TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Gunaydin gozun aydin canim cok sukur bana da soylemedi dr cinsiyeti dedigin gibi saglikli olsun da cinsiyetini gec ogrensek de olur.Amin saglikla hayirla vakti zamaninda kucagimiza almak nasip olsun insallah

Amin canim Allah ona saglikli uzun omurler nasip etsin saglikla kucagina al insallah.peki digeri nasil olcak icerde durmasinin bi zarari var mi dusuk falan mi yaptircaklar merak ettim dr bisey dedi mi
Yok canım ufacık olduğu için Rahim onu büzüp yok ediyormuş zaten bebekte yokmuş içinde sadece kese olarak kalmış.

Maşallah ne güzel , gözünüz aydın kaçıncı haftadasınız şuan ?

En onemlisi dedigin gibi sağlik rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh

Ayy cinsiyetlr yaklasiyor iyice zaman nasil da geciyor amiin inşallahhhh

Amin canim Allah ona saglikli uzun omurler nasip etsin saglikla kucagina al insallah.peki digeri nasil olcak icerde durmasinin bi zarari var mi dusuk falan mi yaptircaklar merak ettim dr bisey dedi mi
Bebek kendi kendine eriyor canım. Benimde ikizdi 9.haftado digerinin kalbi durdu. Doktor ellemedi kendi kendine eridi. Diger hafta gittiğimde yoktu erimişti. Bende inanamadım ama kürtaj alamazlar dşger bebege zarar verir. Rabbimin bir düzeni buda. Anneye ve diger saglıklı bir bebege hiçbir zararı yok

Çook sukuur inşallah son dedigini de atlatirim ben inşallahhhh
İnşallah kuzum ben de çok korkmuştum düşük riski olunca ama çok şükür iyi dedi doktorum. Bol bol sıvı tüket su iç güzelce de dinlen. Miss gibi olur bebeğin biz fark etmiyoruz ama onlar büyüyor annesi

Canim benim hayirlisi boyleymis insallah saglikla buyusun kuzucuk nasil buyumusmu

Ya dusuk tehlikesi olarak dillendirmiyor niyeyse doktorum bu durumu ama yatcaksin diyor sanirim dillendirerek beni uzmek istemiyor ama her kanama dusuk riskidir sonucta rabbime bin sukurki buyumeleri etkilenmiyor şu illetten de kurtulursak tamamdir amiin inşallahh

masallah subhanallah ay ne guzel buyumustur minnos

İnşallah en kısa zamanda bunları düşünmeyeceğin hamileliğin tadını çıkaracağın zamanlar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…