Ayy saft verilmiş sadakan varmış.Iyi ki ailesiyle gittin de gördün hallerini.Hele o k.pederin mesaji tam ergenus..Hakkında en hayırlısı olmuş.Salla gitsin
Kaç yıl sürdü evliliğiniz nasıl atlattınız anlaşmalı mıydı eski nişanlınız da mı boşanmış neden boşandığını sordunuz mu
Yüzükleri yeni yollamadınız mı nasıl hemen evlenmiş2 ay, kendimi geliştirdim, dua ettim bol bol, atlattım :) çekişmeli başlayıp anlaşmalıya döndü. ex nişanlı da köyden biriyle evlendirmişler, sevememiş, kız suskunmuş filan vs vs
Pardon yeni anladım ben sizi kim tanıştırdı çalışıyor musunuz2 ay, kendimi geliştirdim, dua ettim bol bol, atlattım :) çekişmeli başlayıp anlaşmalıya döndü. ex nişanlı da köyden biriyle evlendirmişler, sevememiş, kız suskunmuş filan vs vs
Pardon yeni anladım ben sizi kim tanıştırdı çalışıyor musunuz
Kusura bakmayin ama bu durunu bile bile nasil evlenmeyi goze aliyorsunuz?Ayni evde oturmuslar. Evde kaynana varmis. Kaynananin da kaynanasi varmis. Kiz ezilmis muhtemelen. Aşırı sessiz bir kızdı demişlerdi. Akşam eve geldiğinde bir hoşgeldin demesi bile yokmuş. Demek ki kıza dilini yutturmuşlar. Bence de sebep bu..
Kocaman tebrik ediyorum sizikızlar nişanlı kişisi aradı. bir de senden dinleyeyim dedi. anlattım. annem babam yani atamamki dedi. bir çözümün var mı dedim. aileler evleniyor şu an. ama aileler ayrılmış dedi. geriye biz kalmışız dedi. e o zaman biz de ayrılalım mı dedim. ayrılalım o zaman dedi. tamam dedim yüzüklerini yollarım. herşey için teşekkür ederim dedim. bitirdik. şoktayım ve mutluyum. ya kandırsaydı
Kız girl power bu sorular ne konu sahibini tanımak için bilgi sorar gibi.. yoksa görümce falan misin
Kocaman tebrik ediyorum siziAllah bu karaktere insanlarla tekrar karşılaştırmasın sizi. Hayatinizda biri olacaksa cok mutlu olacağınız değerinizi bilen biri olsun, aksi hali hiç olmasın zaten. Gelmis ve geçmiş olsun. Tekrar tebrikler
Hayatinizin belki de en dogru kararidir bu. İnsallah onunuze daha hayirli kismetler cikar. Aldiginiz karardan donmeyin,sevgilerGüncelleme 17. sayfada. Nişan attım kızlar.
Endişelerimde haklı çıkıyorum sanırım. Tül olayını hatırlarsınız kv onu alma bunu al şeklinde diretmişti baya, nişanlım benim istediğimi almıştı. saft böyle seviyor demiş halletmişti.
Erkek tarafı geciktirdiği için evi geç tuttuk. Fazla da vakit kalmadığı için kutu gibi güzel bir ev buldum ama eşyam sığmıyor. Mobilyayı bana sormadan gidip almışlardı. Ben tepki gösterince oradakilerden seçmemi söylemişlerdi. Beğendiğim tek bir takım vardı o da sığmıyor. Kendi yatak odamı 2'ye bölmeye karar verdim. Yemek masası almayıp bir odayı giyinme odası yapacaktım. Oturma odası da minicik. Oraya da köşe bir koltuk alayım dedim. Mağazaya gittik. Sözleşme kp'nin üzerinde olduğu için onu çağırdık değiştirmek için. Annesi babası halası geldiler. Seçtiğim köşenin rengini beğenmediler bu sefer :) Biz öyle sevmeyiz dediler. Yok kenarı yok, yok rahat oturulmaz dediler. Annem kendileri kullanacak dedi. Ama yok ben evime koymam bunu filan dedi kadın. Aldıkları yer de uygun fiyatlı bir yer. Ben orayı kabul ettim zorlanmasınlar diye. Onlar benim seçtiğimin rengine laf edip durdular. Neyse başka bir koltuk takımının köşesini önerdi satış temsilcisi. Öyle olunca tamam o olsun madem dedik.
Yemek masasını da almayacağımı söyledim. Aklımdan şey geçti, sehpalar oluyor ya açılınca yemek masası oluyor belki sonra öyle bir şey alırım şimdilik mutfak masasıyla idare edeyim diye düşünüyordum.
Kp demesin mi "yemek masasız ev mi olur, gardrobu atın" "Evine gelmeyecek miyiz? Gelmeyiz o zaman".. Aşkolsun baba dedim.
Tam krizi hallettik çıkacağız mağazadan. Kp gerisin geri geldi. "Yatak odası alalım o zaman en iyisinden" dedi ters ters. Nispet yaparcasına. Annem şok, ben şok. Satış temsilcisi kız bile kaldı öyle. Annemin gözleri doldu, benim gururum kırıldı gözlerim doldu. Annemle çıktık mağazadan..
Babası ve annesinin ağzının ayarı yokmuş. İçlerinde kötülük olmadan pat pat konuşuyorlarmış.. Nişanlım da alışırsın demişti. Ben değiştiremedim onları demişti. Yani bana evlenince atış serbest olacak. Bir de birbirlerinde kalmayı filan çok seviyorlar sülalecek. Mesafe de koysam nereye kadar. Nişanlım şimdiden bir tane annem babam var, bir de sen olacaksın demişti.
Nişanlım benim istediklerimi almaya özen gösteriyor hakkını yemeyeyim ama, ailesi ile aramızda sürekli kriz olacağa benziyor.
Öfkeyle hareket etmek de istemiyorum, yanlış olduğum bir durum var mı? Nişanı atmayı düşünüyorum.
Aynen görümcesiyim üslubumu bozmayım da hesabım kapanmasın yoksa size böyle bir cevap vermezdim yalnız zekanıza hayran kaldım onu belirtmeden geçemiycemKız girl power bu sorular ne konu sahibini tanımak için bilgi sorar gibi.. yoksa görümce falan misin
Yanlış yerde aranıyorsun tanıdıklarınıBenim de aklıma geldi ama tanıdık da çıksa sorun olmazhatta tanıdıksa bütün sinirimi kusarım daha iyi olur
Hiç yazmadım ama baştan beri takip ediyorum konuyu. Vallahi bravo. Kendinizi kurtardiniz hadsizlerden.
Ayrıca sanalda bile bu kadar efendi davranan bir kadını kaçırdıkları için onlar pişman olmalı. Tabi bunu anlayacak insanlarsa.
Yeminle kendime bir damga yaptırmak istiyorum. "Tasdikli Mal" damgası.Böyle adamlı konulara basıcam direkt. Yoruma bile gerek yok.
Aileler evleniyor, aileler ayrılıyor, o zaman biz de ayrılalım, nasıl bir zeka ürünün sonucu? Zevkleri babanla örtüşen birini karım diye koynuna alırsın sen anca. Fark da yapmaz zaten, sen bir birey, adam olamamışsın ki. Yokmuşsun meğer.