- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Bende böyle düşündüm. Bende öyle sesler çıkarırım " mmmmm" gibi " sarılınca "fazla şefkat hissetmiştir belki.
ben eşimle sevgiliyken sarildigimda
huzur komasına girdiğimi iddia ederek kedi gibi olmasa da garip sesler cikarabiliyordum mesela
öyle biseydir belki
666 aysel, kediler seni seviyor gibi. Aç bak izle yağlı yağlı adamlar. Seversin:)Ahhahahahahah o kadar diyosun
Yok hayırSapık gibi gelmedi bana. Akciğer hastalığı olabilir mi?
Ay sen yeni üye miydinYok hayır
EvetAy sen yeni üye miydin
Yardımcı olmaya çalışıyorlar , tam olarak neresine takıldınız cevap yazıyo olmalarının?Herkes de ciddi ciddi cevap yazıyor lucifer aysel'e hahah.
Tekrar görüşmeyi düşünmüyorum ben açıkçasıGözlemleyin. Bir daha ki sarılmasın da aynı ses çıkarsa tekrar, kaçarak uzaklaşın..
Psıkolojım bozulurdu sogurdumİyi akşamlar hanımlar, fikrinizi almak istediğim bir konu var . Erkek arkadaş olma yolunda olduğum çocuk ile buluştuk ve konuşurken bir ara bana sarılıp sarılamayacağını sordu , sarılabileceğini söyledim. Tam emin olmamakla birlikte tuhaf bir ses çıkardığını duydum. Kedilerin mutlu olduğunda çıkardığı motorumsu ses gibi , hırlama gibi. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ; iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi bilemedim, size sormak istedim. Sizin aklınıza ilk olarak nasıl bir anlam gelirdi?
Soğudum ben de gerçekten ..Psıkolojım bozulurdu sogurdum
Yardımcı olmaya çalışıyorlar , tam olarak neresine takıldınız cevap yazıyo olmalarının?
Kiz niye fake mi delimi divanemi :) soylede bizde ona gore gardimizi alalim:)Herkes de ciddi ciddi cevap yazıyor lucifer aysel'e hahah.
Nick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağındaKiz niye fake mi delimi divanemi :) soylede bizde ona gore gardimizi alalim:)
Hayret bişeysiniz haDeğil mi ama? Çok haklısın luci. 15 sayfa sonra uyanıp şikayet ederler seni kehkehkeh. Hadi iyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?