne zaman geleceğimidarısı başınıza inşallah
Büyür inşallahInsallah canim hayirli sonuclar ben de heyecanla bekliyorum pztsi 8+5 olcam ins buyumus olur herhalde
Amin canim insallahhBüyür inşallahgüzel sonuçlarla gel
Amiin amiin inşallahhhİnşallahen kısa zamanda bunları düşünmeyeceğin hamileliğin tadını çıkaracağın zamanlar gelsin
Ilaclardan degildir cnm hamilelikten aclik krizleri miden surekli bulaniyor dmi acken ?benm de oyle ya hep ac gibi bulaniyr sadece hamur isi gbi birsey bastiriyor sanki midemiKızlar nasılsınız? Ben geçen hafta ilaçları kesmiştim. Bu hafta ondan mı bilmem çok fena açlık krizleri yaşıyorum. Şekerim oynuyo galiba sürekli açım normal mi bu ya
Bulanıyo bi de elim ayağım titriyo fena. Yiyorum rahatlıyorum 2 saat sonra yine. 3 ana 3 ara öğüne geçtim ama bana mısın demiyorIlaclardan degildir cnm hamilelikten aclik krizleri miden surekli bulaniyor dmi acken ?benm de oyle ya hep ac gibi bulaniyr sadece hamur isi gbi birsey bastiriyor sanki midemi
TUzlu kurabiye fln iyi geliyormu cnm arada benim de ya ne yicem bilmiyrm surekli hamur isi de yiyememBulanıyo bi de elim ayağım titriyo fena. Yiyorum rahatlıyorum 2 saat sonra yine. 3 ana 3 ara öğüne geçtim ama bana mısın demiyor
Ya kocaman olmuşCanim benim hayirlisi boyleymis insallah saglikla buyusun kuzucuk nasil buyumusmu
Valla kilo yapıyo diye çok yememeye çalışıyorum onları. Grisini filan yiyorum ama fena umarım geçicidir bu durum yoksa yüz kilo olurumTUzlu kurabiye fln iyi geliyormu cnm arada benim de ya ne yicem bilmiyrm surekli hamur isi de yiyemem
Masallah ya artik daha hizli buyucek her gidiste insallah❤Ya kocaman olmuşcenin şekline gelmiş artık çok büyüyorlar ya insan inanamıyor
Bence 4 aydan sonra gecer ozmn istah olur ama kriz seklinde cok olmaz canim suan ezik gibi midemiz bulantiliValla kilo yapıyo diye çok yememeye çalışıyorum onları. Grisini filan yiyorum ama fena umarım geçicidir bu durum yoksa yüz kilo olurum
Benim doktorum araştırma hastanesinde hoca, kontrole gittiğimizde hastaneye gelin orada yapalım dedi. Devlet hastanesi olduğu için ücretsiz oluyor.Kızlar selam bu ikili tarama testleri ne kadar?
İnşallah yaa çok kötü bi durumBence 4 aydan sonra gecer ozmn istah olur ama kriz seklinde cok olmaz canim suan ezik gibi midemiz bulantili
Aynen cnm benm senin az kaldi insallah tamamn gececek. Tatli bisi istemiyor canin dmi?İnşallah yaa çok kötü bi durum
Arkadaşlar merhaba,
Benim sorum doktorlarınız ile ilgili.
Ben tüp bebek tedavisine başladığım doktorumla normal muayenelerime devam ediyorum. Açıkçası sürecimi daha iyi biliyor diye onunla devam etmek istedim. Ama kalp atımından sonra genelde başka doktorlara gidildiğini okuyorum ya da duyuyorum. Sizler hangisini neden tercih ettiniz acaba?
Benim gebelik takibi yapmadigi icin bahceci mecbur bir doktor buldum cnm oyle kendim kendi doktorunuz tabiki daha iyi olurArkadaşlar merhaba,
Ben tüp bebek tedavisine başladığım doktorumla normal muayenelerime devam ediyorum. Açıkçası sürecimi daha iyi biliyor diye onunla devam etmek istedim. Ama kalp atımından sonra genelde başka doktorlara gidildiğini okuyorum ya da duyuyorum. Sizler hangisini neden tercih ettiniz acaba?
Benim tüp bebek doktorum çok yoğundu, sadece muayene olurken ne söylerse o kadarını biliyordum. Şimdi perinatolog bir hoca ile doğuma kadar gideceğiz inşallah. O da çok yoğun bir doktor ama muayenelerinin arasındaki uçurumu tarif edemem, her detayı tek tek gösterip anlatıyor çok memnunum.Arkadaşlar merhaba,
ben tüp bebeği şişli memorialda yaptırdım ordaki tüp bebek bölümü gebelik takibi yapmıyor. bu yüzden başka doktor bulup ona devam ediyorum. hatta perinatologla gebelik takibi yapıyorum.Arkadaşlar merhaba,
Kızlar selam bu ikili tarama testleri ne kadar?