TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Çok geçmiş olsun.. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Benim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem oldu
Akşam yine yaptım test toplu almıştım acaba azaldı mı diye ama azalma yok belki biraz daha net sanki ya da bana öyle geldi

Eklentiler

• DDEFAF78-E805-49A6-ACF4-29664E451899.jpeg
    174,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 4FBE1FED-54F3-44E2-9A97-CAA0431D6973.jpeg
    362,7 KB · Görüntüleme: 38
Bı haberde görmüştü bebeği antikorlu doğmuştu doğuştan aşılı oldu çocuk zararı yoktur endişe etme

İşte Allah bilir herseyin zamanını ama illa kanama olması şart değil dimi tutunma için
Değil elbette olmaması daha iyi hatta bende hiç olmadı çok şükür hatta hiç belirtim yok şuan bile ne mide bulantısı ne bişi uykum geliyor oda geceleri pek uyumadigim dan yani endişe etme ilaçlarını düzenli kullan gerisi Allah a kalmis

Amin canım inşallah şeninde hayorlı olsun gebeliğin

Benim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem oldu
Lekenmeniz baya geldi mi acaba benim de transfer sonrası peçeteye geldi silince ama çook az nokta kadar hatta aldığım ilaçlardan falan belki dedim umut etmemek için ama tutunma lekesi mi acaba

Canım evet baya belirgin akşam olanda ama yapma sürekli kafanı boşalt çok zor biliyorum bende aynı durumdayım ilk tüp bebek sabırsızım ama yapmıyorum 4.gün yarın beklicem
Bide yarın kan versene çok merak ediyorsan düşün çıkar ama varsa idrar da böyle olduğuna göre kanda daha net çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…