- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
İnşallh olmasa çıkmazdı herhalde diye düşünüyorumSilik çizgi şeklinde ben görüyorum var gibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Evet canim once ultrasondan bakti olctu falan sonra kan ver dedi onlarin sonuclari da bi hafta sonra cikiyomus galiba.Allah saglikli haberini almayi nasip etsin sag salim kucagina alirsin insallahIkili testte ilk önce ultrasyonda mi bakıyor canım bende perşembe gidecegim
Bugun gittim karindan bakti canimValla benim doktorum hem karından hem alttan baktı , detaylı ultrason yaptı çünkü , artık hangisinde anladı bilmiyorum ama
Evet canim once ultrasondan bakti olctu falan sonra kan ver dedi onlarin sonuclari da bi hafta sonra cikiyomus galiba.Allah saglikli haberini almayi nasip etsin sag salim kucagina alirsin insallah
Amin insallahSaol canım . Inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucagimiza aliriz
Masallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimGüzel anneler bugün kontrolü olanlara hayırlıca evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip edin inşallahbenimde bugün kontrol vardı 9. Haftadayım kollarını oynattı yavrum başını oynattı doktorum bi süre izletti herşeyi şükürler olsun iyi. Rabbim hepimize kucaklarımıza alıp kokusunu çekmeyi nasip etsin . Benim aklımda tatlı yemek yoktu ama vişneli meyve suyu içmiştim hocamızda maşallah hareketli dedi
Canim gittinmiTesekkur ederim canim
Cok sevindim canim cok sukurRabbime binlerce kez sukurler olsun haftalariyla uyumlularmişkanama alanimda cok kuculmus inşallah haftaya da yok olur
Hayırlısı olsun canımBugun gittim karindan bakti canim
Canım çok sevindim yaRabbime binlerce kez sukurler olsun haftalariyla uyumlularmişkanama alanimda cok kuculmus inşallah haftaya da yok olur
CAnimm guzel haberlerini bekliyoruz inslalah❤Canım çok sevindim yabenimde kontrolüm yarın sabah 9 da. İkinci ne durumda meraktan ölücem acaba gelişti mi kalp atışını duyacakmıyım. Yoksa yok olmuş mu diyecek doktor telaşlıyım çok rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim
İnşallah canım benim bakalım ne olacak yarınCAnimm guzel haberlerini bekliyoruz inslalah❤
Bizi haberdar et mutlaka canimİnşallah canım benim bakalım ne olacak yarın
Ayy benimde yarın 8+5 bende görürmüyüm ki hareket etmesiniGüzel anneler bugün kontrolü olanlara hayırlıca evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip edin inşallahbenimde bugün kontrol vardı 9. Haftadayım kollarını oynattı yavrum başını oynattı doktorum bi süre izletti herşeyi şükürler olsun iyi. Rabbim hepimize kucaklarımıza alıp kokusunu çekmeyi nasip etsin . Benim aklımda tatlı yemek yoktu ama vişneli meyve suyu içmiştim hocamızda maşallah hareketli dedi
İkinci de sukur iyiymis 3 gun varmis aralarinda sadeceCanım çok sevindim yabenimde kontrolüm yarın sabah 9 da. İkinci ne durumda meraktan ölücem acaba gelişti mi kalp atışını duyacakmıyım. Yoksa yok olmuş mu diyecek doktor telaşlıyım çok rabbim hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim
Yarın yazarım mutlaka. Dua edin nolur sağlıklı olacaksa rabbim 2.yi de nasip etsin bizeBizi haberdar et mutlaka canimbenm haftaya pztsi zaman gecmio❤
3 gün çok normal zaten her ikizde oluyormuş. Yarın inşallah bende güzel haberler alırımİkinci de sukur iyiymis 3 gun varmis aralarinda sadeceinşallah sen de sagsalim gorursun ikisinide
Ben de yuregime su serpildi sukurler olsunn3 gün çok normal zaten her ikizde oluyormuş. Yarın inşallah bende güzel haberler alırımsenin için çok sevindim canım
Insallah ikisi de iyidir saglikli sihhatli sekilde devam eder canim benimYarın yazarım mutlaka. Dua edin nolur sağlıklı olacaksa rabbim 2.yi de nasip etsin bizesenin daha varmış. Bekledikçe zaman geçmiyor zaten
Maşallahh canim masallahhhGüzel anneler bugün kontrolü olanlara hayırlıca evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip edin inşallahbenimde bugün kontrol vardı 9. Haftadayım kollarını oynattı yavrum başını oynattı doktorum bi süre izletti herşeyi şükürler olsun iyi. Rabbim hepimize kucaklarımıza alıp kokusunu çekmeyi nasip etsin . Benim aklımda tatlı yemek yoktu ama vişneli meyve suyu içmiştim hocamızda maşallah hareketli dedi