tuhaf komik yada ilginç takıntılarınız var mı?

aklima bisey gelir hatirlayamazsam isim olsun baska birsey bulana kadar rahat edemem bulamazsam catlarim:KK53:

Tahtaya dokunamam. Bu çok büyük sıkıntı çoğu şey tahtadan mesela yemek yaparken tahta kaşığı tutamam.. Ayyy söyleyince bile fena oldum :18::18::18:

Peçeteye, bazı kumaş türlerine, şeftaliye, elmaya dokunamam uyy fena oldum yazarken bile :18::18::18::18:

Bana şeftali gibi meyveleri annem eliyle yedirir anca öyle yerim :KK31:

bu durumda şeftali sana dokunuyor :KK53::KK53::KK53::KK53:

Sayı takıntım da vardır her şeyi sayıyla yaparım.. Hele manava gittim mi yandım kiviyi, mıuzu, çileği, elmayı, patatesi, soğanı her şeyi sayıyla alırım :KK53:

pATATESE de dokunamam ben ya patates soyamam mesela :18::18:

Kahvaltı yaparken mesela 4 dilim domates varsa, 4 dilim salatalık, 4 dilim peynir, 4 dilim kaşar olacak. Sayı tamam değilse yiyemiyorum :KK53:

bu bendede varr ellerım buruş buruş olmadan çıkamıyorum mutfaktan

bende bulaşık takıntısı var bıde gece 3de olsa kalkar yıkarım sabah temız görmelıyım yoksa sınır olurum bazen mısafır gelınce falan kalıyor yada oğlanla uğraşırken gece yarısı yıkıyorum

bide haşlanmış yumurtayı soyduktan sonra ıyıce yıkarım bazen sarısıfırlıyo içinden nası yıkıyosam çitiliyom galıba :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9:bende ellerim yara icinde bu yikama isi yuzunden gecen komsunun terligine carptim dusurdum simdi geri alacam ama icim almiyo parmagimin ucula en uc noktadan aldim yerine koydum ama resmen o parmagim sizliyo beni yika diye gittim yikadim rahatladim :KK53:

Sayı takıntım da vardır her şeyi sayıyla yaparım.. Hele manava gittim mi yandım kiviyi, mıuzu, çileği, elmayı, patatesi, soğanı her şeyi sayıyla alırım :KK53:

pATATESE de dokunamam ben ya patates soyamam mesela :18::18:

Kahvaltı yaparken mesela 4 dilim domates varsa, 4 dilim salatalık, 4 dilim peynir, 4 dilim kaşar olacak. Sayı tamam değilse yiyemiyorum :KK53:

sayi varsa sknti var bence :KK53:

ben eskiden sayiyla yikiyordum elimi :KK53:

yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum

Tahtaya dokunamam. Bu çok büyük sıkıntı çoğu şey tahtadan mesela yemek yaparken tahta kaşığı tutamam.. Ayyy söyleyince bile fena oldum :18::18::18:

Peçeteye, bazı kumaş türlerine, şeftaliye, elmaya dokunamam uyy fena oldum yazarken bile :18::18::18::18:

Bana şeftali gibi meyveleri annem eliyle yedirir anca öyle yerim :KK31:

oooo senin takıntılar benimkilerle yarışır :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))

kaşlarımı kaldırıp onları öyle unutma takıntım var...kalıyolar böyle aklıma gelince toparlanıyorum:KK53:

yumurta konusunda merak edıyorum sızde yıkıyormusunuz soyduktan sonra kvdee çok tuhaf geliyor bu durum yumurtanın tadını kaçırıyormuşum

Ben hiç öyle yumurtanın beyazını yıkayan duymadım ama bence normaldir :KK1:

sayi varsa sknti var bence :KK53:

ben eskiden sayiyla yikiyordum elimi :KK53:

sayı takıntısı cidden sıkıntı ya.. sayı tutmadı mı yemeğimin zevki kaçıyor :KK31: sayı tutmuyorsa tamamlamak için uğraşırım yani.. :KK52:

oooo senin takıntılar benimkilerle yarışır :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende böyle altın gümüş falan zincirli şıkır şıkır takılara dokunmam bilezik künye kolye salkım saçak küpeler falan :))))

ben kunye takarsam bi tarafa takarsam agirlik cokuyo sanki ya iki tarafada takacam ya hic ama bazen saat felan takiyorum yinede:KK53:

benım eşimde var bu huy yenı evlıyken yuzuğumu ıstedım takı kutumdan bır turlu alıp verememişti bir sürü takının içine elini sokamazmış :KK33::KK33:

Eheheheh :KK1: ben takı takamıyorum çünkü bi huzursuz olurum yaw sanki beni zehirleyecek..

Meselaben cep telefonuyla da konuşmayı sevmem.. Radyasyon dalgaları sanki beynime girecek, beynimi ısıtacak, patlatacak gibi hissediyorum.. ::KK52:

X