Tuhaf sesler çıkaran çocuk

fazla şefkat hissetmiştir belki.
ben eşimle sevgiliyken sarildigimda
huzur komasına girdiğimi iddia ederek kedi gibi olmasa da garip sesler cikarabiliyordum mesela:KK48:
öyle biseydir belki:110:
Bende böyle düşündüm. Bende öyle sesler çıkarırım " mmmmm" gibi " sarılınca ":p muhtemelen öyle bir ses çıkardı ... Yoksa kedi mırıtlsını nasıl çıkarsın :olamaz:

Bir daha sarilana kadar bekleyin.Belki anlik bir seydir.Bir seferlik bir seye bakarak soylemek zor.

Benim esimde cikariyo. Hiiii diye bir ses:)))genelde telefonda yapiyo ama kendisi farkinda degil onun gibi birseydr belki. biraz gozlemle bakalim

İyi akşamlar hanımlar, fikrinizi almak istediğim bir konu var . Erkek arkadaş olma yolunda olduğum çocuk ile buluştuk ve konuşurken bir ara bana sarılıp sarılamayacağını sordu , sarılabileceğini söyledim. Tam emin olmamakla birlikte tuhaf bir ses çıkardığını duydum. Kedilerin mutlu olduğunda çıkardığı motorumsu ses gibi , hırlama gibi. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ; iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi bilemedim, size sormak istedim. Sizin aklınıza ilk olarak nasıl bir anlam gelirdi?
Psıkolojım bozulurdu sogurdum

Kiz niye fake mi delimi divanemi :) soylede bizde ona gore gardimizi alalim:)
Nick ''666'', konu manitasının oynaşırken kedi gibi mırlaması, üyelik yeni. Parçaları birleştir bacım. 666 nın anlamı bir google kadar uzağında:kızgın:kedi ile bağlantıyı kur.

Csi konya.

Back
X