- 19 Aralık 2014
- 39
- 3
- 13
- 40
- Konu Sahibi lifeless06
-
haklısın birinci derece suç eşimde hiç dengeli davranmadı dikkat etmedi... ben sadece herşeyi etraflı değerlendirerek yazmak istedimEsinizin karakterini evlenmeden biliyormussunuz. Simdi aldirmayi planladginiz çocuğu da onca kavga gürültünün arasında uğrasa uğrasa yapmissiniz
Yeni mi uyandiniz uykudan??
Ayrica esiniz yerine millete sarmayin!!!! kiz erkeklerle geziyormus, bir tek kiz calisanmis, yarmagülmüş, eşini alkole alistirmis falan filan.
... Çocuk mu ki esin her oyuncak var diyenin peşine gidiyor suçlu da cagiran mi oluyor?
kendimi çok akıllı sanıyorum ama galiba fazlasıyla gurursuzlaştım bilmeden... başka ne açıklaması olabilirkibilmiyorum ya ben anlayamadım hep birşeyini yakalamışsınız yemin etmiş falan tamam da tavuk şeyi tövbe tutmaz yani her seferinde nasıl inandınız bu adama?
Hamilesin diye o adamı çekicek değilsin böyle bi zorunluluğun yok yani ki çekilcek yanı kalmamış saycaktım üşendim kaç kere kavga ettik affettim yazmışsın nerdeyse her cümlenin sonunda ...şu an hiç güçlü değilim
yani çok değişik ben bir anlam vermedim çok mu aşıktınız bu kadar kör olmuşsunuzkendimi çok akıllı sanıyorum ama galiba fazlasıyla gurursuzlaştım bilmeden... başka ne açıklaması olabilirki
hayatta yapilan her sey karsilikli olamaz.. karsindaki insan manyak diyelim, sen bsy yapmadan da sana skntilar yasatabilir..ben hep herşey karşılıklı olur hayatta diye düşünüyorum hep benimde hatam olmuştur dedim. ÇOğu kişiye mantıksız gelebilir
Yasal süre 10 hafta sizinki 10 haftayı geçmiş doktorlar kürtaj yapmaz yasal süre geçtiği için.bebek olursa hep hayatımda olcak... çok yaralıyım çok üzgünüm
şu anda normal değilim zaten o yüzden buraya yazdım ki hemen kötü bişey yapmayımo bebeğin ne günahı var?
12 hafta öncesine kadar deli gibi istediğin, uğruna eşinin ameliyat olduğu, bir dünya ilaç kullandığın bebek..
12 haftada mı canına kıyacak kadar değersiz oldu??
ayrıca "değişir" diye beklemişsin hep.
yani adam hep böyleymiş, evlendikten sonra ya da senin hamileliğinden sonra olmamış.
sen bu adamı böyle kabul edip evlenmişsin, böyle kabul edip çocuk yapmışsın.
şimdi yapman gereken, kusuruma bakma dikte eder gibi konuşmak istemem ama , bebeğini dünyaya getirmek, ondan sonra bu adamla yaşamak isteyip istemediğine karar vermek.
karar vermekte 12 hafta geciktin diye kimseyi öldüremezsin!
yoktu evlendikten sonra öğrendim. sonrasındada hiç normal olmadım hep eşime kuşkuyla yaklaştım belki oda hissetti bunu bilmiyorum.Canım benim ne kadar üzüldüm yaşadıklarına bilemezsin. Hiç kolay şeyler değil ve ben kesinlikle haketmefigini düşünüyorum. Bazi arkadaşlar bile bile.evlenmissin demişler ama hala kizindan yada başkasından hoslandigindan filan evlenmeden once haberin var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?