- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Çatlatma iğnesi etkisi yoktur dimi 13 günü artık onunda bir iğneydiBence var canım
Transferin kaçıncı günü ? 5.günse artık çatlatmanın etkisi kalmamıştır , zaten ilk yaptığın test daha silikti bu daha belirgn çatlatma olsa gittikçe silinirdi canımÇatlatma iğnesi etkisi yoktur dimi 13 günü artık onunda bir iğneydi
Evet bende öyle düşünüyorum canımTransferin kaçıncı günü ? 5.günse artık çatlatmanın etkisi kalmamıştır , zaten ilk yaptığın test daha silikti bu daha belirgn çatlatma olsa gittikçe silinirdi canım
Canim ne zmn kalp atisi:)Değil elbette olmaması daha iyi hatta bende hiç olmadı çok şükürhatta hiç belirtim yok şuan bile ne mide bulantısı ne bişi uykum geliyor oda geceleri pek uyumadigim dan yani endişe etme ilaçlarını düzenli kullan gerisi Allah a kalmis
Insallah var gorunuyor cnmEvet bende öyle düşünüyorum canım
Canim daha cok erken benim de 5. Gun embriyosuydu dondurulmus iki hafta zar zor da olsa bekledim.Gerci 8 gunken yapan ve sonucu goren de var ama 4 daha cok erken bence.birazcik sabirli ol Allah nasip etsin insallah saglikla guzellikle gelsinKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Biliyorum tatlım bak bugün 5.günüm Buda testim yaptım dayanamadımCanim daha cok erken benim de 5. Gun embriyosuydu dondurulmus iki hafta zar zor da olsa bekledim.Gerci 8 gunken yapan ve sonucu goren de var ama 4 daha cok erken bence.birazcik sabirli ol Allah nasip etsin insallah saglikla guzellikle gelsin
Aaa cok sevindim silik de olsa gorunuyo gozun aydin canim hayirli olsun en kisa zamanda kan da verBiliyorum tatlım bak bugün 5.günüm Buda testim yaptım dayanamadım
İnşallah tatlım sağol 13 günü transferden önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhaldeAaa cok sevindim silik de olsa gorunuyo gozun aydin canim hayirli olsun en kisa zamanda kan da vercok mutlu oldum tekrar tebrikler Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Canm onun etkisi olsa belirginlesmezdi guzel seyler dusun artikİnşallah tatlım sağol 13 günü transferden önce çatlatma iğnesi yapıldı onun etkisi değildir artık herhalde
,8 Mayıs benim randavum cnm sadece cumartesileri gidebiliyorum hastaneye eşim evde arabayla gitmek için bu hafta Dr yok bir Mayıs a denk geliyor ilaçlar da devam zaten dedi bir sonraki haftaya erteledimCanim ne zmn kalp atisi:)
Hayirli haberler insallah:),8 Mayıs benim randavum cnm sadece cumartesileri gidebiliyorum hastaneye eşim evde arabayla gitmek için bu hafta Dr yok bir Mayıs a denk geliyor ilaçlar da devam zaten dedi bir sonraki haftaya erteledim
Aminn cnm şükür iyiz bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum kızlarda daha paniktim bunda bı bordo bereli havası takılıyorumHayirli haberler insallah:)
Ben de happymom yukledm:)))Aminn cnm şükür iyiz bı sıkıntı olduğunu sanmıyorum kızlarda daha paniktim bunda bı bordo bereli havası takılıyorumDr banu çiftçinin Google play de uygulaması var onuda indirdim haftaya uyumlu bilgiler veriyor
İnşallah tatlımCanm onun etkisi olsa belirginlesmezdi guzel seyler dusun artik
MaşallahKızlar ben nifty testi yaptırmıştım sonuçlar güzel çıktı cinsiyeti de öğrendik kız olacakmış.
Masallah gozunuz aydin prenses geliyorrrKızlar ben nifty testi yaptırmıştım sonuçlar güzel çıktı cinsiyeti de öğrendik kız olacakmış.