• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükeniyorum sanırım ..bana bir çare gösterin :(

eşinizin biraz yönlendirilmeye ihtiyacı var bence.biyolojik yaşı 30 ama kafa yaşını bilmiyorum baksanıza aldığı kararlar çok acemice ve durumu daha beter hale getiren şeyler.nasıl yaparsınız bilmiyorum,başının etini yiyerek mi sessiz ve derinden mi ama mutlaka yönlendirmeniz ve şu durumların içindeyken çocuk fikrini aklından çıkarmanız lazım.

eşinizin biraz yönlendirilmeye ihtiyacı var bence.biyolojik yaşı 30 ama kafa yaşını bilmiyorum baksanıza aldığı kararlar çok acemice ve durumu daha beter hale getiren şeyler.nasıl yaparsınız bilmiyorum,başının etini yiyerek mi sessiz ve derinden mi ama mutlaka yönlendirmeniz ve şu durumların içindeyken çocuk fikrini aklından çıkarmanız lazım.
öylemi diyosunuz bende aynı şeyi düşünüyorum bazen ..
evi çekip çeviremiyor maalesef birde çocuk olunca hiç güvenemiyorum gerçekten benim bu duruma bi el koymam lazım
kendinin farkında değil gerçekten ben söyleyincede kızıyo herşeyi doğru yaptığını sanıyo malesef

öylemi diyosunuz bende aynı şeyi düşünüyorum bazen ..
evi çekip çeviremiyor maalesef birde çocuk olunca hiç güvenemiyorum gerçekten benim bu duruma bi el koymam lazım
kendinin farkında değil gerçekten ben söyleyincede kızıyo herşeyi doğru yaptığını sanıyo malesef

eşinizin baskın bir çocuksu yanı var gibi geldi. yeterince olgun değil bence yaşa aldanılmasın.arkadaşım dediği insanlar tarafından 1 değil 3 kere dolandırılması, ailesiyle sizin aranızdaki krizi yönetememesi, pazara bile çıkılacak durum yokken borç varken tutup bi de üstüne kredi çekmesi... eminim daha burada anlatmadığınız nice şey vardır.
şu durumda kesinlikle ama kesinlikle çocuk düşünmeniz hata olur,zaten maddiyatınız elverişli değil,ruh haliniz hiç mi hiç elverişli değil.çocuk demek masraf demek, çocuk demek büyük bir sorumluluk demek hem maddi hem de manevi anlamda.yemesi,içmesi,bezi,doktoru,ilacı,giyimi,eğitimi............ uzar gider.
eşiniz de tipik inatçı türk erkeği galiba.ben bilirim,ben evin reisiyim tarzında.bence sessiz ve derinden ilerleyemeyi deneyebilirsiniz.mesela arkadaş çevrenizden eşi çalışanlar varsa sürekli onları örnek vermek gibi, işte şurada iş varmış şu kadar maaşla bir gidip baksam mı ne dersin? tarzında yaklaşarak,ya da en azından şu kredi borcunu ödemek için kısa süreli çalışayım vb. gibi alttan alta işlemeyi deneyebilirsiniz..baktınız işe yaramıyor resti çekin.gerçekten resti çekin,kaybedeceğiniz birşey yok.

eşinizin baskın bir çocuksu yanı var gibi geldi. yeterince olgun değil bence yaşa aldanılmasın.arkadaşım dediği insanlar tarafından 1 değil 3 kere dolandırılması, ailesiyle sizin aranızdaki krizi yönetememesi, pazara bile çıkılacak durum yokken borç varken tutup bi de üstüne kredi çekmesi... eminim daha burada anlatmadığınız nice şey vardır.
şu durumda kesinlikle ama kesinlikle çocuk düşünmeniz hata olur,zaten maddiyatınız elverişli değil,ruh haliniz hiç mi hiç elverişli değil.çocuk demek masraf demek, çocuk demek büyük bir sorumluluk demek hem maddi hem de manevi anlamda.yemesi,içmesi,bezi,doktoru,ilacı,giyimi,eğitimi............ uzar gider.
eşiniz de tipik inatçı türk erkeği galiba.ben bilirim,ben evin reisiyim tarzında.bence sessiz ve derinden ilerleyemeyi deneyebilirsiniz.mesela arkadaş çevrenizden eşi çalışanlar varsa sürekli onları örnek vermek gibi, işte şurada iş varmış şu kadar maaşla bir gidip baksam mı ne dersin? tarzında yaklaşarak,ya da en azından şu kredi borcunu ödemek için kısa süreli çalışayım vb. gibi alttan alta işlemeyi deneyebilirsiniz..baktınız işe yaramıyor resti çekin.gerçekten resti çekin,kaybedeceğiniz birşey yok.
işte böyle böyle hep hatalara sürükledi bizi hep geriye götürdü yaptığı şeyler evlendiğimizden beri böyle oldu
dediğiniz gibi anlatmadıklarımda çok bitmez yani o yüzden doluyum bu kadar
içinden çıkamıyorum işe girsem çözülecek herşey maddi manevi okadar iyi gelicekki bize
ben birde iş tecrübem yok mesleğim yok nasıl bir işte çalışabilirim onu bilmiyorum kendimede güvenmyorum bu konuda oyüzden çok üsteleyemiyorum

işte böyle böyle hep hatalara sürükledi bizi hep geriye götürdü yaptığı şeyler evlendiğimizden beri böyle oldu
dediğiniz gibi anlatmadıklarımda çok bitmez yani o yüzden doluyum bu kadar
içinden çıkamıyorum işe girsem çözülecek herşey maddi manevi okadar iyi gelicekki bize
ben birde iş tecrübem yok mesleğim yok nasıl bir işte çalışabilirim onu bilmiyorum kendimede güvenmyorum bu konuda oyüzden çok üsteleyemiyorum

tecrübe kısmına çok takılmayın,herkese göre heryerden iş çıkıyor.bulunduğunuz bölgedeki işkur a bir gidip görüşün.iş aradığınızı söyleyin.eğitim durumunuza ve ihityaca göre onlar gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır zaten.

tecrübe kısmına çok takılmayın,herkese göre heryerden iş çıkıyor.bulunduğunuz bölgedeki işkur a bir gidip görüşün.iş aradığınızı söyleyin.eğitim durumunuza ve ihityaca göre onlar gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır zaten.
nettende bir araştırayım bakalım ..
teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için :KK16:

selamlar
nerden başlayacağım bilmiyorum çok daraldım içimi dökmek istiyorum derdimi anlatabileceğim bir arkadaşım bile yok :KK43:
ben 24 yaşındayım evliyim eşimle birbirimizi çok seviyoruz
ama mutlu değiliz :KK43:
evlendiğimizden beri aksilikler peşimizi bırakmadı önce vajinismustum 4 sene çok zor zamanlar geçirdik eşimle
kimseye anlatamadık tabi . yendim çok şükür şimdi çocuk istiyoruz ama nasib olmadı :KK43:
bu yüzdende kendimi kötü hissediyorum arkadaşlarımın hep çocukları oldu yanlarına gittiğimde kötü oluyorum ama dışıma yansıtmıyorum :KK43:
bizde annelik babalık duygusunu tadıcakmıyız acaba birgün :KK42:
evimiz çok sessiz Allah'ım nasib etse hayırlısıyla doldursalar evin içini şöyle ..
şükredin çocuğu olan kardeşlerim yokluğu çok zor Allah'ım bana ve isteyen herkese nasib etsin inşallah :KK46:
eşim bazı işlere atıldı dolandırıldık hep 3 defa hemde ..
tam bişeyleri düzeltmeye çalışıyoruz yeni bişey çıkıyo hiç düzelmiyo
inanın 3 aydır pazara çıkmıyoruz kendimize giyim almayız öyle çok mecbur kalmadıkça dışarı eğlenmeye gezmeye çıkmayız ama yine toparlanamıyoruz hep aynı gidiyo anlamıyorum :KK43:
eşimin ailesiylede sorunlar yaşıyoruz alt üst oturuyoruz evime kimseyi çağıramıyorum onlar yüzünden
kim gelse evimin içindeki sorunlarımızı anlatıyolar misafirlerimizin yanında hep bizi küçük düşürmeye çalışıyolar
hayattan bıktım inanın ..:mad:
insanlardan kaçıyorum artık kimseyle iletişim kuramaz oldum eşimle bile anlaşmazlıklar yaşamaya başladık oda benim gibi hiç birşeyden zevk almamaya başladı
o kadar doluyum ki dokunsalar ağlayacağım
şu an kendi evimizde oturuyoruz ama çevresi çok kötü komşuluk yok başka bir yere taşınsak belki düzelecek herşey ama ozaman benimde çalışmam gerekiyor eşimde çalışmamı istemiyor çocuk istediğimiz için hamile kaldığında ne yapacağız kirada zorlanırız diye istemiyor
akrabalarımla bile aram bozuk kimseye bişey demiyorum arkasından kötü laf etmiyorum ama hep onların yüzüme gülüp arkamdan konuştuğunu duydum hep kimseye güvenim kalmadı artık ölmek yok olup gitmek istiyorum
kaynanam cinnet geçirtti kaç defa
sinir sistemim çöktü şimdi en küçük birşeyde ağlar oldum halbuki bekarken çok zor ağlayan biriydim
aile içindede bana ciddi bir şey anlattıklarında istem dışı gülme geliyor kendimi tutamıyorum annemle eşimle konuşurken çok oluyor ne yapacağım bilmiyorum ..duygu durum bozukluğu oldu saırım bende ..
bir bebeğimiz olsa belki herşey değişecek bizi hayata bağlayacak ama ondanda ümidim kalmadı artık
hep olumsuz düşünür oldum sanki hep böyle gidecekmiş herşey
mutsuzum ne olursunuz bana bir çare gösterin :KK42:
karışık anlattım biraz kusura bakmayın arkadaşlar uzun oldu hakkınızı helal edin :KK200:

Sorunlar ne yazikki bazen ust uste geliyor bende bebegimi dusurdum 1ay once gercekten cok zor:( bebekli yuvalar civil civil geliyor banada INŞALLAH yuvanizda bebek sesleriyle şenlenir :KK200: esine tutun kimseyide takma hersey gonlunce olsun

Sorunlar ne yazikki bazen ust uste geliyor bende bebegimi dusurdum 1ay once gercekten cok zor:KK43: bebekli yuvalar civil civil geliyor banada INŞALLAH yuvanizda bebek sesleriyle şenlenir :KK200: esine tutun kimseyide takma hersey gonlunce olsun
çok üzüldüm canım Allah sabır versin :( inşallah rabbim tekrar tattırır o mutluluğu ..
sabır sabır sadece ..güzel günler gelecek elbet yeterki birbirimize olan sevgimiz saygımız bitmesin gerisi bir şekilde yoluna girer diye düşünüyorum artık ..teşekkür ederim :KK16:

bir işe girip çalışmaya başlarsanız hem evden biraz uzaklaşırsınız hem de kafanız dağılır.
sorunların çoğu maddiyatla ilgili gibi okudum ben, maddiyat düzelir sizinde eve katkınız olur.önce eşinizi buna ikna etmeye çalışın
çocuk meselesine gelince daha yaşınız çok genç? kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama daha çok gençsinizvajusmus zaten 4 yıınızı almış denememişsiniz bile o süreçte 4 yılı kafadan silin zaten..daha sizin yaşınızda insanlar yeni okullarını bitirip iş sahibi oluyor da günümüzde 28 29 da acaba evlensem mı denmeye başlanıyor. sakın bunu kafanıza takmayın bebek zamanı gelince olur..ki zaten şu şartlarda bebek de düşünmeyin derim ben..
sizin ilk çözmeniz gereken bir iş bulmak eşinizi ikna etmek ve o evden mümkünse taşınmak.her şey yoluna girecektir. bir ölüme yok çare

bir işe girip çalışmaya başlarsanız hem evden biraz uzaklaşırsınız hem de kafanız dağılır.
sorunların çoğu maddiyatla ilgili gibi okudum ben, maddiyat düzelir sizinde eve katkınız olur.önce eşinizi buna ikna etmeye çalışın
çocuk meselesine gelince daha yaşınız çok genç? kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama daha çok gençsinizvajusmus zaten 4 yıınızı almış denememişsiniz bile o süreçte 4 yılı kafadan silin zaten..daha sizin yaşınızda insanlar yeni okullarını bitirip iş sahibi oluyor da günümüzde 28 29 da acaba evlensem mı denmeye başlanıyor. sakın bunu kafanıza takmayın bebek zamanı gelince olur..ki zaten şu şartlarda bebek de düşünmeyin derim ben..
sizin ilk çözmeniz gereken bir iş bulmak eşinizi ikna etmek ve o evden mümkünse taşınmak.her şey yoluna girecektir. bir ölüme yok çare
çok haklısınız netten bakmaya başladım zaten iş bakmaya ..dediğiniz gibi işe girersem heryönden rahat edeceğiz
hamile kalsam bile devam ederim ne hamile kadınlar var çalışan bende yapabilirim diye düşünüyorum ..
sizinde bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK51:

çok haklısınız netten bakmaya başladım zaten iş bakmaya ..dediğiniz gibi işe girersem heryönden rahat edeceğiz
hamile kalsam bile devam ederim ne hamile kadınlar var çalışan bende yapabilirim diye düşünüyorum ..
sizinde bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :KK51:

amin inşallah, teşekkür ederim

tabiiki yapabilirsiniz hamileyken de çalışabilirsiniz dediğim gibi önce oradan uzaklaşmaya bakın bakın nasıl kafanız rahata erince herşey yoluna giriyor

Cocuk olunca zorlanirsin diyeki calistirmiyor esin seni?
O nasil oluyor?
Cokta guzel iki elden calisirsiniz su an( maddi sikinti giderilir), o evden tasinirsiniz( kv lerin dirdirindn kurtulursunz), ve cabasida gelecek olan cocugunuza para biriktirirsiniz. Su an hep evde oturuyosun aklinda hep cocuk mevzusu,bu napar? Stress yapar sende. Olacagi olsa bile yine olmaz. Ha bide ne dusunursun? Maddi durmunuzu.
Oysaki calismak cogu seyi cozucek.
Sen cocuk gelse aslinda hersey duzelicek diyosn ama hicte oyle degl . Su maddi sorunlarla birlikte cocuk olmasi ne kdr dgru? O cocuga nasil bakicaksiniz?
Cocuk olur snra mutlu bile olamazsiniz cocuk ne yiyicek diye.

canım daha çok gençsin bebek için geç değil ki.bu psikolojiyle bebek büyütmek çok zor olur emin ol.hem geçim sıkıntısı daha zor glir insana.evde yapabileceğin bir iş düşünsen.bebek bakmak gibi.ya da elişi becerin falan var mı.bir tanıdığım bayan hem elişleri yaparak hem mantı erişte falan yapıp çocuğunu okutuyor.önce maddi durumunuz biraz düzelse ayrı bir eve çıkabilseniz sonra düşünürsün çocuğu

Su anda bebeginiz olsa hersey daha zor olur onun ihtiyaclari ve hamolelik ve lohusalikta ruh haliniz tamamen degisecek bugun sabrettiklerinize tahammul bile edemeyebilirsiniz yada tam tersi...ablamda buna benzer durum yasiyor esinizin is durumu duzelirse hayatinzda hersey duzelir ondan sonra birde bebek olursa sahane olur Allah guc kuvvet versin soze ve esinize...

Cocuk olunca zorlanirsin diyeki calistirmiyor esin seni?
O nasil oluyor?
Cokta guzel iki elden calisirsiniz su an( maddi sikinti giderilir), o evden tasinirsiniz( kv lerin dirdirindn kurtulursunz), ve cabasida gelecek olan cocugunuza para biriktirirsiniz. Su an hep evde oturuyosun aklinda hep cocuk mevzusu,bu napar? Stress yapar sende. Olacagi olsa bile yine olmaz. Ha bide ne dusunursun? Maddi durmunuzu.
Oysaki calismak cogu seyi cozucek.
Sen cocuk gelse aslinda hersey duzelicek diyosn ama hicte oyle degl . Su maddi sorunlarla birlikte cocuk olmasi ne kdr dgru? O cocuga nasil bakicaksiniz?
Cocuk olur snra mutlu bile olamazsiniz cocuk ne yiyicek diye.
hiç sorma canım kaç gündür stresten düşümekten başıma ağrılar girdi :KK35:
eşimi ikna ettim işe girmek için kaç gündür dırdır ediyorum başında :)
önce birikim yapacağız biraz ..taşınıp işe başlıcam bende kısmetse hakkımızda hayırlısı artık ..

canım daha çok gençsin bebek için geç değil ki.bu psikolojiyle bebek büyütmek çok zor olur emin ol.hem geçim sıkıntısı daha zor glir insana.evde yapabileceğin bir iş düşünsen.bebek bakmak gibi.ya da elişi becerin falan var mı.bir tanıdığım bayan hem elişleri yaparak hem mantı erişte falan yapıp çocuğunu okutuyor.önce maddi durumunuz biraz düzelse ayrı bir eve çıkabilseniz sonra düşünürsün çocuğu
el işi becerim var canım ama nerede satabilirim bilmiyorum ki öyle bişey olsa süper olacak benim için ..
çocuk bakımı da olabilir aslında hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim verdiğin fikirler için :KK16:

Back