- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
Düşük elbette üzdü beni ama zaten planlı bir gebelik olmadığı ve çocuklarım da küçük olduğundan çok fazla etkilemedi açıkçası.Cok gecmis olsun.. belki onunda etkisi vardir.. imkanin varsa (bilmiyorum yazdin mi) cocuklari uyumak icin birine birak. Esinle 2-3 gun tatilde olabilir. Cok ucuk seyler gelmesin aklina yakinda bi otelde bile kalsan olur. Imkan varsa..
Yoksa yardim alabilirsin fayda saglayacaksa.. ben almadim almiyorum henuz.. 6-7 yildir uyumuyorum..cocuklarim pespese. Vucut toparlanmadan bi sonraki bebek dogdu vs.
Hic bi imkanin yoksa eger aksam bi kac saat cocuklari esine birak cik dolas spor yap yuruyus olur baska birsey. Gercekten motive edecek seni.. bakim yap.. ne bilim zevk aldigin birseyi yap sadece kendine zaman ayir yani..vucut yorgunlugu ve uykusuzluk esleride geriyor herkes birbirine patliyor. Umarim evliliginiz yara almadan kurtulur.
Ben henuz tam cozum bulmus degilim bu duruma, bazen aksam yorgunluktan aglayarak uyudugum oldu.. buyudukce bunlar azalmaya baslasada cok baska dertler gelmeye basladi.. moral bozmak icin yazmadim ama bu konuda kelin merhemi olsa kendine surer hesabi
Aslında uyumayı başarabilsem evde yardımcı var ama ben uyuyamıyorum, benim de uyku sorunum var. Ev işi için destek olmuş oluyor, uyuyamasam da yatip dinleniyorum ama uykusuz baki kalıyor.
Şuan tatil fikri uzak oğlum emdiği için bırakamam kimseye. Eşimin desteği en büyük dayanak bana şuana kadar bir gerginlik olmadı umarım olmaz bundan sonra da
Hepimiz aynıyız bu konuda sanırım yorgun ve uykusuz, çocukları büyümüş kuzen ve arkadaşlarıma da aynı şeyi söylüyor büyüdükçe başka dertleri oluyor diye, bende diyorum ki şu uykusuzluğu halledelim de gerisi Allah kerim :)