Senle aynıyız canım sadece 1 gün önce olmuş transferin senin hadi hayırlısı ya çok heyecanlı ama sende var gibi inşallahBenim 4.günümdü artık 5.güne girdim transferin.
5. Gün embriyosu 4aa kaliteli embriyo transferi yapıldı
Çok iyiyim bir alto iyi kaliteli güzel yani inşallah hepimizin duası kabul olurSenle aynıyız canım sadece 1 gün önce olmuş transferin senin hadi hayırlısı ya çok heyecanlı ama sende var gibi inşallah4aa ne dedi doktorlar nasıl kalite acaba
İnşaalh canım inşallahÇok iyiyim bir alto iyi kaliteli güzel yani inşallah hepimizin duası kabul olur
Tabiki de değil herkesin vucudu farkli bunlara takilma canim gercekten rahatlatmaya calis biraz kendini biliyorum zor cunku bende sabirsiz evhamli bi insanim ama kendimize zararİşte Allah bilir herseyin zamanını ama illa kanama olması şart değil dimi tutunma için
Sabahkine gore belirgin geldi bana canimAkşam yine yaptım test toplu almıştım acaba azaldı mı diye ama azalma yok belki biraz daha net sanki ya da bana öyle geldi
Tutunma lekesi embriyo rahme gomuldugunde hafif kanama yaratabilir bu yuzden olur ve kotu bisey degildir normaldir ama herkeste olacak diye bisey asla yokİşte Allah bilir herseyin zamanını ama illa kanama olması şart değil dimi tutunma için
Benim seffaf akintiyla bir kahverengi lekelenmem oldu.. bir cok sebebi olabilir canim tutunma olabilir islemden kaynakli rahm agzindan gelmis olabilir tahrid vs den oturu bilemeyiz maalesefLekenmeniz baya geldi mi acaba benim de transfer sonrası peçeteye geldi silince ama çook az nokta kadar hatta aldığım ilaçlardan falan belki dedim umut etmemek için ama tutunma lekesi mi acaba
Haklısınız işte en ufak bir şeyden umur ediyor insan hayırlısı herkes içinBenim seffaf akintiyla bir kahverengi lekelenmem oldu.. bir cok sebebi olabilir canim tutunma olabilir islemden kaynakli rahm agzindan gelmis olabilir tahrid vs den oturu bilemeyiz maalesef
Tabiki de oyle canim ben de oyleydim inşallahh hayirlisiyla pozitif haberinizi alirizHaklısınız işte en ufak bir şeyden umur ediyor insan hayırlısı herkes için
Evet canım inşallah hayırlısı olsunTutunma lekesi embriyo rahme gomuldugunde hafif kanama yaratabilir bu yuzden olur ve kotu bisey degildir normaldir ama herkeste olacak diye bisey asla yok
Bu arad akşam tekrar yaptım sağ belirgin sanki yada bana mı öyle geldi bilmiyorumBenim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelik
Doğru söylüyorsunTabiki de değil herkesin vucudu farkli bunlara takilma canim gercekten rahatlatmaya calis biraz kendini biliyorum zor cunku bende sabirsiz evhamli bi insanim ama kendimize zarar
Ben cizgiyi goruyorum caniim inşallahh gun gun koyulaşarak devam ederMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Evet canım çizgi var ben yakından iyi görüyorumBen cizgiyi goruyorum caniim inşallahh gun gun koyulaşarak devam eder
Buda son haliBen cizgiyi goruyorum caniim inşallahh gun gun koyulaşarak devam eder
Evett gozukuyor boyle deBuda son hali
Cumartesi günüEvett gozukuyor boyle dene zaman kan vericeksin
Bence var canımMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi