- 31 Mart 2023
- 153
- 83
- 13
- 31
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Benim de nasio olursa bu hafta transfer olucak ama hangi gün bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsunKızlaaaaar merhababenim bayram sonrası transferim olacak. Çok karmaşık duygular içerisindeyim… heyecan, sevinç, endişe hepsi bir arada diyebilirim. Bu dönemi yaşayan ya da yaşayacak olanlarla ilgili konuşmak istedim. Her şey gönlümüzce olsuuuunnnnn
Benim pazartesi transferim oldu çok değişik duygular içindeyimMerhaba10 mayista yumurta toplandi taze transfer planlanmisti ama kan degerlerim transfere uygun olmadigi icin donduruldu.. suan bi sknti cikmazsa kurbam bayramindan sonra transfer olacak kafamda deli sorular ve cok merak ediyorum bian önce transfer günü gelsin istiyorum.. isime evime konsantre olamiyorum aklim hep transferde.. benim ilk denenem.. istanbulda tedavi görüyorum siz nerdesiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz... hakkimizda hayirlisi olsun
Insallah tutunur saglikla buyur ve kucaginiza alirsniz hayirli olsunBenim pazartesi transferim oldu çok değişik duygular içindeyim
Amin inşallahInsallah tutunur saglikla buyur ve kucaginiza alirsniz hayirli olsunmutlu haberlerinizide paylasirsiniz
Evetttt benim de kontrolüm var 7 temmuzda. Rahim duvarı kalınlığına göre de transfer olacak çok karışık duygular içerisindeyimMerhaba10 mayista yumurta toplandi taze transfer planlanmisti ama kan degerlerim transfere uygun olmadigi icin donduruldu.. suan bi sknti cikmazsa kurbam bayramindan sonra transfer olacak kafamda deli sorular ve cok merak ediyorum bian önce transfer günü gelsin istiyorum.. isime evime konsantre olamiyorum aklim hep transferde.. benim ilk denenem.. istanbulda tedavi görüyorum siz nerdesiniz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz... hakkimizda hayirlisi olsun
Yaaaa çok heyecanlıBenim pazartesi transferim oldu çok değişik duygular içindeyim
Oldunuz mu transferBenim de nasio olursa bu hafta transfer olucak ama hangi gün bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Yakin tarihlerde transferlerimiz olacak sanirim bi aksilik cikmazsaEvetttt benim de kontrolüm var 7 temmuzda. Rahim duvarı kalınlığına göre de transfer olacak çok karışık duygular içerisindeyimben İstanbul Acıbadem’de görüyorum tedavimi siz hangi hastanedesiniz ?
Yaa süperBenimde oldu cuma transferiminşallah pozitifli günlere
Hayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.Benimde oldu cuma transferiminşallah pozitifli günlere
Amin insallahhhYakin tarihlerde transferlerimiz olacak sanirim bi aksilik cikmazsa5 temmuz kontrol günüm. Pendik medicalparka gidiyorum.. yaşınız kac ilk denemeniz mi
Hayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.Benimde oldu cuma transferiminşallah pozitifli günlere
32 yaşındayim 3 yildir ugrasiyoruz ama olmadi sebebsiz infertilite.. tup bebek icin gorusmeye gittikten sonra hamile oldugumu ogrendim ama dustu kimyasal gebelikmis.. daha fazla vakit kaybetmemek adina tup bebege karar verdik bu ilk denememiz merakla bekliyoruzAmin insallahhh. Yasım 30 ilk denemem evet. Yaklaşık bir buçuk senedir erken menopoz tedavisi görüyordum aslında ama doktorum yaşımın artık ilerlediğini ve rezervlerimin gittikçe düştüğünü söyleyince biz de tüp bebeğe başladık. Sizin hikayeniz nedir
Benim doktorum günlük hayatına dönebilirsin dedi. Çünkü evde aşırı yatmak kabızlık yapıyormuş sadece ilk gün dinlendim. Sonra evin içinde dönüyorum yemek yapiyorum bugün transfer sonrası 6. Gün tutmadigina dair bı his var hep en kötüsünü düşünüyorum inşallah bebeklerimiz bizi bırakmamıştır. Mide bulantısı var ama ilaçlardan kaynaklı sanırım. Ara sıra üşüme ara sıra sıcak basıyor. İlk 4 gün bel ağrısından duramadim. Şimdi de bacaklarım ağriyor.adet olacakmisim gibi kramplar giriyor. bı de alt karnıma arada iğne saplanıyor sanki. Tabi göğus hassasiyetimde var.Yaaaa çok heyecanlıvar mı bi değişiklik vücudunuzda? Mide bulantısı ya da lekelenme vs. İnsallah güzel sonuçlar olur
Olsun iyi düşünmek lazım ki her şey güzel olsunHayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.transferden sonra ne kadar kaldiniz hastanede ve kac gun evde dinleneceksiniz nelere dikkat ediyorsunuz doktorunuz neler onerdi.. ben çalıştığım icin hep ne yapacagimi düşünüyorum.. 1 hafta rapor alanlarda var ertesi gun isine gidenler de
32 yaşındayim 3 yildir ugrasiyoruz ama olmadi sebebsiz infertilite.. tup bebek icin gorusmeye gittikten sonra hamile oldugumu ogrendim ama dustu kimyasal gebelikmis.. daha fazla vakit kaybetmemek adina tup bebege karar verdik bu ilk denememiz merakla bekliyoruz
Evet maddi manevi zorlu bir süreç allah hepimiz yardimcisi olsunOlsun iyi düşünmek lazım ki her şey güzel olsunbu dönem gerçekten çok güç gerek maddi gerek manevi anlamda. Ama Allah emekleri zayi etmez umutlu olalım transfer zamanı haberleşelim canım yaa
İlk 4 gün istirahat ve transfer sonrası 1 saat merkezde istirahat öneriyor sadece evin içinde dolaşıyorum minij minik benHayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.transferden sonra ne kadar kaldiniz hastanede ve kac gun evde dinleneceksiniz nelere dikkat ediyorsunuz doktorunuz neler onerdi.. ben çalıştığım icin hep ne yapacagimi düşünüyorum.. 1 hafta rapor alanlarda var ertesi gun isine gidenler de İ
Evet maddi manevi zorlu bir süreç allah hepimiz yardimcisi olsunbi umutlaniyorum hayaller kuruyorum bi yok olmayacak diyorum karışık duygular icindeyim hayirlisi artik ilk kontrol benim 5 temmuz tekrar yazarim haberleşiriz inHayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.transferden sonra ne kadar kaldiniz hastanede ve kac gun evde dinleneceksiniz nelere dikkat ediyorsunuz doktorunuz neler onerdi.. ben çalıştığım icin hep ne yapacagimi düşünüyorum.. 1 hafta rapor alanlarda var ertesi gun isine gidenler de
Hayirli olsun insallah pozitif haberleirni de paylasirsiniz.transferden sonra ne kadar kaldiniz hastanede ve kac gun evde dinleneceksiniz nelere dikkat ediyorsunuz doktorunuz neler onerdi.. ben çalıştığım icin hep ne yapacagimi düşünüyorum.. 1 hafta rapor alanlarda var ertesi gun isine gidenler de İnşallah hepimizi pozitif haberlerini alalım aminnnAmin insallahhh. Yasım 30 ilk denemem evet. Yaklaşık bir buçuk senedir erken menopoz tedavisi görüyordum aslında ama doktorum yaşımın artık ilerlediğini ve rezervlerimin gittikçe düştüğünü söyleyince biz de tüp bebeğe başladık. Sizin hikayeniz nedir
5 temmuz test günüm benim deEvet maddi manevi zorlu bir süreç allah hepimiz yardimcisi olsunbi umutlaniyorum hayaller kuruyorum bi yok olmayacak diyorum karışık duygular icindeyim hayirlisi artik ilk kontrol benim 5 temmuz tekrar yazarim haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?