- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
4 aydan sonra hepsini alirsin insallah cnm benm
Bence de al ben ilac icince 2 gun tum belirtiler kayboluyor eskisi gibi dinc oluyorum sonra yine ilac eger icmezsem ruh gibiyimBöyle devam ederse bende söyleyeceğim canım doktoruma. Mide bulantım vardı ama hafifti 2 gündür yoğunlaştı.
Yaaa cinsiyeti belli oldu muİnşallah az kaldı 4.aya girmeye son 1 hafta
HayırYaaa cinsiyeti belli oldu mu
Hayırlısı olsun inşallahHayırbayramdan sonra inşallah
Çok geçmiş olsun.. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
İşte Allah bilir herseyin zamanını ama illa kanama olması şart değil dimi tutunma içinBenim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem oldu
Akşam yine yaptım test toplu almıştım acaba azaldı mı diye ama azalma yok belki biraz daha net sanki ya da bana öyle geldiBenim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem oldu
Bı haberde görmüştü bebeği antikorlu doğmuştu doğuştan aşılı oldu çocuk zararı yoktur endişe etmeKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Değil elbette olmaması daha iyi hatta bende hiç olmadı çok şükürİşte Allah bilir herseyin zamanını ama illa kanama olması şart değil dimi tutunma için
Amin canım inşallah şeninde hayorlı olsun gebeliğinDeğil elbette olmaması daha iyi hatta bende hiç olmadı çok şükürhatta hiç belirtim yok şuan bile ne mide bulantısı ne bişi uykum geliyor oda geceleri pek uyumadigim dan yani endişe etme ilaçlarını düzenli kullan gerisi Allah a kalmis
Kendinde belirti arama stres yapma hatta unut mümkün olduğunca serbest bırak zihniniAmin canım inşallah şeninde hayorlı olsun gebeliğin
İnşallah canım doğru söylüyorsunKendinde belirti arama stres yapma hatta unut mümkün olduğunca serbest bırak zihnini
Lekenmeniz baya geldi mi acaba benim de transfer sonrası peçeteye geldi silince ama çook az nokta kadar hatta aldığım ilaçlardan falan belki dedim umut etmemek için ama tutunma lekesi mi acabaBenim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem oldu
Canım evet baya belirgin akşam olanda ama yapma sürekli kafanı boşalt çok zor biliyorum bende aynı durumdayım ilk tüp bebek sabırsızım ama yapmıyorum 4.gün yarın beklicemAkşam yine yaptım test toplu almıştım acaba azaldı mı diye ama azalma yok belki biraz daha net sanki ya da bana öyle geldi
Bide yarın kan versene çok merak ediyorsan düşün çıkar ama varsa idrar da böyle olduğuna göre kanda daha net çıkarCanım evet baya belirgin akşam olanda ama yapma sürekli kafanı boşalt çok zor biliyorum bende aynı durumdayım ilk tüp bebek sabırsızım ama yapmıyorum 4.gün yarın beklicem
Hadi bakalım hayırlısı canım bide yarın yapayımCanım evet baya belirgin akşam olanda ama yapma sürekli kafanı boşalt çok zor biliyorum bende aynı durumdayım ilk tüp bebek sabırsızım ama yapmıyorum 4.gün yarın beklicem
Hadi bakalım canım daha net olur inşallah senin kaçıncı gündü ve kaçıncı gün embriyosuyduHadi bakalım hayırlısı canım bide yarın yapayım
Benim 4.günümdü artık 5.güne girdim transferin.Hadi bakalım canım daha net olur inşallah senin kaçıncı gündü ve kaçıncı gün embriyosuydu