- 26 Kasım 2022
- 3.220
- 4.321
- 63
- Konu Sahibi theteacherofenglish
Clife öneririm. Benim de problemim bu. Instagram'da sayfasına girip araştırabilirsiniz. Bunu 3 ay dedikleri şekilde kullanın tabii vitaminlerinizi de aynı şekilde. Benim vitaminlerim regenesis ve redostim. Ben ekstra clife da kullandım hem yumurtlamayı düzenliyor hem rahmi toparlıyor. Bir deneyin zarar gelmez bence. Sonra da tekrar tüp bebek sürecine girin ama öncesinde mutlaka deneyin. Inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz çok zorlu bir süreç, Allah içinize ferahlık versin. Allah içinizdeki en küçük isteklerinizi dahi görendir, bu yoldaysanız eninde sonunda kavuşacaksınız evladınıza.Herkese merhaba. 3. denememe Ankara Bahçecide Berfu hocayla başladım ama embriyolarimin olusmadigini bugun öğrendim . Diğer iki denemelerim Bursa Bahceci ve Erzurum Buhara hastaneleriydi, ilk iki tedavimde embriyolar çok saglikli ousmuslardi ama tutunma gerçekleşmemişti. Simdi nereye gitsem, kime gitsem bilemiyorum.Benim problemim yumurta rezerv azligi ve kalite dusuklugu. Buhara`daki Bünyamin hoca adet gördüğün müddetçe umut vardir demisti, o umuda bağlı deniyorum hep. Bu konuda bir fikri, önerisi olan var mi ? Teşekkür ederim .