- 7 Mayıs 2021
- 514
- 297
- 53
- 34
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Evet hep önünden geçiyorum merakta ediyordum başlarda acaba orası nasıldır diye. Aynen Serap hanıma gidiyorum. Kadın Doğumda var başka doktorlar ama tüp bebekte yok.Evet hatta yanyana sayilir.. Bende denk gelmedim sayilir biri yillar once gitmis o yazmisti sadece... serap hanimami gidiyorsunuz.. yuzyilda baska doktor var mi bilmiyorum
Bir tik erken olmuş , kanda çıkar ama merak etme insallah , hiccc olumsuz görmek istemiyorum hiçbirimiz de insalalh güzel haber verirsin bize , ben de çift 5. Gün embriyosu , ilk denemeniz mi ,Olabilir bide ilk idrarımlada yapmadım
Az olması daha iyi tabi gebelige işaret inşallah , çift mi kaçıncı gün embriyosuyduAzıcık bi akıntı yani öyle çok değil. Kötü bi durum mu var acaba?düşündüğüm gibi değil mi yoksa
Allah yardımcınız olsun inşAllah konuyla ilgili hiç bilgim yok ben pcosum yani yumurtlama problemim var
Evet takviye ilaclar kullandim (omega, D, B12 vs.). Sigara ve alkol kullanmiyorum. Duzenli egzersiz yapiyorum. Esimin spermiogram sonuclari gayet iyi cikmisti.Yumurta kalitenizi arttıracak şeylerin üzerine yonelebilirsiniz benim bildiğim kadarıyla. Birde eşinizin sperm değerlerinde herhangi bir değişiklik olmuş olabilir mi ? Yumurta kalitesini arttırmak için takviye ilaç vs kullanmış miydiniz?
Allah saglikla, kolaylikla nasip etsin.Herkese merhaba , haftanız şahane geçsin hayırlı haberler alın inşAllah
yarın transfer günüm 5. gün embriyosu yaşım 24 pcosum dua eder dua beklerim Rabbim yüzümüzü güldürsün
Evet ilk denememiz eşim azospermdi.Bir tik erken olmuş , kanda çıkar ama merak etme insallah , hiccc olumsuz görmek istemiyorum hiçbirimiz de insalalh güzel haber verirsin bize , ben de çift 5. Gün embriyosu , ilk denemeniz mi ,
İnşallah ilkinde nasip olur canimEvet ilk denememiz eşim azospermdi.
Amiin inş eşimi bekliyorum gelsin hastaneye gidicezİnşallah ilkinde nasip olur canim
Hadi inşallah güzel haberlerimiz bekliyoruzAmiin inş eşimi bekliyorum gelsin hastaneye gidicez
5. Gün embriyosu çiftAz olması daha iyi tabi gebelige işaret inşallah , çift mi kaçıncı gün embriyosuydu
Amin Allah razı olsunAllah saglikla, kolaylikla nasip etsin.
Hale hanima gelmistim hsg cektirmistim.. siz hangi asamadasiniz ben transfer bekliyorum..Evet hep önünden geçiyorum merakta ediyordum başlarda acaba orası nasıldır diye. Aynen Serap hanıma gidiyorum. Kadın Doğumda var başka doktorlar ama tüp bebekte yok.
Anladım bilmiyorum diğer doktorlari. Hsg disarda çektirmistim ben. Transfer oldum bende sonucu bekliyorumHale hanima gelmistim hsg cektirmistim.. siz hangi asamadasiniz ben transfer bekliyorum..
6. Gün olduğu için hala ümit var canim ya, bir de günün gelince yaparsın insallahKızlar ben kan verdim total hcg 0.100 diyor muhtemelen negatif. Birde daha önce bakıldığında beta hcg yazıyor bunda total hcg yazıyor arasında fark var mıdır ?
Eczanelerde var depolar dolu parayla satıyorlar reçeteye birbirine türlü yalan dolan yok kota dolmuş yok ilaç yokMuadili yok dediler ya bulmaya çalış dediler
Umarim hayirlisiyla pozitifle sonuclanirAnladım bilmiyorum diğer doktorlari. Hsg disarda çektirmistim ben. Transfer oldum bende sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?