- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Canım süper maşallah sağlıkla ilerlesin benim de çok şükür ikiz 10. Gün değerim 382 çıkmıştı çift transfer olduysan ikisi de tutmuş olabilir sağlıkla ilerlesin keselerini de kalp atışlarını da gör Allah’ın izniyleKızlaaaaar 10. Gün 383bu Fazla değil dimi iyi bi şey herhalde, ben şokum su anda
Allah'ım inşallah bizlere de nasip eder o ikinci çizgiyi görmeyi 4 yıldır bekliyorumGunaydinnnn canimmAmin hepimiz inşallah sağlıkla. Kucagimiza aliriz , kahvaltıdan sonra gideceğiz canım iki gün sonra test günüm bugünkini kendimiz kanda gorelim dedik hastaneye bildirmeyecegiz. İlk kez yaptım idrar testini. Erken gebelik testini aldığımdan beri bakisiyoruz, gece de 2 3 defa uyandım , ama sabahı bekledim defalarca baktım sanırım teste gerçek mi diye mutluluktan ağlamayı bu zor süreçte Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla gelsinler
Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım süper maşallah sağlıkla ilerlesin benim de çok şükür ikiz 10. Gün değerim 382 çıkmıştı çift transfer olduysan ikisi de tutmuş olabilir sağlıkla ilerlesin keselerini de kalp atışlarını da gör Allah’ın izniyle
Amiiinnn canım inşallahSüper belki ikiside tutunmuştur sağlıkla ilerlesin inşallah
Ay amin inşallah canımYa o kadar iyi anlıyorum kiiiiisizler de iyi ki varsınız canım kızlaaar evet o yüzden cuma günü de kan verip öyle ilerleyecek süreç
Hepimizin kucağı dolsun tombis bebislerlee inşallah
Yaa maşallah çok iyi çıkmış, ikiz gibi duruyor hakikaten sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bebislerimizi canımKızlaaaaar 10. Gün 383bu Fazla değil dimi iyi bi şey herhalde, ben şokum su anda
Bizim bugün çok şükür 5+6 canımCanımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsunşimdi ne kadarlık bebisler
Canım süper maşallah sağlıkla ilerlesin benim de çok şükür ikiz 10. Gün değerim 382 çıkmıştı çift transfer olduysan ikisi de tutmuş olabilir sağlıkla ilerlesin keselerini de kalp atışlarını da gör Allah’ın izniyle
ay hadi bakalım yaaaBizim bugün çok şükür 5+6 canımcumartesi Allah’ın izniyle kalp atış randevumuz var
İnşallah canımmmm. Doğumumuz da nisana denk geliyor hepimizin yaaa çok güzelYaa maşallah çok iyi çıkmış, ikiz gibi duruyor hakikaten sağlıkla kucagimiza alalım inşallah bebislerimizi canım
5 hafta 6 günlük anlamında canım benim doktorum kese kontrolünde hesaplarken son adet tarihimi baz aldı 15 Haziran ama ben transferi 3 temmuzda oldum ama gebelik hafta hesaplamamı benim doktorum son adet tarihim şeklinde belirledi bende hamilelik uygulamalarından her gün öyle takip ediyorum :) 5. Haftada kese gördük o da transferimden transfer günümü de sayarsak 18. Güne denk geldi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizinay hadi bakalım yaaacanım bide bu 5+6 falan ne demek ? Hep görüyorum ama anlamını bilmiyorum
İnşallah canim Nisan da şahane mis gibi insalalh nasip olurİnşallah canımmmm. Doğumumuz da nisana denk geliyor hepimizin yaaa çok güzel
Ay çok karışıkmış5 hafta 6 günlük anlamında canım benim doktorum kese kontrolünde hesaplarken son adet tarihimi baz aldı 15 Haziran ama ben transferi 3 temmuzda oldum ama gebelik hafta hesaplamamı benim doktorum son adet tarihim şeklinde belirledi bende hamilelik uygulamalarından her gün öyle takip ediyorum :) 5. Haftada kese gördük o da transferimden transfer günümü de sayarsak 18. Güne denk geldi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin
Kaçıncı gun kahverengi akıntı tarzı bişey oldu acabaAy çok karışıkmış
7.gün oldu canımKaçıncı gun kahverengi akıntı tarzı bişey oldu acaba
Transfer gününü sayıyormuyuz ya7.gün oldu canım
Senin de mi oldu yoksa
Yok o günü saymıyoruz diye biliyorum.Transfer gününü sayıyormuyuz yacumartesi transfer oldum da
Daha öyle birşeyim olmadıı mlsfff
Canım ya ben senin bu dediğini araştırdım.5 hafta 6 günlük anlamında canım benim doktorum kese kontrolünde hesaplarken son adet tarihimi baz aldı 15 Haziran ama ben transferi 3 temmuzda oldum ama gebelik hafta hesaplamamı benim doktorum son adet tarihim şeklinde belirledi bende hamilelik uygulamalarından her gün öyle takip ediyorum :) 5. Haftada kese gördük o da transferimden transfer günümü de sayarsak 18. Güne denk geldi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin
Evet canım doğru maşallahCanım ya ben senin bu dediğini araştırdım.
Mesela ben 17 Temmuz da transfer oldum ve beşinci gün embriyosu.
Transfer olduğum tarihten bugüne kadarki süre + üstüne 19 gün koyacakmısım(5. Gün embriyo olduğu için)
Yani suan 27 günlük hamileyim :) doğru mu anlamışım
1 ağustos salı test günüm.. o güne kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Pazar günü yapsam cıkar mı acabaYok o günü saymıyoruz diye biliyorum.
Ama üzülme herkesin bedeni bünyesi farklı, hiç belirti olmayıp pozitif olanlar da çok var:) test gününüz ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?