- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
- Konu Sahibi theteacherofenglish
Çooook sevindim güzelce büyüsün insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çooook sevindim güzelce büyüsün insallah
Yaaa , hem de çok koyu çıkmış maşallahcoook mutlu oldum sağlıcakla inşallah çok sevindim, ben de aldım kasette çıkmaz falan diye predictor aldim yarın sabah yapacağım insalalh
hadi insallahYaaa , hem de çok koyu çıkmış maşallahcoook mutlu oldum sağlıcakla inşallah çok sevindim, ben de aldım kasette çıkmaz falan diye predictor aldim yarın sabah yapacağım insalalh
Belirti varmıydııı
Çok teşekkür ederim canımmm darısı buradaki emek veren herkese inşallahÇooook sevindim güzelce büyüsün insallah
Yaaaa çok teşekkür ederim senden de güzel haberler bekliyoruz canımYaaa , hem de çok koyu çıkmış maşallahcoook mutlu oldum sağlıcakla inşallah çok sevindim, ben de aldım kasette çıkmaz falan diye predictor aldim yarın sabah yapacağım insalalh
Var canım. Kasık ağrısı, bacaklarımı çeker gibi ağrıyor bazen. Ve dün lekelenme oldu dün anladım zatenBelirti varmıydııı
İnşallah ya ,Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsinlerYaaaa çok teşekkür ederim senden de güzel haberler bekliyoruz canım
Benımde bugün kasık agrım var biraz. Biraz da akıntı.. umarım iyiye işarettirVar canım. Kasık ağrısı, bacaklarımı çeker gibi ağrıyor bazen. Ve dün lekelenme oldu dün anladım zaten
İlaçlardan dolayı. Böyle çıkmış olamaz dimi ya içime kurt düştü şimdiİnşallah ya ,Allah'ın izniyle sağlıcakla gelsinler
Amin canım. Ve Benim üç gündür su geliyor sanki. Yani akıntı gibi de değil sanki su dökmüşüm gibi su oluyor iç çamaşırımdaBenımde bugün kasık agrım var biraz. Biraz da akıntı.. umarım iyiye işarettir
Hiiccc sanmam canım çünkü şüpheye yer vermeyecek kadar net ,merak etme insallah dua edelim sağlıkla devam etsinİlaçlardan dolayı. Böyle çıkmış olamaz dimi ya içime kurt düştü şimdi
Ahh maşallaaah maşallaah
Hiiccc sanmam canım çünkü şüpheye yer vermeyecek kadar net ,merak etme insallah dua edelim sağlıkla devam etsi
Hiiccc sanmam canım çünkü şüpheye yer vermeyecek kadar net ,merak etme insallah dua edelim sağlıkla devam etsin
Canım inşallah yaaaaaHiiccc sanmam canım çünkü şüpheye yer vermeyecek kadar net ,merak etme insallah dua edelim sağlıkla devam etsin
Ahh maşallaaah maşallaah
Yaa çok sevindim inşallah tamamına ersin. Darısı da bizlere Blastosist ayni gün transferleri olarak. İlaçlardan olamaz catlatma iğnesi olmuyoruz ki donmus transferde, o catlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuşİlaçlardan dolayı. Böyle çıkmış olamaz dimi ya içime kurt düştü şimdi
Ya benimde adet ağrısı gibi sancım oluyor korkuyorum o yüzden ama. Öyle yaşayıp pozitif gören de var goremeyende okuduğum kadarıyla. Seninki de adet ağrısına benziyor muydu?Var canım. Kasık ağrısı, bacaklarımı çeker gibi ağrıyor bazen. Ve dün lekelenme oldu dün anladım zaten
Benimde o şekilde umarım pozitif oluruz bizde aynı süreci tekrar yasamak hiç istemiyorumYa benimde adet ağrısı gibi sancım oluyor korkuyorum o yüzden ama. Öyle yaşayıp pozitif gören de var goremeyende okuduğum kadarıyla. Seninki de adet ağrısına benziyor muydu?
İnşallah benimde en büyük temennim buBenimde o şekilde umarım pozitif oluruz bizde aynı süreci tekrar yasamak hiç istemiyorum
Evet ya inşallah çok çok istiyorum sen ne zaman yapacaksin?Yaa çok sevindim inşallah tamamına ersin. Darısı da bizlere Blastosist ayni gün transferleri olarak. İlaçlardan olamaz catlatma iğnesi olmuyoruz ki donmus transferde, o catlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş