- 26 Kasım 2022
- 3.220
- 4.321
- 63
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Clife öneririm. Benim de problemim bu. Instagram'da sayfasına girip araştırabilirsiniz. Bunu 3 ay dedikleri şekilde kullanın tabii vitaminlerinizi de aynı şekilde. Benim vitaminlerim regenesis ve redostim. Ben ekstra clife da kullandım hem yumurtlamayı düzenliyor hem rahmi toparlıyor. Bir deneyin zarar gelmez bence. Sonra da tekrar tüp bebek sürecine girin ama öncesinde mutlaka deneyin. Inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz çok zorlu bir süreç, Allah içinize ferahlık versin. Allah içinizdeki en küçük isteklerinizi dahi görendir, bu yoldaysanız eninde sonunda kavuşacaksınız evladınıza.Herkese merhaba. 3. denememe Ankara Bahçecide Berfu hocayla başladım ama embriyolarimin olusmadigini bugun öğrendim. Diğer iki denemelerim Bursa Bahceci ve Erzurum Buhara hastaneleriydi, ilk iki tedavimde embriyolar çok saglikli ousmuslardi ama tutunma gerçekleşmemişti. Simdi nereye gitsem, kime gitsem bilemiyorum.Benim problemim yumurta rezerv azligi ve kalite dusuklugu. Buhara`daki Bünyamin hoca adet gördüğün müddetçe umut vardir demisti, o umuda bağlı deniyorum hep. Bu konuda bir fikri, önerisi olan var mi ? Teşekkür ederim .
Bir de eğer Ankara'da iseniz Ankara tüp bebek merkezi, Prof.Dr Kubilay Vicdan'ı deneyebilirsinizHerkese merhaba. 3. denememe Ankara Bahçecide Berfu hocayla başladım ama embriyolarimin olusmadigini bugun öğrendim. Diğer iki denemelerim Bursa Bahceci ve Erzurum Buhara hastaneleriydi, ilk iki tedavimde embriyolar çok saglikli ousmuslardi ama tutunma gerçekleşmemişti. Simdi nereye gitsem, kime gitsem bilemiyorum.Benim problemim yumurta rezerv azligi ve kalite dusuklugu. Buhara`daki Bünyamin hoca adet gördüğün müddetçe umut vardir demisti, o umuda bağlı deniyorum hep. Bu konuda bir fikri, önerisi olan var mi ? Teşekkür ederim .
Allah ımm çok şükür çok sevindimm
Amin inşallah hanimlarAllah ımm çok şükür çok sevindimmRabbim kucağınıza almayı nasip eylesin
Canim sence nasıl betahcg 53 çok mu düşük ?belli oldu mu seninki, çok çok koyu cikmayinca idrar testinde çok fazla çıkmayacağını tahmin ettim ama çok mu düşük ki?Şimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağınaolacak olacak, yarın da senin güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle
Bence kaç ile basladıgınız önemi yok.. düzenli artar insallahHanımlar kan testim sonucu 5. Gün embriyosu 9. Gün , tam da 9 da olmadı ama. 53 çıktı , bana bi tik az geldi , sizce normal mi , iki kat artarsa sorun kalmaz inşallah değil mi,?
Ediyorumm canım hepimize ediyorumİnsallah uğurlu gelmiştiiirbana da dua edinn
Canım ben hiç hakim değilim ki yaCanim sence nasıl betahcg 53 çok mu düşük ?belli oldu mu seninki, çok çok koyu cikmayinca idrar testinde çok fazla çıkmayacağını tahmin ettim ama çok mu düşük ki?
Daha düşük değerlerden bile yukselenler var kötü düşünmeyin bnce. İki gün sonra artıyorsa sorun olmaz inşallah. Zaten herkes için artış önemliHanımlar kan testim sonucu 5. Gün embriyosu 9. Gün , tam da 9 da olmadı ama. 53 çıktı , bana bi tik az geldi , sizce normal mi , iki kat artarsa sorun kalmaz inşallah değil mi,?
Benim de ilk tüp bebek deneyimim , ilk kez cift çizgi gördüm , afalliyorum iyi ki kk var siz varsınız,Ediyorumm canım hepimize ediyorum
Canım ben hiç hakim değilim ki yailk tüp bebek denemem ve ilk defa hamileyim. Keşke daha çok bilgim olsaydı Ama bi forumda okuduğuma göre önemli olan her kan testinde ikiye katlanması diyorlardı. Yani cuma günkü değerin önemli şu an bi şey diyebilmek için
Benimki hala çıkmadı bu arada ya patlıcam artık
İnşallah çok sağol hepimizin inşallahBence kaç ile basladıgınız önemi yok.. düzenli artar insallah
Umarım inşallah güzel artışlar görürüzDaha düşük değerlerden bile yukselenler var kötü düşünmeyin bnce. İki gün sonra artıyorsa sorun olmaz inşallah. Zaten herkes için artış önemli
Saglik ocağında verdiyseniz enabiza o gün yüklenmiyor. Farklı biyerden bakılıyordu diye biliyorumEdiyorumm canım hepimize ediyorum
Canım ben hiç hakim değilim ki yailk tüp bebek denemem ve ilk defa hamileyim. Keşke daha çok bilgim olsaydı Ama bi forumda okuduğuma göre önemli olan her kan testinde ikiye katlanması diyorlardı. Yani cuma günkü değerin önemli şu an bi şey diyebilmek için
Benimki hala çıkmadı bu arada ya patlıcam artık
Ya o kadar iyi anlıyorum kiiiiiBenim de ilk tüp bebek deneyimim , ilk kez cift çizgi gördüm , afalliyorum iyi ki kk var siz varsınız,inşallah canım , evet öyle diyor biraz araştırdım kaçla başladığından ziyade nasıl artış , yüksek başlayıp Allah muhafaza düşüş de olabiliyormis ,nasip insalalh
Doktora sordum e nabızı kontrol et dedi ama nereden bakabilirim ki acabaSaglik ocağında verdiyseniz enabiza o gün yüklenmiyor. Farklı biyerden bakılıyordu diye biliyorum
Bende çünkü en son yaptrdigmda tüm gün e nabiz basinda beklemiştim. Biraz araştırayım geliyorum unuttum çünküDoktora sordum e nabızı kontrol et dedi ama nereden bakabilirim ki acaba
Çatlayacağım çünkü
Canım ben il yazıp sağlık ocağı tahlil diye bakmışım. İl Sağlık müdürlüğüne yönlendiriyor. Çünkü e nabizda doktor sanırım onaylıyor fln öyle görünüyor. Bu dediğim yerden TC ile bakiliyordu.Ya o kadar iyi anlıyorum kiiiiisizler de iyi ki varsınız canım kızlaaar evet o yüzden cuma günü de kan verip öyle ilerleyecek süreç
Hepimizin kucağı dolsun tombis bebislerlee inşallah
Süper belki ikiside tutunmuştur sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaaaaar 10. Gün 383bu Fazla değil dimi iyi bi şey herhalde, ben şokum su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?