TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Benim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelik
Canım ilk 3-4 dkda yani 5 dk içinde böyle oldu yani bekleme falan yok zaten ilk beş dk çıkan sonuç doğru olur Buda fotosu

Eklentiler

• 79AA17EA-D2E0-463E-9AFC-C99FE83574C3.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 40
  • B5F04F44-65E2-4759-A973-ED9B442B506E.jpeg
    170,7 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan

Cok gecmis olsun canim bebislerine bisi olmamistir merk etme cnm

İ
Geçmiş olsun canım size ve bebeğinize bir şey olmamasına çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız umarım

Kızlar nasılsınız? Benim 2 gündür mide bulantılarım arttı sabah akşam kusmaya başladım sabahları safrayı çıkarmadan kendime gelemiyorum çok halsizim ve canım hiçbirşey istemiyor

Çok geçmiş olsun. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah

Kızlar nasılsınız? Benim 2 gündür mide bulantılarım arttı sabah akşam kusmaya başladım sabahları safrayı çıkarmadan kendime gelemiyorum çok halsizim ve canım hiçbirşey istemiyor
Canim benimde oyle ama kilo verince doktorum asla istemiyoruz kilo vermenizi dedi ilac verdi bulanti icin icmeyecegim diye dirensemde icip iki gun rahat ediyorum yemek yer oldum ama ilac icmeyince kivrim kivrim kıvranıyorum doktoruna danis bence

Çok geçmiş olsun

Böyle devam ederse bende söyleyeceğim canım doktoruma. Mide bulantım vardı ama hafifti 2 gündür yoğunlaştı.

Canım benim Allah yardım etsin . Doktorunla görüş vuxut susuz kalırsa serum takviyesi verebilir. Ben 6.haftadan beri öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…