- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
bana çok iyi geldiniz ALLAH razı olsun sizden ..Hepimizin imtihani ayri ayri ne yazikki... Kim dort dortlukki.. Biz bu dunyaya imtihan edilmeye geldik. Sabret sabrin sonu selamet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana çok iyi geldiniz ALLAH razı olsun sizden ..Hepimizin imtihani ayri ayri ne yazikki... Kim dort dortlukki.. Biz bu dunyaya imtihan edilmeye geldik. Sabret sabrin sonu selamet.
yaş konusunu eşim takıyo geç kaldım diyo benim okonuda bir takıntım yokki canım ..Bende 24 yaşındayım ama evli bile değilim daha. Sanki çok büyükmüş yaşınız da çocuğunuz olmuyormuş gibi bir durum oluşturmuşsunuz da daha yolun başındasınız bu yaşa bu kadar dert tasa fazla değil mi ?
İnşallah... Yürekten soyluyorum Rabbim sizinde gonlunuze gore versin. Sizden de razi olsun insallah.bana çok iyi geldiniz ALLAH razı olsun sizden ..
Hayatınızı yaşayın bu yaşta bu kadar sıkıntı, üzüntü biz burada yorum yapıyoruz tabi kolay geliyo bunları söylemek ma çeken bilir .. Eşiniz büyük mü sizden ?yaş konusunu eşim takıyo geç kaldım diyo benim okonuda bir takıntım yokki canım ..
ben daha beklemek istiyorm durumları düzeltelim önce diyorum ama dinlemiyo
imtihandayım sanırım biri bitse biri başlıyo neyi takacağımı şaşırdım artık .
neyse vardır bundada bir hayır
aminn inşallahİnşallah... Yürekten soyluyorum Rabbim sizinde gonlunuze gore versin. Sizden de razi olsun insallah.
keşke yaşayabilsem ama artık hiçbirşeyden tat alamaz oldum yaşam sevincim kalmadı artık ..Hayatınızı yaşayın bu yaşta bu kadar sıkıntı, üzüntü biz burada yorum yapıyoruz tabi kolay geliyo bunları söylemek ma çeken bilir .. Eşiniz büyük mü sizden ?
gidersek kiraya çıkacağız maddi açıdan zorlanırız ozaman iyiceEvi değiştirme şansınız varsa kaçın kurtulun
arkadaşları hep baba oldu eşimede soruyorlarmış bir araya gelince daha yokmu falan diye çevre baskısıda çok üstümüzde bu yüzden ne desem dinlemez ki beniYanlış düşünüyor daha çok çok genç hele erkekler için baya geç bir yaşa kadar çocuk olma şansı var, bence anlatın bunu hele maddi problemleriniz var çocuk olursa daha da artar..
çok haklısınZaten bu çevreye uyma çabası bitirdi hepimizi. Aynı yaştalar diye şartlarının aynı olması beklenemez ki.. Başkalarına göre şekillendirmeyin hayatınızı ...
bu yüzden eğer evlenirsem yurt dışına gitmek istiyorum biliyor musun, çünkü insan beynindekilerle yaşar ve beynin bunların söyledikleri ıvır zıvırlarla dolarsa yaşamdan da zevk almazsın evliliğinden de ...çok haklısın
en güzeli hepsinden uzaklaşıp kendi hayatımıza bakmakta işte cesaret yok
ben 4 sene vajinismustum şimdide istiyoruz nasib olmadı üstüne birde maddi sıkıntılar bunaldım iyice ..Elbet bebeğiniz olur bu kadar üzülüp dert etmeyin yazık etmeyin bu kadar harap etmeyin kendinizi
Bu şekilde davranarak hayatınızı düzeltemezsiniz
İnsanları sizin hakkınızdaki düşüncelerini bu kadar önemsemeyin çok kırılgan alıngan bi yapınız var sanırım birazda gamsız umursamaz olun eşinize destek olun hayat bu hepimiz bi sınavdan geçiyoruz sizinkide bu elbet bu durumlar düzelcek hep böyle drvam edecek hali yok fakat bu duygu durumuzu bir an evvel değiştirin
insanları kendimden daha çok düşünüyorum sanırımbu yüzden eğer evlenirsem yurt dışına gitmek istiyorum biliyor musun, çünkü insan beynindekilerle yaşar ve beynin bunların söyledikleri ıvır zıvırlarla dolarsa yaşamdan da zevk almazsın evliliğinden de ...
boşver ya onlar seni düşünseydi destek olacaklarına köstek olmazlardı böyle, bu devirde kimseden kimseye fayda yok anca dırdır ederler hiç umrunda olmasın...insanları kendimden daha çok düşünüyorum sanırım
yıpratıyorum kendimi işte böyle ne kadar takmıyayım desemde olmuyo yine üzülüp bitiriyorm kendimi
Bakın cevabı kendiniz verdinizben 4 sene vajinismustum şimdide istiyoruz nasib olmadı üstüne birde maddi sıkıntılar bunaldım iyice ..
aynen dediğiz gibiyim
herşeyden etkileniyorum çok takıyorum
benmi abartıyorum size sormak istedim eşime haksızlık mı ettim acaba diye düşünüyorum
doğru söylüyosun canım ..hepsi bana denk gelmiş heralde :)boşver ya onlar seni düşünseydi destek olacaklarına köstek olmazlardı böyle, bu devirde kimseden kimseye fayda yok anca dırdır ederler hiç umrunda olmasın...
rica ederim canım benim onların çirkinliğine yoğunlaşacağına ailenin güzelliğine yoğunlaş :) seviliyorsun iyi bak kendine :) :)doğru söylüyosun canım ..hepsi bana denk gelmiş heralde :)
takmaya değmezlerde işte ..
teşekkür ederim derdime ortak olduğun için söylediklerin iyi geldi