Tüp bebeeekkkk

Günaydın canımmmm ay bu post bize uğurlu mu geldi ne coook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kan ne zaman veriyorsun?
Gunaydinnnn canimmAmin hepimiz inşallah sağlıkla. Kucagimiza aliriz , kahvaltıdan sonra gideceğiz canım iki gün sonra test günüm bugünkini kendimiz kanda gorelim dedik hastaneye bildirmeyecegiz. İlk kez yaptım idrar testini. Erken gebelik testini aldığımdan beri bakisiyoruz, gece de 2 3 defa uyandım , ama sabahı bekledim defalarca baktım sanırım teste gerçek mi diyemutluluktan ağlamayı bu zor süreçte Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler

Şimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağına olacak olacak, yarın da senin güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle

Ayyy o kadar iyi anlıyorum ki eşime söyleyince zıplamaya başladı mutluluktan ben de vermeye gidiyorum birazdan bakalım

Testleri kıpkırmızı çıkan herkesi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Zor bi süreç emeklerin karşılığı olması insanı dünyanın en mutlu insanı yapıyor . Bende bu yola yeni girdim . 8 senedir hiç hamile kalmadım . İlk deneme için adet bekliyoruz .çok heyecanlı bi o kadar korkuyor insan . Bi yerden umut dolusun bi yerden sanki her an düşcekmiş gibi.

Mrb canımmm hoş geldin Allah’ın zamanlaması kusursuzdur , eminim çok güzel bi vakitte yaşayacaksın bunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…