- 31 Mart 2023
- 153
- 83
- 13
- 31
- Konu Sahibi theteacherofenglish
-
Canım bence test stresiyle hep kastık belirtilere boğulduk pozitif olunca bi rahatlama geldiğine inanlardanımKızlar merhabalar ne yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor
Ya benim pozitif cktı biliyorsunuz ama iki gündür ne ağrım sızım yokböyle normalim yani neden acaba ? Bilen var mı ya da yaşayan
Bebeğime bi şey mi oldu ki acabaçok korkuyorum
Canım bence test stresiyle hep kastık belirtilere boğulduk pozitif olunca bi rahatlama geldiğine inanlardanımbende transferin 6. Günü erken gebelikte pozitifi görünce bütün belirtilerim yok oldu sonra 8. Gün kan verdim normal hayatım sanki kanda pozitif görmemiş gibi geçti o da yetmedi 5. Hafta da kese randevusunda ultrason için hazırlanırken doktoruma bebeklere bir şey mi oldu hiç belirtim yok dedim doktor sağolsun bana güldü küçücük şeyden ne belirti beklediniz dedi yarın kontrol günüm bugün psikolojik olarak yine hiç belirtim yok tamamen stres kaynaklı bence sürekli bir şey arıyoruz
Benim kasık ağrım hala devam ediyo.. oda beni korkutuyo bugünde ekstra bel ağrısı eklendiKızlar merhabalar ne yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor
Ya benim pozitif cktı biliyorsunuz ama iki gündür ne ağrım sızım yokböyle normalim yani neden acaba ? Bilen var mı ya da yaşayan
Çok mu ayakta kalıyorsun ben ayakta kalınca oluyor lekelenmesin dolayı 1 haftadır sadece yatıyorum ağrım yok o yüzdenBenim kasık ağrım hala devam ediyo.. oda beni korkutuyo bugünde ekstra bel ağrısı eklendi
Sanki günler geçmiyor bian önce haftaya olsun istiyorum. Benim de çok azaldı. Ara ara oluyor ama sanki test vermeye gttigim günler daha çoktu belki de korkudan.Kızlar merhabalar ne yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor
Bel ağrısı bende de ara ara var. Adet tarihi yaklaşınca olduğunu duymuştum. Sizin test gününüze ne kadar kaldı?Benim kasık ağrım hala devam ediyo.. oda beni korkutuyo bugünde ekstra bel ağrısı eklendi
Ay psikolojik mi diyorsun canım yaCanım bence test stresiyle hep kastık belirtilere boğulduk pozitif olunca bi rahatlama geldiğine inanlardanımbende transferin 6. Günü erken gebelikte pozitifi görünce bütün belirtilerim yok oldu sonra 8. Gün kan verdim normal hayatım sanki kanda pozitif görmemiş gibi geçti o da yetmedi 5. Hafta da kese randevusunda ultrason için hazırlanırken doktoruma bebeklere bir şey mi oldu hiç belirtim yok dedim doktor sağolsun bana güldü küçücük şeyden ne belirti beklediniz dedi yarın kontrol günüm bugün psikolojik olarak yine hiç belirtim yok tamamen stres kaynaklı bence sürekli bir şey arıyoruz
Ultrason mu haftaya canım senin?Sanki günler geçmiyor bian önce haftaya olsun istiyorum. Benim de çok azaldı. Ara ara oluyor ama sanki test vermeye gttigim günler daha çoktu belki de korkudan.
Bende hangi ilaçlara devam ediyorsunuz onu soracaktım. Sağlık ocagina biten ilaçlarımı yazdırmak için gittim dr prednola devam etmeme şaşırdı sanki
Evet canım inşallah. Prednolu ikinci kontrolden beri kullanıyorum sanırım bağışıklık baskilamak içinmişUltrason mu haftaya canım senin?
Prednol ne için
İnşallah sağlıkla ilerlesin canım hepimizinAy psikolojik mi diyorsun canım yadediğin gibi de olabilir hep bi ağrı, sızı beklentisi içindeyiz inşallah ondandır.
İlk kontrol nasıl geçti ? Kese hemen görülüyor mu? Benimkisi de haftaya bakalım inşallah güzel şeyler olur
Saatlerce değil ama ayaktayken yakalıyorum bu ağrıyıÇok mu ayakta kalıyorsun ben ayakta kalınca oluyor lekelenmesin dolayı 1 haftadır sadece yatıyorum ağrım yok o yüzden
Canım ya ben pimpiriklendim gittim test aldımİnşallah sağlıkla ilerlesin canım hepimizinkese kişiden kişiye değişiyor sanırım okuduklarımdan herkes farklı zamanlarda görmüş ama ben ilk doğal gebeliğimde olsun 1. Tüp bebek denemem oldun bu 2. Deneme de olsun hep tam 5+0 keseyi gördüm keseye gittiğinde ne kadarlık olmuş oluyorsun inşallah stressiz geçer canım bu zamanlar insanı yiyip bitiriyor
Ahahahah onu testle sürekli ölçmezsin canım öyle bir şey değil o boşver düşünme at stresini anın keyfini ÇıkarCanım ya ben pimpiriklendim gittim test aldım
Yapar yapmaz çift çizgi olduayyy korktum
Yaaa harikasınAhahahah onu testle sürekli ölçmezsin canım öyle bir şey değil o boşver düşünme at stresini anın keyfini Çıkar
Kotuyu düşünmeyin ama zaten testte öyle hemen sıfırlanmıyor. Ama çok iyi anlıyorum sizi bnimde gidip kan testi yaptırmak geçiyor sürekli aklimdanCanım ya ben pimpiriklendim gittim test aldım
Yapar yapmaz çift çizgi olduayyy korktum
Merhaba evet 23 haziran olmuştuMerhaba tranferiniz oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?