Tümörüm ve Sevgilim... Film Gibi...

Cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin..vallahi okurken gozlerimden yaslar suzuldu..
Allahim size bidaha boyle seyler yasatmaz insallah, mutluluklar dilerim size:nazar:

Rabbim dermansız hastalık vermesin inşallah. Tekrar yaşatmasın bu günleri . bu günler zaten sabrını denemek için muhteşem bi fırsat. Sen sadece sabırlı ol gerisi çok güzel olcak inşlllah :) Canım benim Rabbim huzurunuzu eksik etmesin :)

İnşallah, amin... Bugün de bir ara moralim bozuldu ama erkek arkadaşım yine tuttu elimden kaldırdı ayağa sağolsun. :KK69::nazar: Çok teşekkürler iyi dileklerin için, amin, cümlemizin huzuru bozulmasın. :KK61:

Cok gecmis olsun canim Allahim sifa versin..vallahi okurken gozlerimden yaslar suzuldu..
Allahim size bidaha boyle seyler yasatmaz insallah, mutluluklar dilerim size:nazar:

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Temiz kalbinin inceliğindendir o yaşlar. :KK71: İnşallah, hepimize mutluluk ve sağlık nasip etsin inşallah Rabbim. :KK61:

Tüm yorumlarını yazını okudum gözlerim doldu boşaldı sürekli ameliyatın iyi geçmiş iyisin şimdi daha da sağlıklı ol inşallah çok sevindim senin adına hem sağlığını kazandın hem sevdiklerinin desteğini görmüş oldun uzun ömür versin allahım sana :KK61:

Tüm yorumlarını yazını okudum gözlerim doldu boşaldı sürekli ameliyatın iyi geçmiş iyisin şimdi daha da sağlıklı ol inşallah çok sevindim senin adına hem sağlığını kazandın hem sevdiklerinin desteğini görmüş oldun uzun ömür versin allahım sana :KK61:

Çok çok teşekkürler iyi dileklerin için, Allah razı olsun. :KK61: Kusura bakma cevabını daha yeni gördüm. :26: Çok şükür sağlığım da sevdiklerimle ilişkim de her şey yolunda... :KK61:

Bu arada _Dersena_adlı arkadaştan haberi olan var mı hiç, son durumu nasıl acaba? :44:

Konuyu da tekrar hortlatmış gibi oldum, kusura bakmayın...

Son düzenleme:
gercekten film gibi yaa......!!!!! 5 dk icinde hayatimizda ne olacak neyle karsilasacagimiz hic belli degil hayattaa enn enn onemli sey
SAGGLIKK SAGLIKK gerisi bos....arkadasim allah sana sifa versin hepsi goz acip kapayana kadar gelip gecsin insallah...
ne kadar sanslisin ki erkek arkadasin seninle ne mutlu sana....
bende gecen sene olumden dondum birazdaha gec kalsaymisiz acil servise gitmistim belkide ameliyat olmustum...
esim oyleee destek oldu ki adam bir haftada 10 kilo verdi bende cok sansliyim senin gibi...
insallah ameliyatin cok iyi gecer senin icin dua edicem.....:KK31::KK31:

Canım çok geçmiş olsun,gözyaşlarımı tutamadım,erkek arkadaşının sana desteği ne büyük,ne kadar güzel,çok şanslısın sevdiğin,ailen yanında.
allahım acil şifalar versin,olumlu düşün olumlu olsun ..güzel haberlerini bekliyorum:)

şimdi devamını okudum yazının iyileşmişsin çok sevindm....

Son düzenleme:
gercekten film gibi yaa......!!!!! 5 dk icinde hayatimizda ne olacak neyle karsilasacagimiz hic belli degil hayattaa enn enn onemli sey
SAGGLIKK SAGLIKK gerisi bos....arkadasim allah sana sifa versin hepsi goz acip kapayana kadar gelip gecsin insallah...
ne kadar sanslisin ki erkek arkadasin seninle ne mutlu sana....
bende gecen sene olumden dondum birazdaha gec kalsaymisiz acil servise gitmistim belkide ameliyat olmustum...
esim oyleee destek oldu ki adam bir haftada 10 kilo verdi bende cok sansliyim senin gibi...
insallah ameliyatin cok iyi gecer senin icin dua edicem.....:KK31::KK31:

Kesinlikle öyle... 12 saatte hayatım değişmişti o gün içinde ve gerçekten çok değişik bir duygu bu... Allah razı olsun, çok teşekkürler iyi dileklerin için, 28 Temmuz'da ameliyatımı oldum ve şuan gayet iyiyim çok şükür, gün geçtikçe daha da iyi oluyorum, yaralarım geçti sayılır, saçlarım uzadı vs. :KK61: Erkek arkadaşımla beraberiz ve birbirimize olan aşkımız her geçen gün artıyor çok şükür. :KK69::nazar:

Çok çok geçmiş olsun sana, Allah korumuş. Sen de çok şanslısın ki sana çok değer veren bir eşin var. :KK34: :nazar:

Canım çok geçmiş olsun,gözyaşlarımı tutamadım,erkek arkadaşının sana desteği ne büyük,ne kadar güzel,çok şanslısın sevdiğin,ailen yanında.
allahım acil şifalar versin,olumlu düşün olumlu olsun ..güzel haberlerini bekliyorum:)

Çok teşekkürler iyi dileklerin için, çok şükür her şey oldu bitti ve çok iyiyim şimdi, erkek arkadaşımla da her şey çok iyi. :KK69::nazar:

şimdi devamını okudum yazının iyileşmişsin çok sevindm....

Çok teşekkürler, gözlerinin nuruna zahmet oldu o kadar. :26: Çok çok teşekkürler. :KK71:

canım benim öncelikle sana çok geçmiş olsun umarım hayatında herşey çok iyi olur ve hep mutlu olursun ameliyatında sana şans diliyorum. hep mutlu ve sağlıklı olman dileğiyle..

Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin o kötü günleri...
Kimsenin başına vermesin böyle sıkıntılı şeyleri...
Mutluluklar diliyorum sana canım... :)

tatlım geçmiş olsun.en kısa zamnda umarım her seyi atlatırsın.aklına sakın kötü bi şey getirme bak bütün sevdiklerin yanında.hemde sabaha kadar:KK34:

canım benim öncelikle sana çok geçmiş olsun umarım hayatında herşey çok iyi olur ve hep mutlu olursun ameliyatında sana şans diliyorum. hep mutlu ve sağlıklı olman dileğiyle..

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Ameliyatım her şeyim gayet güzel geçti, şuan sağlığım gayet yerinde çok şükür... İlk 2 mesajından birini bu konuya yazmışsın, kendimi pek bir özel hissettim, çok teşekkürler. :KK61: Hep beraber çok mutlu oluruz inşallah. :KK34:

Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin o kötü günleri...
Kimsenin başına vermesin böyle sıkıntılı şeyleri...
Mutluluklar diliyorum sana canım... :)

Allah razı olsun, çok teşekkürler. İnşallah, amin. Gerçekten çok zor oluyormuş, kimseye yaşatmasın Allah. Allah razı olsun, cümlemize inşallah. :KK34:

tatlım geçmiş olsun.en kısa zamnda umarım her seyi atlatırsın.aklına sakın kötü bi şey getirme bak bütün sevdiklerin yanında.hemde sabaha kadar:KK34:

Çok çok teşekkürler, Allah razı olsun. Her şey yolunda şimdi çok şükür, ameliyatımı oldum bitti, geçti. Çok şükür sevdiklerim yanımda oldu hep. Erkek arkadaşım... Benim başıma gelen en güzel şey, iyi ki var... :KK69::nazar:

çok geçmiş olsun seni çok seven bi ailen ve bir eş adayın var bunları düşün moralini yüksek tutut,sırf hayata inat erkek arkadışnla daha güzel günler geçirmek için hırs yap ve biran önce iyileş.allah yardımcın olsun dualarımız seninle :)

çok geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..bu ALLAHIN TAKDİRİ.o yüzden hiç üzülme ..kötü düşüncelere kapılma ..benim teyzem 11 yıldır kanserama çok şükür yaşıyor..insanlr hemen ölecek sandılar ama öldürmeyen ALLAH öldürmüyor..eşi de bir an olsun yalnız bırakmadı 11 yıldır hep yanıbaşında..sonuçta bu durum sevgilinin de başına gelebilirdi.ozaman o da senin gibi düşünseydi hoşuna gidermiydi..sen sevgini yaşamaya bak ..hastalığın iileşmesi moralle olur bunu da unutma ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canım kıyamam sana aynı durum bendede var aydır ilaçmı ameliyatmı doktorlarım karar aşamasında şuanda ilaçla bastırılmaya çalışılan hipofiz tümörüm hayatımı çok değiştirdi ama sevdiklerimiz yanımızda olduğu süre içinde atlatılmıycak hiç bişey yok benimde yaşım çok genç 23 yaşımdayım ve daha 5 aylık ewliyim yani en mutlu günlerimizde bu hastalıkla yıkıldık biz eşim günlerce ağladı karşımda çocuk gibi allah acil şifalar versin keşke bende ameliyat olup kurtulabilsem diyorum bazen çünkü halsizlik mide bulantısı ve aklına gelebilcek birsürü etkisi çok yoruyo insanı ameliyatından sonrada durumundan haberdar olmak isterim seni okadar iyi anlıyorumki....
hiç korkma tıp artık çok ilerledi inş.bi anda oup biter geçer herşey tekrar geçmiş olsun

şunu da söylemeden geçemedim
benim babamın hipofizde tümörü var ve bize yaşattıklarından dolayı inan bilmiyorum ne durumda sadece aylık iğneleri olduğunu biliyorum ameliyattan korktuğu için ilaç tedavisi olduğunu bir kere bile içim sızlamadı onun için annemle kardeşim de aynı şekilde sadece acıyorum haline kendini getirdiği duruma bundan 10 sene önce olsa başta annem olmak üzere kahrolurduk ama insan ne yaparsa kendine yapar işte
ben senin yazdıklarını okurken ağlayarak cevap veriyorum
yani çok şanslısın ben seni hiç tanımayan biri olarak içim acıyorsa yaşadığına ailen sevdiğin insan ne durumdadır onlar için iyileşip bunu da atlatırsın Rabb imin izniyle

benimde hipofiz tümörüm var ve herşeyimi hayatımı etkiliyo önc ilaç tedavisi dediler iyileşiceğimi bilsem seve seve olurum ameliyatımı bilmiyorum bu tedavi sürecim nereye gidicek...

Çok sevindim herşey yolunda gitmiş;

Bu süreçte ailenizin ve sevgilinizin yanınızda ve sevgi dolu olmaları çok şanslı olduğunuzu gösteriyor..

(Ayrıca onlarda çok şanslı)

Çok çok geçmiş olsun....

Geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsın.
En önemlisi sevdiklerin hep yanında ne mutlu.
Değerini biliyorlar, sen de değer veriyorsun.
Moral çok önemli.:nazar:

çok geçmiş olsun seni çok seven bi ailen ve bir eş adayın var bunları düşün moralini yüksek tutut,sırf hayata inat erkek arkadışnla daha güzel günler geçirmek için hırs yap ve biran önce iyileş.allah yardımcın olsun dualarımız seninle :)

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Sevdiklerim ve sizin gibi beni sevenler sayesinde -özellikle ailem ve erkek arkadaşım- Allah'ın da takdiriyle ameliyatı, her şeyi atlattım çok şükür. Ocak ayında kontrolüm var ve şuana kadar hiçbir sorun olmadı, başımın yarası falan iyileşti, şişliği, hassasiyeti geçiyor, saçım uzuyor, her şey çok iyi çok şükür... :KK61:

çok geçmiş olsun.ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..bu ALLAHIN TAKDİRİ.o yüzden hiç üzülme ..kötü düşüncelere kapılma ..benim teyzem 11 yıldır kanserama çok şükür yaşıyor..insanlr hemen ölecek sandılar ama öldürmeyen ALLAH öldürmüyor..eşi de bir an olsun yalnız bırakmadı 11 yıldır hep yanıbaşında..sonuçta bu durum sevgilinin de başına gelebilirdi.ozaman o da senin gibi düşünseydi hoşuna gidermiydi..sen sevgini yaşamaya bak ..hastalığın iileşmesi moralle olur bunu da unutma ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Allah razı olsun, çok çok teşekkürler... Allah'ın takdiri olduğunu düşünmesem zaten inan her şey çok çok daha zor olurdu. Zaman zaman korktuğum oldu ama çok şükür her şeyi atlattık bitti geçti gitti. 3 ayı geçti ameliyat olalı ve her şey yolunda çok şükür gayet... Allah teyzene gani gani şifa versin, ömür verildiyse yaşıyor insan. Sevgilim zaten hep yanımda oldu, iyi ki var, her şey çok daha kolay oldu onun sayesi ve sevgisiyle... Çok teşekkürler... :KK61:

canım kıyamam sana aynı durum bendede var aydır ilaçmı ameliyatmı doktorlarım karar aşamasında şuanda ilaçla bastırılmaya çalışılan hipofiz tümörüm hayatımı çok değiştirdi ama sevdiklerimiz yanımızda olduğu süre içinde atlatılmıycak hiç bişey yok benimde yaşım çok genç 23 yaşımdayım ve daha 5 aylık ewliyim yani en mutlu günlerimizde bu hastalıkla yıkıldık biz eşim günlerce ağladı karşımda çocuk gibi allah acil şifalar versin keşke bende ameliyat olup kurtulabilsem diyorum bazen çünkü halsizlik mide bulantısı ve aklına gelebilcek birsürü etkisi çok yoruyo insanı ameliyatından sonrada durumundan haberdar olmak isterim seni okadar iyi anlıyorumki....
hiç korkma tıp artık çok ilerledi inş.bi anda oup biter geçer herşey tekrar geçmiş olsun

Allah sana acil şifalar versin, çok çok geçmiş olsun. Allah'a şükür 28 Temmuz tarihinde ameliyatımı oldum ve bu zamana kadar hiçbir sorunum olmadı çok şükür, her şey gayet yolunda. Özellikle ailem ve sevgilim sayesinde çok daha dirayetli durabildim her bir şeyin karşısında... Allah'ın izniyle eşinle beraber siz de atlatırsınız, hiç sıkma canını, Allah şifa versin, eşinle sana mutluluklar nasip etsin, inşallah daha bebişlerinizin olacağı çok mutlu olacağınız gğnler var önünüzde. :KK34:

Çok sevindim herşey yolunda gitmiş;

Bu süreçte ailenizin ve sevgilinizin yanınızda ve sevgi dolu olmaları çok şanslı olduğunuzu gösteriyor..

(Ayrıca onlarda çok şanslı)

Çok çok geçmiş olsun....

Çok teşekkürler. Kesinlikle çok şanslıyım, herkes yanımdaydı ve desteklerini hiç eksik etmediler, burdaki arkadaşlar da dahil... Allah razı olsun, çok teşekkürler... :KK61:

Geçmiş olsun hayırlısıyla atlatmışsın.
En önemlisi sevdiklerin hep yanında ne mutlu.
Değerini biliyorlar, sen de değer veriyorsun.
Moral çok önemli.:nazar:

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Kesinlikle, ben nların desteği ve sevgisiyle çok daha güçlü durabildim, onlar da benim bu duruşumdan moral aldılar, öylece hallettik geçti gitti. Kesinlikle moral her şeyin başı, bu yüzden beni böyle çok seven insanlar olduğu için çok mutluyum. Erkek arkadaşımın da yeri çok ayrı oldu, hem benim hem de ailem için... :KK61::nazar:

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben de senin gibi bu yaz beyin ameliyatı geçirdim.
Hem de aynı sebepten menengioma.
Benimki omurilik başlangıç seviyesindeydi, tesadüfen başka bir problem için doktora gittiğimde fark edildi.
Fark edilmese boyundan aşağısını felç edecek bir pozisyondaydı.
Daha fazla büyümeden hemen ameliyat olmam gerekti.
Tam olarak 8 Haziran'da ameliyat oldum.
Tamamı alındı çok şükür.
Tabi yine çok şükür ki temiz çıktı.
Ama ben senin gibi kolay hayata dönemedim.
İşimden ayrılmıştım ameliyat olduğum için biraz fiziksel olarak düzelince başka iş bulurum diyordum.
Ama 6 ay geçmesine rağmen kendimi çalışacak gibi güçlü kuvvetli hissetmiyorum.
Başım dönüyor çabuk yoruluyorum.
Psikolojim de çok bozuldu.
Psikiyatriste gitmeyi denedim 11 gün ilaç kullandım ama şu durumdayken psikolojik ilaçlar çok ağır geldi ve bırakmak zorunda kaldım.
Psikoloğa devam ediyorum psikoterapiyle üzerine gidiyoruz bazı şeylerin ama olmuyor.
Ben inanılmaz mutsuzluğa sürüklenmiş durumdayım.
Benim çevremde de sevenlerim var sağolsunlar çok destekler ama onların hepsinde inkar psikolojisi var gibi geliyor bana.
Yani grip olmuşum da geçmiş gibi davranıyorlar.
Oysa ben 6 ay sonra bile hala kendimi iyi hissedemediğim büyük bir ameliyat geçirdim.
Tekrarlamasından da çok korkuyorum.
İyi huylu çıkarsa bile bu tarz tümörlerin tekrarlama ihtimali %9'muş.
Ya yine olursa diye korkudan uyuyamıyorum.
Üstelik ilkinde iyi huylu olan tümörlerin tekrarladığında kötü huylu olma riski varmış.
Hızlı bir yayılma sonucunda kafa içi basıncın aşırı artması sonucu hiçbir şekilde dindirilemeyen başağrıları ile geçen çok acı dolu bir sürecin sonunda hayatını kaybediyormuşsun.
Senin de moralini bozmak gibi oldu bu yazdıklarım belki ama ben tam bir çöküntü içindeyim.
Bu hastalık bana çok ağır geldi olabileceklerden çok korkuyorum.
Bunların üzerine bir de tiröid nodülüm çıktı ona da şüpheli yaklaştı doktorlar %50 ihtimal kansere döner dediler.
Ameliyat olup aldıramadım da ilaç kullanıyorum.
Geleceğe karşı olan tüm umutlarım yok oldu.
Ne çocuk sahibi olabileceğime güvenebiliyorum ne yeniden iş bulup çalışabileceğime.
Bu aşamada evliliğim ve aile hayatım da kötü etkilenecek korkusuyla doluyum.

Senin üzerine fazla yüklendim belki de bu konuyla ilgili yeni bir konu açmalıyım.
Ama senin dirayetli duruşun moralin beni çok etkiledi.
Yine de kendimde o gücü görmüyorum.

Çok dipte hissediyorum.

X