Tüp bebeeekkkk

Kızlaaaaar 10. Gün 383 bu Fazla değil dimi iyi bi şey herhalde, ben şokum su anda
Canım süper maşallah sağlıkla ilerlesin benim de çok şükür ikiz 10. Gün değerim 382 çıkmıştı çift transfer olduysan ikisi de tutmuş olabilir sağlıkla ilerlesin keselerini de kalp atışlarını da gör Allah’ın izniyle

Allah'ım inşallah bizlere de nasip eder o ikinci çizgiyi görmeyi 4 yıldır bekliyorum pazartesi günü 6 gibi transfer oldum bursa bahçecide 5. Gün embriyosu. 4 Ağustos test günüm banada dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş

Bizim bugün çok şükür 5+6 canım cumartesi Allah’ın izniyle kalp atış randevumuz var
ay hadi bakalım yaaa canım bide bu 5+6 falan ne demek ? Hep görüyorum ama anlamını bilmiyorum

ay hadi bakalım yaaa canım bide bu 5+6 falan ne demek ? Hep görüyorum ama anlamını bilmiyorum
5 hafta 6 günlük anlamında canım benim doktorum kese kontrolünde hesaplarken son adet tarihimi baz aldı 15 Haziran ama ben transferi 3 temmuzda oldum ama gebelik hafta hesaplamamı benim doktorum son adet tarihim şeklinde belirledi bende hamilelik uygulamalarından her gün öyle takip ediyorum :) 5. Haftada kese gördük o da transferimden transfer günümü de sayarsak 18. Güne denk geldi sağlıkla ilerlesin inşallah hepimizin

Ay çok karışıkmış

Canım ya ben senin bu dediğini araştırdım.
Mesela ben 17 Temmuz da transfer oldum ve beşinci gün embriyosu.

Transfer olduğum tarihten bugüne kadarki süre + üstüne 19 gün koyacakmısım(5. Gün embriyo olduğu için)

Yani suan 27 günlük hamileyim :) doğru mu anlamışım

Evet canım doğru maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…