- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Maşşallh ne güzel benim 5. Gün embriyosu,tek embriyo transferi oldu o zaman 5.günde tutunma başlıyorBenim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelik
Benim ilk 24saatte tutundu sanirm cunku transferin ertesi sabah lekelenmem olduMaşşallh ne güzel benim 5. Gün embriyosu,tek embriyo transferi oldu o zaman 5.günde tutunma başlıyor
Canım ilk 3-4 dkda yani 5 dk içinde böyle oldu yani bekleme falan yok zaten ilk beş dk çıkan sonuç doğru olur Buda fotosuBenim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelik
Cok gecmis olsun canimKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Geçmiş olsun canım size ve bebeğinize bir şey olmamasına çok sevindimKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Benim biraz çıktı, zaten hafif göbekliydim şimdi sivrileşti hafifGünaydınnnKızlar göbeklerinizin durumu nasıl? Ben asla giyemiyorum pantolonlarımı, 2,5 ayda göbeğim büyümüş şaka maka
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız umarımKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Çok geçmiş olsun. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallahKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Benim de aynı ama şişkinlik diye düşünüyordum 2,5 ayda mümkün mü bu kadarGünaydınnnKızlar göbeklerinizin durumu nasıl? Ben asla giyemiyorum pantolonlarımı, 2,5 ayda göbeğim büyümüş şaka maka
Canim benimde oyle ama kilo verince doktorum asla istemiyoruz kilo vermenizi dedi ilac verdi bulanti icin icmeyecegim diye dirensemde icip iki gun rahat ediyorum yemek yer oldum ama ilac icmeyince kivrim kivrim kıvranıyorum doktoruna danis benceKızlar nasılsınız? Benim 2 gündür mide bulantılarım arttısabah akşam kusmaya başladım sabahları safrayı çıkarmadan kendime gelemiyorum çok halsizim ve canım hiçbirşey istemiyor
Çok geçmiş olsunKizlar s.a uzun zamandir yazamadim eşim ve ben covit olduk en korktuğumiz şey başımıza geldi. Cuma test verdik cumartesi pozitif haberinj aldik. Ben ilaç da kullanamadigim icin agrilari dip noktada yaşadim. Şükür bugun daha iyiyim eşimde tat koku kaybi olunca şüphelendik nezle grip gibiydi covit oldugunu düşünmedik. Çok korktum bebeklere bir zarari olur mu diye ama doktorum olmayacağını söyledi. Haftaya muaynem var zaten o zaman görücem aman sizlerde çok dikkat edin ben 3 gün kalkamadim yataktan
Böyle devam ederse bende söyleyeceğim canım doktoruma. Mide bulantım vardı ama hafifti 2 gündür yoğunlaştı.Canim benimde oyle ama kilo verince doktorum asla istemiyoruz kilo vermenizi dedi ilac verdi bulanti icin icmeyecegim diye dirensemde icip iki gun rahat ediyorum yemek yer oldum ama ilac icmeyince kivrim kivrim kıvranıyorum doktoruna danis bence
Cok gecmis olsun cnm ilac dene istersen hicbirsey fayda etmiyorsa bende cikarma yok suan icin cok sukurBöyle devam ederse bende söyleyeceğim canım doktoruma. Mide bulantım vardı ama hafifti 2 gündür yoğunlaştı.
Canım benim Allah yardım etsin . Doktorunla görüş vuxut susuz kalırsa serum takviyesi verebilir. Ben 6.haftadan beri öyleyimKızlar nasılsınız? Benim 2 gündür mide bulantılarım arttısabah akşam kusmaya başladım sabahları safrayı çıkarmadan kendime gelemiyorum çok halsizim ve canım hiçbirşey istemiyor
Ay ben bulantıdan 10 kilo verince, göbek yok bende dahaGünaydınnnKızlar göbeklerinizin durumu nasıl? Ben asla giyemiyorum pantolonlarımı, 2,5 ayda göbeğim büyümüş şaka maka
4 aydan sonra hepsini alirsin insallah cnm benmAy ben bulantıdan 10 kilo verince, göbek yok bende daha