• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tükeniyorum sanırım ..bana bir çare gösterin :(

Bakın cevabı kendiniz verdiniz
Biraz da sizin elinizde abartmayın herşeyi akışına bırakın sakin olun bakın vajinusmusu bile yendiniz demekki çok güçlüsünüz maşallah eşinize destek olun sevin öpün sarılın sevgiyle tüm engelleri aşarsınız bunu yaparsınız başarabilirsiniz
herşeyden kaçar oldum akışına bırakmak yerine sıkıntı yapıyorum herşeyi ..onuda üzüyorum işte böyle çok üstüne gidiyorum evliliğimize zarar vermeye başladım artık ..
dediğiniz gibi olmaya çalışacağım teşekkür ederim desteğiniz için :KK16:

rica ederim canım benim onların çirkinliğine yoğunlaşacağına ailenin güzelliğine yoğunlaş :) seviliyorsun iyi bak kendine :) :)
sende seviliyosun canım..kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya öyle birisisin :KK16:
Allah sanada hayırlı kapılar açsın inşallah hep mutlu ol :KK66:

herşeyden kaçar oldum akışına bırakmak yerine sıkıntı yapıyorum herşeyi ..onuda üzüyorum işte böyle çok üstüne gidiyorum evliliğimize zarar vermeye başladım artık ..
dediğiniz gibi olmaya çalışacağım teşekkür ederim desteğiniz için :KK16:
Rica ederim ben sizin yerinizde olsam aynen böyle yapardım kadınlara çok büyük görev düşüyor dediğim gibi olmaya çalışmayın olun umursamayın kapatın kulaklarınızı böyle insanlar hayat boyu toplumda hep var olcaktır amannn çokta tın diyin :KK48: onlarla uğraşmaktansa evliliğinizin tadını çıkarın sevgiyle yaklaşın destek olun :KK74:

yeniden merhaba arkadaşlar ..
sorunlarım devam ediyo hala yeni konu açmak istemedim burdan devam edeyim dedim..
eşimle tartıştık akşam .. sonra onunla oturmak istemediğim için mutfağa gittim iş yapmaya oda yatmış ben gidince ..
ben sinirden uyuyamadım tabi içimi size dökmek istedim ..
bizim birikmiş borçlar vardı 3500 kadar.. eşim gitmiş kredi çekmiş bunlar için faizle birlikte 5-6bini bulucak diyo aylık 500taksitle ödeyecekmişiz acayip sinir oldum bana sormadan yapmış birde
biliyo tabi izin vermeyeceğimi ..
işe gireyim dedim onada izin yok
çocuğumz olmuyo uzun süredir ..
doktora gidiyoruz..
erteleyelim biraz çocuk işini borçları bitirelim önce işe gireyim dedim
30 yaşına gelmiş çocuk istiyomuş daha fazla bekleyemem artık diyo
okadar borcu nasıl ödeyeceğiz biz şimdi
yapmak istediğim bir sürü şey var o borç yüzünden yapamıyordum şimdi üstüne faizide katlandı
arada fazla yatırıp öder bitiririz diyo
ben mi abartıyorum sizce kim haklı burda

Ben 22 erkek arkadaşım ise 30 yaşında. Onun çoğu yaşıtı 4-5 senelik evli 2 çocuğu olan bile var. Ancak buna kesinlikle takılmıyor, ben neden evlenmedim neden baba olmadım demiyor. Çünkü onlara bakıcak olursak 25-26 yaşında baba olan erkeklerin çoğu henüz hazır olmadıkları için çocuklarıyla pek kaliteli zaman geçirmiyor, büyüyolar öyle işte... Bence bir erkeğin baba olma yaşı 30+ olması çok daha iyidir her açıdan ayrıca 30 yaş hiç de geç bir yaş değil. Ne yap et çocuk fikrini şu maddi sıkıntıda at kafasından çünkü gerçekten kendine bişeylerden kısmak zor olmaz belki ama çocuğuna istediğin şeyleri alamamak seni daha çok üzücek emin ol.

Rica ederim ben sizin yerinizde olsam aynen böyle yapardım kadınlara çok büyük görev düşüyor dediğim gibi olmaya çalışmayın olun umursamayın kapatın kulaklarınızı böyle insanlar hayat boyu toplumda hep var olcaktır amannn çokta tın diyin :KK48: onlarla uğraşmaktansa evliliğinizin tadını çıkarın sevgiyle yaklaşın destek olun :KK74:
benim yapımda var maalesef bu ama rahat olmaya çalışacağım bundan sonra ..bebeğimde stres yüzünden olmuyormuş zaten kendi kendime ediyorum resmen ..
Allah razı olsun sendende canım içimi rahatlattınız kafam kazan gibiydi şu an iyi hissediyorum biraz sizin sayenizde :KK19:

Ben 22 erkek arkadaşım ise 30 yaşında. Onun çoğu yaşıtı 4-5 senelik evli 2 çocuğu olan bile var. Ancak buna kesinlikle takılmıyor, ben neden evlenmedim neden baba olmadım demiyor. Çünkü onlara bakıcak olursak 25-26 yaşında baba olan erkeklerin çoğu henüz hazır olmadıkları için çocuklarıyla pek kaliteli zaman geçirmiyor, büyüyolar öyle işte... Bence bir erkeğin baba olma yaşı 30+ olması çok daha iyidir her açıdan ayrıca 30 yaş hiç de geç bir yaş değil. Ne yap et çocuk fikrini şu maddi sıkıntıda at kafasından çünkü gerçekten kendine bişeylerden kısmak zor olmaz belki ama çocuğuna istediğin şeyleri alamamak seni daha çok üzücek emin ol.
haklısın canım olsun istiyor ama bakabilirmiyim diye düşünmüyor işte ben farkındayım bunların ama anlatamıyosun ona

benim yapımda var maalesef bu ama rahat olmaya çalışacağım bundan sonra ..bebeğimde stres yüzünden olmuyormuş zaten kendi kendime ediyorum resmen ..
Allah razı olsun sendende canım içimi rahatlattınız kafam kazan gibiydi şu an iyi hissediyorum biraz sizin sayenizde :KK19:
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :KK19:
üzülüyorum yuvanız var kocanız var
valla hiççççç stres etmeyin hemde hiççç :KK6:
bi de bişi daha dicem sizi üzen kıran inciten gördüğünüz de bile rahatsız olan insanlardan uzak durun
ne kadar uzak o kadar iyi
aynı ortamda olmayın bulunmayın :KK59:
Mesafe bi de bunu da yapın
O zaman sizi incştip üzemezler o duvarı aşamazlar o kadar da değil :KK71:

Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :KK19:
üzülüyorum yuvanız var kocanız var
valla hiççççç stres etmeyin hemde hiççç :KK6:
bi de bişi daha dicem sizi üzen kıran inciten gördüğünüz de bile rahatsız olan insanlardan uzak durun
ne kadar uzak o kadar iyi
aynı ortamda olmayın bulunmayın :KK59:
Mesafe bi de bunu da yapın
O zaman sizi incştip üzemezler o duvarı aşamazlar o kadar da değil :KK71:
oldun tabi :) şu an hiçbirini görmüyorum zaten ama arkamdan konuşmaya devam ediyorlar ben kaçmaya çalıştıkça daha çok üstüme geliyorlar ama değmez gerçekten onları takıp hayatımızı mahfetmeye :KK16:
güzel yüreğinize sağlık çok iyi geldiniz gerçekten :KK200:

canım bebekten önce ruh sağlığını ve maddiyatını düzeltmen gerek.eşin çalışmana izin vermiyor ama evin ihtiyaçlarınıda karşılayamıyor.3 aydır pazara çıkmadım diyorsun maddi yönden bebek için zaten hazır değilsiniz.yaşınız çok genç rabbim en hayırlı zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah ayrıca çalışmak için eşinin iznini beklemen hiç doğru değil

canım bebekten önce ruh sağlığını ve maddiyatını düzeltmen gerek.eşin çalışmana izin vermiyor ama evin ihtiyaçlarınıda karşılayamıyor.3 aydır pazara çıkmadım diyorsun maddi yönden bebek için zaten hazır değilsiniz.yaşınız çok genç rabbim en hayırlı zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah ayrıca çalışmak için eşinin iznini beklemen hiç doğru değil
teşekkür ederim canım amin inşallah ..
şu an bulunduğum yerde işe girme imkanım yok çalışmam için başka yere taşınmamız lazım onada eşim kiraya çıkacağımız için cesaret edemiyor bulunduğum yerde işe girebilme imkanım olsayd 1 dk durmayacağım zaten ..

oldun tabi :) şu an hiçbirini görmüyorum zaten ama arkamdan konuşmaya devam ediyorlar ben kaçmaya çalıştıkça daha çok üstüme geliyorlar ama değmez gerçekten onları takıp hayatımızı mahfetmeye :KK16:
güzel yüreğinize sağlık çok iyi geldiniz gerçekten :KK200:
Arkanızdan konuşurlar ancak bırakın havlasınlar :KK48: sende kemik atarsın olur biter ayol :KK76:
Hem sizin daha önemli işleriniz var :KK8: bebiş çalışmaları :oops:
hadi hayırlı işler :KK70:

teşekkür ederim canım amin inşallah ..
şu an bulunduğum yerde işe girme imkanım yok çalışmam için başka yere taşınmamız lazım onada eşim kiraya çıkacağımız için cesaret edemiyor bulunduğum yerde işe girebilme imkanım olsayd 1 dk durmayacağım zaten ..
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim yüreğinizi huzurla doldursun inşallah

Arkanızdan konuşurlar ancak bırakın havlasınlar :KK48: sende kemik atarsın olur biter ayol :KK76:
Hem sizin daha önemli işleriniz var :KK8: bebiş çalışmaları :oops:
hadi hayırlı işler :KK70:
canım çok tatlısın sen yaa :oops:
o konudada tık yok her yönden durumumuz vahim bizim anlayacağın :KK48:

Back