Tükendim

Dışarıda ki sesler bile rahatsız ediyor beni şuan da o yüzden çok çıkmak istemiyorum, herşeye o kadar tahammülsüzleştim ki.
Ama zorlayacağım kendimi birkaç gün, inşallah atabilirim üzerimdeki hali.

Uyursan geçmezse psikolojik destek al derim aslında :)
Eşime verip akşamları uyuyorum ben mesela sonra çok iyi uyanıyorum geceler bende de zor geçiyor çünkü.

Kızımın uykusu normale döndü çok şükür. Eşim nerdeyse hergün işten sonra çıkarıyor iksinide ama oğluma herhangi biri etkisi olmuyor.

O seslerin bebeğinizi de yoracagini düşünüp motive olabilirsiniz. Ben de gündüz uykusunu yıllarca reddeden bir insandım. Ama gündüz 1 saat parçalı veya bütün uyumak bile size çok iyi gelecek inanın. Uyumasanız bile yatağa girin ve telefonu uzağa bırakın. Zamanla siz de alışırsınız uyumaya. Galiba en başta sizin uyku eğitimine ihtiyacınız var :) Uykusuz bebekle uğraşmak ne kadar zor çok iyi biliyorum. Sizi anlıyorum ve kolaylıklar diliyorum.

Al benden de o kadar
Su anda kucagimda milaya uyu artik diye yalvariyorum , dun gece 4 de uyudu , ben geberiyorum uykusuzluktan ama o bana misin demiyor
Tukenme kelimesinin anlamini bile tukettim ben
Care bulan bana da soylesib

Eşimde aynısını söylüyor çocuklardan önce, senin uyku eğitimine ihtiyacın var diye :) teşekkür ederim, kolayca geçer bundan sonrası umarım.

Al benden de o kadar
Su anda kucagimda milaya uyu artik diye yalvariyorum , dun gece 4 de uyudu , ben geberiyorum uykusuzluktan ama o bana misin demiyor
Tukenme kelimesinin anlamini bile tukettim ben
Care bulan bana da soylesib
O yalvarmalar bana da gece oluyor fayda etmiyor orası ayrı.
Kızımın uykusu emmeyi bıraktıktan sonra normale döndü bir umut o zamanları bekliyorum oğlum içinde.

Kizim 2 yaşına gelene kadar hep dedim ki Allahım şu çocukların arasına karışıp kendi kendine oynadığı günleri gorucek miyim? Öyle uykusuz, öyle bitik günler gecirdimki benim hayatım artık bitti galiba derdim. Şimdi 5 yaşında ve benim en iyi arkadaşım, benim yorulmama, üzülmeme asla dayanamayan merhametli biricik kizim İyi ki var

1 sene sonra bütün bunlarin gecicegini düşünün, inanın biticek

3 buçuk yaşımdaki kızımda benim için öyle şuan. Yakın yaş aralığında iki çocuk olunca ekstra yorucu oldu benim için. Biteceğine bende inanıyorum ama şu zamanlar zor geçiyor, sağolun.

Kızım 4 buçuk oğlum 1 buçuk yaşında. Yani 4 buçuk yıldır sabaha kadar kesintisiz uyuduğumu hatırlamıyorum.
Kızım birkaç aydır gece güzel uyuyor. Oğlumda ablasından devraldı o uyanıp emmek istiyor.
Alıştım galiba:)
Sizden farklı olarak ben gündüzde uyuyabilirim. Hatta uykum varsa ve çocuklar uyumuşsa uykuya dalmam en fazla 15 dakikamı alır.
Sizde de benden farklı olarak eşiniz çok yardımcıymış. Benim öyle bir imkanım çok yok.
Çok dayanamayacak gibi olursam eşime bırakıp uyumaya gidiyorum. Çünkü uykusuzken gece daha tahammülsüz oluyorum.
Hangisi daha iyi bilemedim şimdi :)

Uykuya rahatça geçen insanlar en imrendigim insanlar yıllardır :)
Eşimin desteği olmasa perişan olmuştum sanırım.
Oğlum geçen gece saymaya çalıştım 20 kez uyandı. Yani 3-4 kez kalksa arada es kaza bu gece hiç kalkmadı diyorum :) gündüz uyuyabilsem çok iyi olacak benim için ama uyuyamıyorum malesef.

aaa ben.
merhaba ben
4 yıldır uyumuyorum diyorum, kimse inanmıyor
zaten liseden beri günde 5 saati nadir geçerdi uykum.
şimdi ipin ucu iyice kaçtı.
diyorlar ki, çocuklar uyuyunca uyu.
eyvallah.
3 çocuk aynı anda ne zaman uyuyacak onu kimse söylemiyor
gündüz uyuyamam.
yarım saat sonra zaten kalkacaksam uyuyamam.
yorgunsam hiç uyuyamam.
mesela çocuklar 10 da uyudu, 12.30 a kadar kafa dinledim.
sonra ben küçük emmeye kalktı.
yarı saat sonra ortanca süt içmeye kalkacak bunu biliyorum ve uyuyamıyorum.
ne diyim.
geçer bence. geçmeli :)

Karşılıklı birbirimize imrendik diyelim o zaman
20 çokmuş ama sadece dişinden dolayı mı bu kadar çok uyanıyor?
O zaman inşAllah gündüz de uyuyabilirsiniz.
Uyku çok önemli ve biz yıllardır uyuyamıyoruz

O yalvarmalar bana da gece oluyor fayda etmiyor orası ayrı.
Kızımın uykusu emmeyi bıraktıktan sonra normale döndü bir umut o zamanları bekliyorum oğlum içinde.
Benim oglan cok emerdi , gece 2-3 saate bir uyanir , emerken uyurdu , o zaman derdim ki bu kadar cok emmeyi seven ama uyimayi sevmeyen bebek yoktur
Ama kizim aşti kendini , nerdeyse 30 aylik olacak hala mi uyumaz bir coxuk , deli gibi tepiniyoruz , tum gun kreste yoruluyor yok hicbiri fayda etmiyor , oglumdan beter oldu , her gece iskence cekiyorum resmen

Böyle okuyunca pek bir eğlenceli geldi ama yaşarken çok sinir bozucu oluyor :)
Bende hiçbir türlü gündüz uyuyamıyorum, inşallah geçecek bende öyle umuyorum :)

Bir tane daha benden.
Memnun oldum
Bende 4 buçuk yıldır gece uyuyamıyorum ve bana hayretle bakıyorlar.
Nasıl dayandığıma şaşırıyorlarsa tabi
Benim büyük kıza gece sütü vermeyi keserek ve biraz da uğraşarak gece uyanmadan uyumayı öğrettim sonunda
Bence sizde bıraktırmayı deneyin.

Gerçi çok farketmedi çünkü şimdide oğlumla uğraşıyorum.
Son olarak bencede geçmeli

Şuan diş çıkarıyor ama öncesinde de uyumuyordu, sebebini bilmiyorum bir ara çok doktora götürdüm. Doktorumuz bile artık bu çocuğu getirme hastaneye durumu kabullen uyumayı sevmiyor dedi :)

Deliksiz uyuyacağım günlerin umuduyla yaşıyorum şuan, gelecek inşallah :)

Bende kızımdan çok şikayetçiydim ama oğlum kızımdan daha beyer halde şuan da.
Kolaylıklar diliyorum size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…