TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Değil elbette olmaması daha iyi hatta bende hiç olmadı çok şükür ❤️🙏 hatta hiç belirtim yok şuan bile ne mide bulantısı ne bişi uykum geliyor oda geceleri pek uyumadigim dan yani endişe etme ilaçlarını düzenli kullan gerisi Allah a kalmis
Canim ne zmn kalp atisi:)

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Canim daha cok erken benim de 5. Gun embriyosuydu dondurulmus iki hafta zar zor da olsa bekledim.Gerci 8 gunken yapan ve sonucu goren de var ama 4 daha cok erken bence.birazcik sabirli ol Allah nasip etsin insallah saglikla guzellikle gelsin

Canim daha cok erken benim de 5. Gun embriyosuydu dondurulmus iki hafta zar zor da olsa bekledim.Gerci 8 gunken yapan ve sonucu goren de var ama 4 daha cok erken bence.birazcik sabirli ol Allah nasip etsin insallah saglikla guzellikle gelsin
Biliyorum tatlım bak bugün 5.günüm Buda testim yaptım dayanamadım 😂👍

Eklentiler

• A2220414-046B-4860-803F-5E5A88952066.jpeg
    A2220414-046B-4860-803F-5E5A88952066.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 9318D703-550E-4BF0-8B3E-500CBD048BB4.jpeg
    9318D703-550E-4BF0-8B3E-500CBD048BB4.jpeg
    170,3 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaslar pazartesi gunu randevum var 12+5 olcam o gun cinsiyeti belli olur mu acaba ? Cok heyecanliyiz tabi saglikli olmasi bizim icin daha onemli kiz erkek farketmiyo ama heyecan iste insan merak ediyo biz kiz istiyoruz ben hep erkek hissediyorum ama bakalim insallah belli olur tabi kesin olarak 16 yada 20. Haftada belli oluyomus galiba aranizda net ogrenen var mi yada bu haftalarda ogrenip dogru cikan 😊

Aaa cok sevindim silik de olsa gorunuyo gozun aydin canim hayirli olsun en kisa zamanda kan da ver 🤗 cok mutlu oldum tekrar tebrikler Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah tatlım sağol 13 günü transferden önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhalde

Aminn cnm şükür iyiz bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum kızlarda daha paniktim bunda bı bordo bereli havası takılıyorum😂😂😂Dr banu çiftçinin Google play de uygulaması var onuda indirdim haftaya uyumlu bilgiler veriyor
Ben de happymom yukledm:)))

X