Tükenmez Kalemim Tükendi

Kalk bacım kalk daha fazla oturma bu parklarda evde bebeler bekler yavrucaklar,olur böyle her evlilikte ,kimse dört dörtlük bi evlilik yaşamıyo,zaten enişte beyi sen çözmüşün siniri süt köpüğü gibiymiş demek ki,
Süt köpüğü mü heee anam yok mu başka sevimli benzetilecek şey insanın içesi geliyor :KK53:
Valla arabadan çıkmadım ince giyinmişim sonra yanıma bi baktım başka bi herif çekmiş arabayı içinde oturmuş ben gibi müzik dinliyor telefon kurcukluyor aborey kaç kedi didim kaç kaç şimdi başıma dert almayam :KK53::KK53::KK70::KK70:

Süt köpüğü mü heee anam yok mu başka sevimli benzetilecek şey insanın içesi geliyor :KK53:
Valla arabadan çıkmadım ince giyinmişim sonra yanıma bi baktım başka bi herif çekmiş arabayı içinde oturmuş ben gibi müzik dinliyor telefon kurcukluyor aborey kaç kedi didim kaç kaç şimdi başıma dert almayam :KK53::KK53::KK70::KK70:
:KK17::KK17::KK17::KK17: valla kaçmakla pek iyi etmişin yoksa enişte bey bunu görse sandalyeyi değil masayı vururdu duvara :skandal:,süt köpüğü iyidir yaa ,bende öyleyimdir ani sinir geliyo veriyo birden sonra geçiyo,adamı sevince sütüde içesin gelir tabi seni gidi gidi:confused:

Ya iyi hoş'da peki oğlunun bu akşam yaşadığı travma ne olacak. Her şeyi kırıp döken anne ve baba! O çocuk bunları nasıl unutacak. Bide çekip gitmişsiniz o yavrucum neler hissetti bu akşam! Yaşadığı o çaresizliği, umarım ki oğlunuzun gözlerin de görmezsin.
Bunu keşke babalar da düşünse biraz. Anneyiz, çocuğunuz var aman üzülmesin, aman kırılmasın ( tabiki kırılmasınlar o ayrı) diye her haltlarını cekiyoruz.
Analigimiz yüzünden insanligimizi kaybediyoruz çoğu zaman. Biz bu kadar fedakar olduğumuz için ki babalar da maşallah (!) bir o kadar rahat. Nasılsa yapamaz, edemez, gidemez...
Evladım üzülür evet ama bir kere üzülür, biz daha çok fedakarlık yaparsak ömürboyu üzülür.

Her istediğimizde " senin için babana katlandım, şöyle fedakarlık yaptım......." diye ömürlerini yeriz evlatlarimizin.

Hayalimdeki gidisi yapmissiniz bi gun tepem atacak sanirim bende sizin gibi kafa dinlemeye gidecegim o sekilde

Kavga esnasında dısarı cıkarsan, benimkıne ıyı ornek olmam muhtemelen 🤯 sonra dısardan adam toplarım. Onun dısında gunluk ozel zaman ıcın nasıl zaman yaratılır kısmına size yardımcı olabilirim, cocuk babaya nasıl kitlenir, baba nasıl ikna edilir kısmında Tecrubelıyım 🤪

ben bu arabayla hava alma işini çok yaparım.

ilginçtir ne zaman bi parka çeksem otopark silme erkek dolu arabada oturan.

ve hep düşünürüm belki annesi karısı sevgilisi işte biliyor markette biliyor ama onlar kafa dinliyorlar.

işte böyle böyle erkek gibi(!) oldum çıktımdı ben de.

bence sık sık yapın ihtiyacınız var biraz kafa toplarsınız. bikaç saat babası ilgilensin çocuklarla hep erkekler bunalıcak değil ya!

Bunu keşke babalar da düşünse biraz. Anneyiz, çocuğunuz var aman üzülmesin, aman kırılmasın ( tabiki kırılmasınlar o ayrı) diye her haltlarını cekiyoruz.
Analigimiz yüzünden insanligimizi kaybediyoruz çoğu zaman. Biz bu kadar fedakar olduğumuz için ki babalar da maşallah (!) bir o kadar rahat. Nasılsa yapamaz, edemez, gidemez...
Evladım üzülür evet ama bir kere üzülür, biz daha çok fedakarlık yaparsak ömürboyu üzülür.

Her istediğimizde " senin için babana katlandım, şöyle fedakarlık yaptım......." diye ömürlerini yeriz evlatlarimizin.
Agzın bal yesin canım ne güzel dedin yapamaz edemezlerden kaybediyoruz hep. Fedakar oldukça cesaretimiz kırılıyor bi çok biniyorlar üzerimize

ben bu arabayla hava alma işini çok yaparım.

ilginçtir ne zaman bi parka çeksem otopark silme erkek dolu arabada oturan.

ve hep düşünürüm belki annesi karısı sevgilisi işte biliyor markette biliyor ama onlar kafa dinliyorlar.

işte böyle böyle erkek gibi(!) oldum çıktımdı ben de.

bence sık sık yapın ihtiyacınız var biraz kafa toplarsınız. bikaç saat babası ilgilensin çocuklarla hep erkekler bunalıcak değil ya!
Yakın çevreme ne zaman dert yansam kalıplar belli amaan erkek işte ana gibi olmuyorlar boşver üzülme vs vs
Hep fedakar verici alttan olan olmaya zorlanıyoruz!

Kavga esnasında dısarı cıkarsan, benimkıne ıyı ornek olmam muhtemelen 🤯 sonra dısardan adam toplarım. Onun dısında gunluk ozel zaman ıcın nasıl zaman yaratılır kısmına size yardımcı olabilirim, cocuk babaya nasıl kitlenir, baba nasıl ikna edilir kısmında Tecrubelıyım 🤪
Vallah alırım bi dal kız küçük memecik diye kitleme işi yapılmıyor ek gıda işini yürürlüğe sokayım o zaman başka ekşınlarla karşısına çıkacauum

Agzın bal yesin canım ne güzel dedin yapamaz edemezlerden kaybediyoruz hep. Fedakar oldukça cesaretimiz kırılıyor bi çok biniyorlar üzerimize
Fedakarlık yaptıkça kendimizden ödün veriyoruz, kendimizden ödün verdikçe hiç olmadığımız bir karaktere bürünüyoruz.
Sonra kendimizi sucluyoruz. Cokkk sonra çok sevdiğimiz evlatlarımızı sucluyoruz. " onlar için yaptım, onlar için katlandım, onlar olmasa çoktan gerekeni yapmıştım" gibi.

Ne oluyor peki? Evlatlarımız büyüdüğü zaman beklenti içine giriyoruz. Hele beklentilerimizi karşılamasınlar. O zaman yaptığınız tüm fedakarliklari (!) evlatlarimizin önüne serip duygusal şiddet uyguluyoruz.

Şunu anlamamız lazım. Çok verdikçe mutsuz oluyoruz, mutsuz olunca da mutsuz evlatlar yetiştiriyoruz.
Her şey kararında güzel. 🤗🤗🤗🤗

Fedakarlık yaptıkça kendimizden ödün veriyoruz, kendimizden ödün verdikçe hiç olmadığımız bir karaktere bürünüyoruz.
Sonra kendimizi sucluyoruz. Cokkk sonra çok sevdiğimiz evlatlarımızı sucluyoruz. " onlar için yaptım, onlar için katlandım, onlar olmasa çoktan gerekeni yapmıştım" gibi.

Ne oluyor peki? Evlatlarımız büyüdüğü zaman beklenti içine giriyoruz. Hele beklentilerimizi karşılamasınlar. O zaman yaptığınız tüm fedakarliklari (!) evlatlarimizin önüne serip duygusal şiddet uyguluyoruz.

Şunu anlamamız lazım. Çok verdikçe mutsuz oluyoruz, mutsuz olunca da mutsuz evlatlar yetiştiriyoruz.
Her şey kararında güzel. 🤗🤗🤗🤗
Sürekli bir kendimizi paralama halindeyiz paraladıkça da sanıyoruz ki iyi anne ideal anne olacağız oluyoruz belki ama elimizde sadece anne rolü kalıyor ne eş ne de öz rolümüz..
Toplumun bizi bu hale zorlaması da çabası!

Burdan yakaladı hahaha😂
Ben bıraktım ya komple diyer miyet.
Burger king yedim valla..
bu ara yiyorum kış geliyor ya, iki dirhem et bin ayıp örtermiş 🤣🤣
Aman zayıfsın zaten ne g.t ne göbek var sen yemeyesin de biz mi yiyelim :KK53:

Sürekli bir kendimizi paralama halindeyiz paraladıkça da sanıyoruz ki iyi anne ideal anne olacağız oluyoruz belki ama elimizde sadece anne rolü kalıyor ne eş ne de öz rolümüz..
Toplumun bizi bu hale zorlaması da çabası!
Evlatlarımızın " YAPMASAYDIN "dediğini duyduğumuzda ideal anne de olamıyoruz aslında. :KK43:

Sem de maşallah 12 kilo vermişsin bişeyin kalmamış yani 🙏🏻
Ya ben bi göbeklendim valla öyle göbek gibi deil de yani biraz yağlandım diyim, 63 civarıyım ama sağlıksız değil, hep bisiklet malum.
Zaten sen de yoğunsun görmemişsindir de kime neye zayıflıycam. Bu ara eşime hayata falan baya sinirim bozuk da.

X