- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
Yarın markete gidicem nemlendirici alan birine denk gelirsem aklıma kesin sen gelirsin şimdi gece gece güldürdün beniYarın bi gidip nemlendirici alam doğru dedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın markete gidicem nemlendirici alan birine denk gelirsem aklıma kesin sen gelirsin şimdi gece gece güldürdün beniYarın bi gidip nemlendirici alam doğru dedin
Ne marketi kız bu kızgınlığa Chanel markadan aşağı kurtarmaz beniYarın markete gidicem nemlendirici alan birine denk gelirsem aklıma kesin sen gelirsin şimdi gece gece güldürdün beni
Kalk bacım sen de bi hava al küfür küfür..
mavi cim üzüldüm şimdiAhh geodal ım ne güzel didin de herife diyelim bunu
Koruya koruya kendi ellerimle deli yarattım bizim de çıldırmamız lazım hep bu herüfler mi çıldıracak adalet eşütlük isterükmavi cim üzüldüm şimdi
Geçer bunlar yeterki sakinliğini koru
Yok yok sonradan tekrar kuzuya dönüyorlarKoruya koruya kendi ellerimle deli yarattım bizim de çıldırmamız lazım hep bu herüfler mi çıldıracak adalet eşütlük isterük
Ooooo o derece diyorsunNe marketi kız bu kızgınlığa Chanel markadan aşağı kurtarmaz beni
2 yıl önceye gittim konuyu gorunce. Benim ikinci bebe 5-6 aylıkken ben de bir atarlanip dolasip kafa dagitmaya diye çıkıp gitmistim,tam hatırlamıyorum ama kesin esimin ailesiyle ilgili bir emrivakiydi yine.
Neyse,bizimki ikisine bakamamış galiba altını mi ne değişememiş,üst kata anneme götürmüş,annem de tartistigimizi benim çıktığımı öğrenmiş tabi. Döndüğümde beni bir azarlamıştı...Korkmadın mi ya babaları çocukları kaçırsaydı sana bir daha göstermeseydi diye başladı sonu gelmedi..Çünkü kendi ilk eşi böyle bir şey yapmış annem çocuklarıyla 30 kusur yıl sonra barisabildi kendini anlatabildi
Bunu niye anlattım bilmiyorum suan:)
Son 6-7 aydır en büyük luksum, çocukları ayda 2 kez babalarına bırakıp, Istanbul gibi bir yerde bisikletime atlayip kütüphaneye gidio kitaplar arasinda saatlerce kaybolmak...O sirin yolda bisiklet 1 saat,kutuphanede kitap secmek,karistirmak derken toplam 3-4 saat...Oooh miss.. Sana da tavsiye ederim ama araçla gidilince zevki olmuyor, bisiklet al:)
Mahvedecem o herüfüOoooo o derece diyorsun
Sadece yazmak istiyorum içimi akıtmak..
Şükür diyebileceğim manasız bir haldeyim.
Arabayı bi yere çektim son ses türk sanat musikisi nihavent makamı bit kaç eser dinliyorum; bu oldukça manalı ..
Kimseyi arayıp derdimi çoğaltmak istemiyorum en iyisi yazayım dedim ki tükenmez kalemim bitti, gerçekten bitti.
Eş kişisiyle gerildik biraz!
Önce kendi telefonunu yere fırlattı sonra saldalyeyi duvara!
Dur çüş yuhh demeye kalmadan gelişti her şey..
Ve çocuklar şahit oldular oysaki benim en sakındığım şeydir!
Keşke bu hafta annenin evine gitseydin de kafa dinleseydim vs ( oğlan hasta olduğu için iki gündür evde kreşe göndermedim dün de - salı malı olsaydı annemlere giderdim iki bebeyle zor oluyor vs demiştim bu ise gık dememişti)
Mutfaktan sesleniyor ben salondayım ses çıkarmadım, geldi - bavul mu hazırlıyorsun!
Sonra klasik sakinledi oğlana yemek yedirdi kız benim kucağımda bana laf atıyor.
Kızı uyutmamışım onu mu bekliyormuşum vs vs..
-Seninle konuşmuyorum!
-Niye ?
-şu yaptığın saçmalığa bak her aklına geleni söylüyorsun her aklına geleni yapıyorsun delirdin kafayı yedin hem seni görmek istemiyorum ne demek??!!
- orası doğru seni görmek istemiyorum!
Öyle mi ..
gittim çantamı aldım dolaba yöneldim
- napıyorsun nereye gidiyorsun?
- beni göremeyeceğin bir yere..
Peşimden geldi banyoya girdim kapıyı kilitledim çarpa çarpa klozetin kapaklarını kırdım; ama geçmiyor sinirim geçmez!
Giyindim, oğlumu öptüm (kızı emzirmiştim ona bıraktım)
- çocukları bana mı bırakıp gidiyorsun?
- hep sen mi gideceksin!!!!!
Çıktım geldim bi parka..
Arıyor arıyor.. çoluk çocuk olmasa açmayacağım köküne kibrit suyu ama lakin açtım :
-evet dinliyorum
- nerdesin?
- ne önemi var beni göremeyeceğin bi yerde..
- evli barklı kadınsın kocana söylemeyecek misin?
- yav bi git işine!!
Kapattım..
Hep siz mi hava almaya çıkıp gideceksiniz!
Evde sinir küpü dolanmaktansa çıkayım geleyim, sen de bir düşün ben ne b.k etmişim ki bu kadın yapmadığı bir şey yaptı, çıktı gitti..
Bak bir de evli barklı kadınlıktan vuruyor erkek değil misiniz işte silahınız bu aptal boş kuru sıkı bir silah..
Derdim sen, senin beni merak etmen bile değil oysaki..
Çok bunaldım, ellerinle ve kendi ellerimle kanatları kırıldı içimdeki özgür kuşun!
Ben bu değilim dedim milyonlarca kere çoluktu çocuktu kendimi unuttum bir güzel.
Ama biliyorum ben kendimi hatırlamaz isem kimse bana kendimi hatırlatmaz!
Burdan söz veriyorum kendime ; en önemli kendimim bunu hatırlayacağım.
Çocuklarım; siz benim göğüs kafesimin en değerlileri, can parçalarım sizi sonsuz kere seviyorum, seveceğim de..
Evet şimdi daha iyiyim, müzik açık hava, iç akıtmak ohh mis terapi ..
Eşim ani sinirlenir agrasifleşir sonra bomb söner..Ya bişe dicem ama ben yazınız da anladım ki ikinizde birbirnizi seviyorsunuz, hissediliyor bu, birbirni sevmeyen biten bi evliliğin kavgası değil bu
Az gezeyim didimSen ne arıyon bu yaban ellerde, gel hele bizim o tarafa Lusi ,
İki saat zor kafa dinledim zaten ya ananın özgürlüğü iki saatcik sonra kürkçü dükkanıİyi yapmışsınız. Rahatladıysanız dönün çocuklar daha fazla huzursuz olmasın, beyefendi de susar herhalde , hem siz yokken düşünmüştür o da biraz olsun diye umuyorum