Tunceli///62

kızlar bensız burası olurmu hıc yaaaaaaaa:)))bende pek bos buluyorum burayı artık boslamayalım olurmu kızlar:KK54:

Ay olmaz tabiki ama malesef hic karsilasmiyoruz her gelen degisik zamanlarda gelip geciyor ama belki bugün yakalarim:KK1:

kızlar bensız burası olurmu hıc yaaaaaaaa:)))bende pek bos buluyorum burayı artık boslamayalım olurmu kızlar:KK54:

canımmm nasılsın boslamayalım tabı bnım nıck degıstı ozgeozan eskı adım :KK19:

Vay vay topraklarım :) bende burdayım...
Ben Erzincanlıyım, ama kökenimiz Dersim Hozat... Sizleri gördüğüme çok sevindim yaa :)

Sükür yani nihayet geldi biri :KK1: Erzincanin neresindensin?

Hayir almanyada yasiyorum ben.. :) Ama izine geldigimizde hep dersime geliriz... Sen gidip geliyormusun dersime?

gecen yaz gdemedık ama ondan oncekı yaz dersımdeydık DUZGUNBABA ya gıttık gezdık...

Vay vay topraklarım :) bende burdayım...
Ben Erzincanlıyım, ama kökenimiz Dersim Hozat... Sizleri gördüğüme çok sevindim yaa :)

hosgeldın canım benım ıyıkı mesaj atmısım bu topıge topladım hepınızı bakın :KK8:

canım senın esın mı dersımlı ?

sukur ya bırıne rastladım burda nasılsın canım?

Tuncelili değilim ama çok arkadaşım ve akrabalarım var. Samimi,sıcak kanlı insanlar var severim. :KK19:

canım benım hosgeldın basakcım

sen nerelısın basak :KK3:

kımse yok ya dogru duzgun toplasamıyoruz :84:

En iyisi bir gün ve saat belirliyelim :KK34: Böylece bari iki üc kisi online oluruz :KK1:

bana uyar...sadece carsamba gunlerı acık olamıyorum ızınlıyım dıer gunler burdayım yazın zaten bnm abonelıklerımde bu konular takıp edıyorum sureklı

Selamlar ben de tuncelide yaşıyorum arzu ederseniz doğal güzelliklerinden oluşan birkaç fotoğraf koyabilirim buraya :)

X