- 31 Mart 2023
- 153
- 83
- 13
- 31
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Amin canım inSallah. Evet aynı adet sancısı gibi hala devam ediyorYa benimde adet ağrısı gibi sancım oluyor korkuyorum o yüzden ama. Öyle yaşayıp pozitif gören de var goremeyende okuduğum kadarıyla. Seninki de adet ağrısına benziyor muydu?
Ben sanırım kan testine kadar yapmayacağım canım. Yakin Bi zamanda kimyasal gebelik yaşamıştım biraz evde erken test yaparak öğrenmiştim sonradan çok üzüldük o yüzden Elim gitmiyorEvet ya inşallah çok çok istiyorumsen ne zaman yapacaksin?
Ayy inşallah diyeyim o zaman biraz korkmaya başlamıştımAmin canım inSallah. Evet aynı adet sancısı gibi hala devam ediyor
Günaydın canımmmm
Test ne zaman yapıyorsun canımAyy inşallah diyeyim o zaman biraz korkmaya başlamıştım
Ayy çok sevindim. Sizinkileri görünce iyice hetecanlaniyorum. Gözünüzaydin canim
Ayy çok sevindim. Sizinkileri görünce iyice hetecanlaniyorum. Gözünüzaydin canim
Yarın kan testi yaptıracağım canım inşallah heyecandan ölmezsem. Sen bugün yaptıracak misin kan testi?Test ne zaman yapıyorsun canım
Gunaydinnnn canimmGünaydın canımmmmay bu post bize uğurlu mu geldi ne coook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan ne zaman veriyorsun?
İnşallah aklımdasın nasip olur inşallah , güzel düşünüyorum ama ben senin içinAyy çok sevindim. Sizinkileri görünce iyice hetecanlaniyorum. Gözünüzaydin canimbana da dua edin lütfen
Ah canim inşallahİnşallah aklımdasın nasip olur inşallah , güzel düşünüyorum ama ben senin için
Benimde Korkudan kalbim çıkacaktı ama artık vakti gelmişti, Evet canım bugün gideceğiz inşallah kan vermeyeAh canim inşallaho kadar korkuyorum ve o kadar heyecanlıyım ki. İnşallah pespese güzel değer haberlerimizi verelim. Kan testi de bugün yapacak misin ?
Ayy
İnsallah uğurlu gelmiştiiirGünaydın canımmmmay bu post bize uğurlu mu geldi ne coook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan ne zaman veriyorsun?
Şimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağınaAyy çok sevindim. Sizinkileri görünce iyice hetecanlaniyorum. Gözünüzaydin canimbana da dua edin lütfen
Yarın kan testi yaptıracağım canım inşallah heyecandan ölmezsem. Sen bugün yaptıracak misin kan testi?
Ayyy o kadar iyi anlıyorum kiGunaydinnnn canimmAmin hepimiz inşallah sağlıkla. Kucagimiza aliriz , kahvaltıdan sonra gideceğiz canım iki gün sonra test günüm bugünkini kendimiz kanda gorelim dedik hastaneye bildirmeyecegiz. İlk kez yaptım idrar testini. Erken gebelik testini aldığımdan beri bakisiyoruz, gece de 2 3 defa uyandım , ama sabahı bekledim defalarca baktım sanırım teste gerçek mi diye mutluluktan ağlamayı bu zor süreçte Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler
Sizin sonuçlar için bile heyecanlanıyorumŞimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağınaolacak olacak, yarın da senin güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle
Mrb canımmm hoş geldinTestleri kıpkırmızı çıkan herkesi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Zor bi süreç emeklerin karşılığı olması insanı dünyanın en mutlu insanı yapıyor . Bende bu yola yeni girdim . 8 senedir hiç hamile kalmadım . İlk deneme için adet bekliyoruz .çok heyecanlı bi o kadar korkuyor insan . Bi yerden umut dolusun bi yerden sanki her an düşcekmiş gibi.
İnşallah sağol canım benimAyymasallahhh güzelce büyüsün yavrucakk banada dua edinnn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?