Tüp bebeeekkkk

Clife öneririm. Benim de problemim bu. Instagram'da sayfasına girip araştırabilirsiniz. Bunu 3 ay dedikleri şekilde kullanın tabii vitaminlerinizi de aynı şekilde. Benim vitaminlerim regenesis ve redostim. Ben ekstra clife da kullandım hem yumurtlamayı düzenliyor hem rahmi toparlıyor. Bir deneyin zarar gelmez bence. Sonra da tekrar tüp bebek sürecine girin ama öncesinde mutlaka deneyin. Inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz çok zorlu bir süreç, Allah içinize ferahlık versin. Allah içinizdeki en küçük isteklerinizi dahi görendir, bu yoldaysanız eninde sonunda kavuşacaksınız evladınıza.

Bir de eğer Ankara'da iseniz Ankara tüp bebek merkezi, Prof.Dr Kubilay Vicdan'ı deneyebilirsiniz

Hanımlar kan testim sonucu 5. Gün embriyosu 9. Gün , tam da 9 da olmadı ama. 53 çıktı , bana bi tik az geldi , sizce normal mi , iki kat artarsa sorun kalmaz inşallah değil mi,?

Şimdi vermeye gidiyorum sağlık ocağına olacak olacak, yarın da senin güzel haberlerini alacağız Allah’ın izniyle
Canim sence nasıl betahcg 53 çok mu düşük ?belli oldu mu seninki, çok çok koyu cikmayinca idrar testinde çok fazla çıkmayacağını tahmin ettim ama çok mu düşük ki?

İnsallah uğurlu gelmiştiiir bana da dua edinn
Ediyorumm canım hepimize ediyorum
Canim sence nasıl betahcg 53 çok mu düşük ?belli oldu mu seninki, çok çok koyu cikmayinca idrar testinde çok fazla çıkmayacağını tahmin ettim ama çok mu düşük ki?
Canım ben hiç hakim değilim ki ya ilk tüp bebek denemem ve ilk defa hamileyim. Keşke daha çok bilgim olsaydı Ama bi forumda okuduğuma göre önemli olan her kan testinde ikiye katlanması diyorlardı. Yani cuma günkü değerin önemli şu an bi şey diyebilmek için

Benimki hala çıkmadı bu arada ya patlıcam artık

Hanımlar kan testim sonucu 5. Gün embriyosu 9. Gün , tam da 9 da olmadı ama. 53 çıktı , bana bi tik az geldi , sizce normal mi , iki kat artarsa sorun kalmaz inşallah değil mi,?
Daha düşük değerlerden bile yukselenler var kötü düşünmeyin bnce. İki gün sonra artıyorsa sorun olmaz inşallah. Zaten herkes için artış önemli

Benim de ilk tüp bebek deneyimim , ilk kez cift çizgi gördüm , afalliyorum iyi ki kk var siz varsınız, inşallah canım , evet öyle diyor biraz araştırdım kaçla başladığından ziyade nasıl artış , yüksek başlayıp Allah muhafaza düşüş de olabiliyormis ,nasip insalalh

Saglik ocağında verdiyseniz enabiza o gün yüklenmiyor. Farklı biyerden bakılıyordu diye biliyorum

Ya o kadar iyi anlıyorum kiiiii sizler de iyi ki varsınız canım kızlaaar evet o yüzden cuma günü de kan verip öyle ilerleyecek süreç

Hepimizin kucağı dolsun tombis bebislerlee inşallah

Ya o kadar iyi anlıyorum kiiiii sizler de iyi ki varsınız canım kızlaaar evet o yüzden cuma günü de kan verip öyle ilerleyecek süreç

Hepimizin kucağı dolsun tombis bebislerlee inşallah
Canım ben il yazıp sağlık ocağı tahlil diye bakmışım. İl Sağlık müdürlüğüne yönlendiriyor. Çünkü e nabizda doktor sanırım onaylıyor fln öyle görünüyor. Bu dediğim yerden TC ile bakiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…