Gunaydin gozun aydin canim cok sukur bana da soylemedi dr cinsiyetiGünaydın kızlarbugün kontrolden geldim. Bebisimi gördüm. Durumu iyi çok şükür cinsiyet için bir ay sonra kesin söyleyebiliriz dedi. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Yok canım ufacık olduğu için Rahim onu büzüp yok ediyormuşAmin canim Allah ona saglikli uzun omurler nasip etsin saglikla kucagina al insallah.peki digeri nasil olcak icerde durmasinin bi zarari var mi dusuk falan mi yaptircaklar merak ettim dr bisey dedi mi
Maşallah ne güzel , gözünüz aydınGünaydın kızlarbugün kontrolden geldim. Bebisimi gördüm. Durumu iyi çok şükür cinsiyet için bir ay sonra kesin söyleyebiliriz dedi. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
En onemlisi dedigin gibi sağlik rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahhKızlar günaydın kontrolden çıktım. 1. Bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür gördük kalbini dinledik tekrar. İkinci bebeğimiz maalesef küçük bir kese olarak kalmış büyümemiş. Nasibimiz tek bebekmiş ne diyelimallahım ona uzun ömür versin
Ayy cinsiyetlr yaklasiyor iyice zaman nasil da geciyorGünaydın kızlarbugün kontrolden geldim. Bebisimi gördüm. Durumu iyi çok şükür cinsiyet için bir ay sonra kesin söyleyebiliriz dedi. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Bebek kendi kendine eriyor canım. Benimde ikizdi 9.haftado digerinin kalbi durdu. Doktor ellemedi kendi kendine eridi. Diger hafta gittiğimde yoktu erimişti. Bende inanamadım ama kürtaj alamazlar dşger bebege zarar verir. Rabbimin bir düzeni buda. Anneye ve diger saglıklı bir bebege hiçbir zararı yokAmin canim Allah ona saglikli uzun omurler nasip etsin saglikla kucagina al insallah.peki digeri nasil olcak icerde durmasinin bi zarari var mi dusuk falan mi yaptircaklar merak ettim dr bisey dedi mi
Bebekte olsa rahim belli bir döneme kadar eritiyor canımYok canım ufacık olduğu için Rahim onu büzüp yok ediyormuşzaten bebekte yokmuş içinde sadece kese olarak kalmış.
Evet öyleymiş rabbim çok büyükBebekte olsa rahim belli bir döneme kadar eritiyor canım
11+4 haftalıkMaşallah ne güzel , gözünüz aydınkaçıncı haftadasınız şuan ?
De miAyy cinsiyetlr yaklasiyor iyice zaman nasil da geciyoramiin inşallahhhh
Çook sukuurDe mituttu tutmadı, kese var mı, içinde bebek, kalp atışı, düşük tehlikesi derken çok şükür buralara kadar geldik. Binlerce şükür
İnşallah kuzum ben de çok korkmuştum düşük riski olunca ama çok şükür iyi dedi doktorum. Bol bol sıvı tüket su içÇook sukuurinşallah son dedigini de atlatirim ben inşallahhhh
Canim benim hayirlisi boyleymis insallah saglikla buyusun kuzucuk nasil buyumusmuKızlar günaydın kontrolden çıktım. 1. Bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür gördük kalbini dinledik tekrar. İkinci bebeğimiz maalesef küçük bir kese olarak kalmış büyümemiş. Nasibimiz tek bebekmiş ne diyelimallahım ona uzun ömür versin
Ya dusuk tehlikesi olarak dillendirmiyor niyeyse doktorum bu durumu ama yatcaksin diyor sanirim dillendirerek beni uzmek istemiyorİnşallah kuzum ben de çok korkmuştum düşük riski olunca ama çok şükür iyi dedi doktorum. Bol bol sıvı tüket su içgüzelce de dinlen. Miss gibi olur bebeğin biz fark etmiyoruz ama onlar büyüyor annesi
masallah subhanallah ay ne guzel buyumustur minnosGünaydın kızlarbugün kontrolden geldim. Bebisimi gördüm. Durumu iyi çok şükür cinsiyet için bir ay sonra kesin söyleyebiliriz dedi. Sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil. Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
İnşallahYa dusuk tehlikesi olarak dillendirmiyor niyeyse doktorum bu durumu ama yatcaksin diyor sanirim dillendirerek beni uzmek istemiyorama her kanama dusuk riskidir sonucta rabbime bin sukurki buyumeleri etkilenmiyor şu illetten de kurtulursak tamamdir amiin inşallahh
Teyzesi el bile sallıyordu sıpamasallah subhanallah ay ne guzel buyumustur minnos❤
Yaa ne guzel ya minik insan yakinda cinsiyet gosterirTeyzesi el bile sallıyordu sıpa
Sonuçlar çıkınca söyleyecek ne zaman geleceğimiYaa ne guzel ya minik insan yakinda cinsiyet gosterirne zmn cagrdi tekrar canim