Tül olayı fragmanmış, galiba nişan atıyorum

Ayy saft verilmiş sadakan varmış.Iyi ki ailesiyle gittin de gördün hallerini.Hele o k.pederin mesaji tam ergenus..Hakkında en hayırlısı olmuş.Salla gitsin

teşekkür ederim, her şerde bir hayır vardır işte, sadece iki alışverişe geldiler, her şey meydana çıktı :)

Kaç yıl sürdü evliliğiniz nasıl atlattınız anlaşmalı mıydı eski nişanlınız da mı boşanmış neden boşandığını sordunuz mu

2 ay, kendimi geliştirdim, dua ettim bol bol, atlattım :) çekişmeli başlayıp anlaşmalıya döndü. ex nişanlı da köyden biriyle evlendirmişler, sevememiş, kız suskunmuş filan vs vs

2 ay, kendimi geliştirdim, dua ettim bol bol, atlattım :) çekişmeli başlayıp anlaşmalıya döndü. ex nişanlı da köyden biriyle evlendirmişler, sevememiş, kız suskunmuş filan vs vs
Yüzükleri yeni yollamadınız mı nasıl hemen evlenmiş

Pardon yeni anladım ben sizi kim tanıştırdı çalışıyor musunuz

Size şu an nasıl özendim anlatamam. Keşke ben de atsaydım, hayatıma devam etseydim. Kurtulmuşsunuz, sadaka verin.

Kusura bakmayin ama bu durunu bile bile nasil evlenmeyi goze aliyorsunuz?

En basindan bu karakterle nisanlanarak hatanin en buyugunu yapmissiniz

Kocaman tebrik ediyorum sizi Allah bu karaktere insanlarla tekrar karşılaştırmasın sizi. Hayatinizda biri olacaksa cok mutlu olacağınız değerinizi bilen biri olsun, aksi hali hiç olmasın zaten. Gelmis ve geçmiş olsun. Tekrar tebrikler

Hiç yazmadım ama baştan beri takip ediyorum konuyu. Vallahi bravo. Kendinizi kurtardiniz hadsizlerden.

Ayrıca sanalda bile bu kadar efendi davranan bir kadını kaçırdıkları için onlar pişman olmalı. Tabi bunu anlayacak insanlarsa.

Sanki evde kendileri oturacak hey Allah im heyy

Hemen kaç diyecektim ama atmışsın nişanı.Hayatında verdiğin en doğru karar olmuş.Yoksa ki sana her seferinde ağızlarına geleni söyleyeceklerdi eşin de iyi niyetli onlar diyip susturamayacaktı

Hayatinizin belki de en dogru kararidir bu. İnsallah onunuze daha hayirli kismetler cikar. Aldiginiz karardan donmeyin,sevgiler

Kız girl power bu sorular ne konu sahibini tanımak için bilgi sorar gibi.. yoksa görümce falan misin
Aynen görümcesiyim üslubumu bozmayım da hesabım kapanmasın yoksa size böyle bir cevap vermezdim yalnız zekanıza hayran kaldım onu belirtmeden geçemiycem

Benim de aklıma geldi ama tanıdık da çıksa sorun olmaz hatta tanıdıksa bütün sinirimi kusarım daha iyi olur
Yanlış yerde aranıyorsun tanıdıklarını aynı şeyleri bnde yasadım zor bir dönemden geçiyorum bnmle yakın şeyler yaşamış insanlar bana güç veriyor sırf bu yüzden cevaplamayada bilirdiniz.

Yeminle kendime bir damga yaptırmak istiyorum. "Tasdikli Mal" damgası. Böyle adamlı konulara basıcam direkt. Yoruma bile gerek yok.

Aileler evleniyor, aileler ayrılıyor, o zaman biz de ayrılalım, nasıl bir zeka ürünün sonucu? Zevkleri babanla örtüşen birini karım diye koynuna alırsın sen anca. Fark da yapmaz zaten, sen bir birey, adam olamamışsın ki. Yokmuşsun meğer.

Çok çok teşekkür ediyorum..

Gerçekten adam olamamış.. babasıyla aynı mobilyayı seven bir kadınla evlensin.. bir de iç çamaşırı alışverişine de gelmek istemişti annesi. Orada da karışacaktı kesin. Dizime kadar olanlardan aldırırdı. Benim seçtiklerim olmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…