Sapıkça bişey geldi mi aklınıza benim geldi o yüzden soruyorum acaba ben mi kuruntu yaptım diye:)))) Sapık değildir inşallah..
Geldi valla,ben tiksinir soğurdum..Sapıkça bişey geldi mi aklınıza benim geldi o yüzden soruyorum acaba ben mi kuruntu yaptım diye
Ya kedileri sevdiğinizde mırıltı gibi bir ses çıkarırlar ya öyle işteay siz çok yaşayın emi
sesi duymak lazım bilemedim ki şimdi
O ara çok ayrıntılı düşünemedim eve gelince dank ettiNeden kendisine sormadınız ? Belki burnu tıkalıydı
Allah Allah... Enteresan geldi, daha önceden hiç kedi adam ile karşı karşıya kalmadımO ara çok ayrıntılı düşünemedim eve gelince dank etti
Hahahah veremediğim için konu açtım çoğunluk ne dicek merak ediyorumValla sesi sen duymussun biz degil. Sapikca mi kedice mi ona sen karar vericeksin :)
fazla şefkat hissetmiştir belki.Ya kedileri sevdiğinizde mırıltı gibi bir ses çıkarırlar ya öyle işte
Hahaha umarım öyledirfazla şefkat hissetmiştir belki.
ben eşimle sevgiliyken sarildigimda
huzur komasına girdiğimi iddia ederek kedi gibi olmasa da garip sesler cikarabiliyordum mesela
öyle biseydir belki
Ahhahahahahah o kadar diyosunAysel, tatlım, ntvspor da kırkpınar güreşleri var. Aç, izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?