Tükenmez Kalemim Tükendi

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
Sadece yazmak istiyorum içimi akıtmak..
Şükür diyebileceğim manasız bir haldeyim.
Arabayı bi yere çektim son ses türk sanat musikisi nihavent makamı bit kaç eser dinliyorum; bu oldukça manalı ..
Kimseyi arayıp derdimi çoğaltmak istemiyorum en iyisi yazayım dedim ki tükenmez kalemim bitti, gerçekten bitti.

Eş kişisiyle gerildik biraz!
Önce kendi telefonunu yere fırlattı sonra saldalyeyi duvara!
Dur çüş yuhh demeye kalmadan gelişti her şey..
Ve çocuklar şahit oldular oysaki benim en sakındığım şeydir!
Keşke bu hafta annenin evine gitseydin de kafa dinleseydim vs ( oğlan hasta olduğu için iki gündür evde kreşe göndermedim dün de - salı malı olsaydı annemlere giderdim iki bebeyle zor oluyor vs demiştim bu ise gık dememişti)
Mutfaktan sesleniyor ben salondayım ses çıkarmadım, geldi - bavul mu hazırlıyorsun!

Sonra klasik sakinledi oğlana yemek yedirdi kız benim kucağımda bana laf atıyor.
Kızı uyutmamışım onu mu bekliyormuşum vs vs..
-Seninle konuşmuyorum!
-Niye ?
-şu yaptığın saçmalığa bak her aklına geleni söylüyorsun her aklına geleni yapıyorsun delirdin kafayı yedin hem seni görmek istemiyorum ne demek??!!
- orası doğru seni görmek istemiyorum!

Öyle mi ..
gittim çantamı aldım dolaba yöneldim
- napıyorsun nereye gidiyorsun?
- beni göremeyeceğin bir yere..
Peşimden geldi banyoya girdim kapıyı kilitledim çarpa çarpa klozetin kapaklarını kırdım; ama geçmiyor sinirim geçmez!
Giyindim, oğlumu öptüm (kızı emzirmiştim ona bıraktım)
- çocukları bana mı bırakıp gidiyorsun?
- hep sen mi gideceksin!!!!!
Çıktım geldim bi parka..
Arıyor arıyor.. çoluk çocuk olmasa açmayacağım köküne kibrit suyu ama lakin açtım :
-evet dinliyorum
- nerdesin?
- ne önemi var beni göremeyeceğin bi yerde..
- evli barklı kadınsın kocana söylemeyecek misin?
- yav bi git işine!!
Kapattım..
Hep siz mi hava almaya çıkıp gideceksiniz!
Evde sinir küpü dolanmaktansa çıkayım geleyim, sen de bir düşün ben ne b.k etmişim ki bu kadın yapmadığı bir şey yaptı, çıktı gitti..
Bak bir de evli barklı kadınlıktan vuruyor erkek değil misiniz işte silahınız bu aptal boş kuru sıkı bir silah..

Derdim sen, senin beni merak etmen bile değil oysaki..
Çok bunaldım, ellerinle ve kendi ellerimle kanatları kırıldı içimdeki özgür kuşun!
Ben bu değilim dedim milyonlarca kere çoluktu çocuktu kendimi unuttum bir güzel.
Ama biliyorum ben kendimi hatırlamaz isem kimse bana kendimi hatırlatmaz!
Burdan söz veriyorum kendime ; en önemli kendimim bunu hatırlayacağım.
Çocuklarım; siz benim göğüs kafesimin en değerlileri, can parçalarım sizi sonsuz kere seviyorum, seveceğim de..
Evet şimdi daha iyiyim, müzik açık hava, iç akıtmak ohh mis terapi ..

Bunu sadece öfkelenince değil sık sık yapmaya çalışın...

Kendi kendinize sokaklarda dolaşmak,sahilde oturmak... süper terapi bence.

Eşiniz kırıcı olmuş. Haklısınız.

Belki kapi duvar indirmek yerine ... sakinleşmişken karşılıklı konuşarak bi şeyleri düzeltebilirsiniz.

Bunu sadece öfkelenince değil sık sık yapmaya çalışın...

Kendi kendinize sokaklarda dolaşmak,sahilde oturmak... süper terapi bence.

Eşiniz kırıcı olmuş. Haklısınız.

Belki kapi duvar indirmek yerine ... sakinleşmişken karşılıklı konuşarak bi şeyleri düzeltebilirsiniz.
Sık sık yapacağım, kendimi dinlemeyeli uzun zaman olmuş ..

Evli barklı kadın muabbetinden vuruyorsa bu bey bir sonraki kavgada ilk sözü kimle nerde sürttüysen oraya git olmaz inşallah. Sağlam gözünü korkutun

Aynı dolmuşluktayım şu an ..
Eş , çocuk derken kendimi unutmuş tahammülsüz bir haldeyim.

Ben her zaman önce kendi mutluluğum için seçim yaparım. Ben mutluysam mutlu olur çevrem. Hatta bir tık ileri gider ben senden daha değerliyim derim eşime, sahip olduğum özgüvene hayran adam 😂😂😂. Zaman ayır kendine sık sık. Böyle bardağın taştığı anlar azalır hayatında, daha tolere eden biri olabilirsin böylece. Kocan olacak adam da oturup bir düşünür ve şöyle der '' x Bensizde mutlu olan bir kadın ayağını denk al lan! ''

Sık sık yapacağım, kendimi dinlemeyeli uzun zaman olmuş ..
Bu dediğinizi ben de gecen hafta pazartesi yaptım,
Zaten dolmuşum, inanın hazırladığım yemeği masada bırakıp bindim bisikletime çıktım gittim. Dedim bağırıp kalp kıracağıma cekip gideyim.
Gittim huzurla yemek yedim.
Nehir kenarına gittim bi akşam karanlığında bira içtim barda..
buraya taşınalı 2.5 sene olmuştu, 3 aylık bebeyle taşınmıştım.
Bigün çektim ve gittim, bu ilkti, son olmayacak.
Kırmadım dökmedim..
ama sonuç şu oldu, ertesi gün ovu günümdü , ilişki yalan oldu.. bi ay daha öldü gitti.. önümüzdeki ay da eşim yok...
bu konu da tüketti beni ...
ama ben de bundan sonra kırmadan dökmeden bağırmadan çekip gideceğim..
1-2 saat hava gelip dönerim.

Evli barklı kadın muabbetinden vuruyorsa bu bey bir sonraki kavgada ilk sözü kimle nerde sürttüysen oraya git olmaz inşallah. Sağlam gözünü korkutun
Demez sanmıyorum, derse de ona göre bi hal tavır cevap düşünürüz :KK53:

iyi yapmışsınız ,zaten arada çocuklara sahip çıksın siz kafanızı dinleyin ,2 çocukla birde koca atarı çekilmiyor ,beyefendi hem git diye hem çocukları da götür çeyizimde getirmedim seninde çocuğun diyin
Çok sahiplenici ana profili çizmişim ben tek başıma yapıp doğurdum gibi oldu.
Çocuklar elimi kolumu bağlıyor benim yoksa şuan şehirdışındaydım

O 2 çocuğu bırakıp gitmek büyük güç ister siz basarabilmissiniz tebrik ederim ben basaramazdim.. kendinize bolca vakit ayırmaya çalışın, ufak tefek bile olsa.. bazen bir nemlendirici bile sürmek insana kendisini özel hissettiriyor cidden.

Ben her zaman önce kendi mutluluğum için seçim yaparım. Ben mutluysam mutlu olur çevrem. Hatta bir tık ileri gider ben senden daha değerliyim derim eşime, sahip olduğum özgüvene hayran adam 😂😂😂. Zaman ayır kendine sık sık. Böyle bardağın taştığı anlar azalır hayatında, daha tolere eden biri olabilirsin böylece. Kocan olacak adam da oturup bir düşünür ve şöyle der '' x Bensizde mutlu olan bir kadın ayağını denk al lan! ''
İnanın çok iyi geldi, bu kapı açılmış oldu benim için o da yaptığının farkına varacak!

O 2 çocuğu bırakıp gitmek büyük güç ister siz basarabilmissiniz tebrik ederim ben basaramazdim.. kendinize bolca vakit ayırmaya çalışın, ufak tefek bile olsa.. bazen bir nemlendirici bile sürmek insana kendisini özel hissettiriyor cidden.
Yarın bi gidip nemlendirici alam doğru dedin :KK53:

Bu dediğinizi ben de gecen hafta pazartesi yaptım,
Zaten dolmuşum, inanın hazırladığım yemeği masada bırakıp bindim bisikletime çıktım gittim. Dedim bağırıp kalp kıracağıma cekip gideyim.
Gittim huzurla yemek yedim.
Nehir kenarına gittim bi akşam karanlığında bira içtim barda..
buraya taşınalı 2.5 sene olmuştu, 3 aylık bebeyle taşınmıştım.
Bigün çektim ve gittim, bu ilkti, son olmayacak.
Kırmadım dökmedim..
ama sonuç şu oldu, ertesi gün ovu günümdü , ilişki yalan oldu.. bi ay daha öldü gitti.. önümüzdeki ay da eşim yok...
bu konu da tüketti beni ...
ama ben de bundan sonra kırmadan dökmeden bağırmadan çekip gideceğim..
1-2 saat hava gelip dönerim.
Ne yedin kız diyet mi bozdun yine :KK53:

X