Ayyy aman aman bekle doğum gününe kadar tartılma canım. Hangi hapı kullanıyorsun, hangi diyeti yapıyorsun? Kalori hesabı yapıyordun galiba ne kadar kilo verdin bu süreçte?mrb kızlar. kendimi tutttum 1 haftadır tartılmıyorum. doğum günü sabahı erken kalkıp tartılcam. sonucu merak ediyorumzayıflama hapı kullandığım için tereddütlerim vardı:18: yarın bitiyor Allahtan. daha sonra ara verip sirkeye başlarım işe yaradığını söyleyenler çoğunluk.olsada sanmıyorum sanki
evet canım bakalım nasıl olacak, sen neden çıktın ya da ara verdin diyelim4.Takıma mı geçtin tatlım? İnşallah güzel güzel verirsin kilolarını yarışma takımları gayet yararlı
Ben sürekli internete giremiyorum tatlım o yüzden. Bir takımda yarışmak için belli kurallara uymak gerekiyor. Ben hem iş hem okul hem diyet derken kendime bile zor zaman ayırıyorum. Mesela kendi günlüğüme dün hiç yazmadım. Ama takımda olunca bu böyle olmaz.evet canım bakalım nasıl olacak, sen neden çıktın ya da ara verdin diyelim
yaaaBen sürekli internete giremiyorum tatlım o yüzden. Bir takımda yarışmak için belli kurallara uymak gerekiyor. Ben hem iş hem okul hem diyet derken kendime bile zor zaman ayırıyorum. Mesela kendi günlüğüme dün hiç yazmadım. Ama takımda olunca bu böyle olmaz.
Bilmiyorum canım şuan ne yapıyorlar da takım kurallarını okursan göreceksin. Olması gereken bu şekilde işte..yaaaben haftasonu yoğun oluyorum dersane falan gece girsem bile uzun kalmıyorum ,
şu ana kadar izlenimim fazla yoğun değil takım fazla giren yok ama dönemsel olabilir tabi
Günyadın kızlaaarRegl oldum bugün ölüyorum.
Günaydın tatlııımm.günaydın. sakın tatlı bişiler kaçırma
Teşekkür ederim tatlııım. Valla iyi gidiyorum, çoook çok daha iyi olacağım. İnşallahnasıl gdiyor diyetin?gecmiş olsun
Çok iyi anlıyorum tatlım seni. Bir kere otur sakince bir düşün. Hayatın için ne istiyorsun, hayallerinin neresindesin. Ve kendini üzmeden daha önce neden başaramadığını saptamaya çalış. Kendini objektif bir şekilde yargıla. Her seferinde azmini kaybedip, psikolojik olarak yeniliyorsan. Oturup ne istediğine karar vermen gerek.bu başlık altında toplananlar yardımınıza ihtiyacım var. kontrollü olamıyorum hep birşeyler aksıyor aama basarmak istiyorum yardım edin
kendine hakim olabilmek için bişiler yapman lazım. mesela ben bana olmayacağını bile bile kar montu aldım s beden. iş yerindekiler dalga geçti sen mi giyeceksin? bunu diye. hırs yaptım gözüm bişi görmez oldu.bu başlık altında toplananlar yardımınıza ihtiyacım var. kontrollü olamıyorum hep birşeyler aksıyor aama basarmak istiyorum yardım edin
Günaydın tatlııımm.Valla zor tutuyorum kendimi. Bir de ağrım çok, işe de gidemedim. Boğazımı tutacağım ya haftada 1.5 kilo vermek 19 yaşında bir kız için ne kadar zor olabilir dimi
yaşlarımız genç bende 21 yaşındayım :) biraz hareketli olursak 2 kilo bile verebiliriz. metobolizmamız hala hızlıbnm adetim bugün bitmek üzere cnm hiç tatlı bişiler istemedi. zaten istemesinede izin vermiyorum ocakta tarçınlı sütü pişiriyorum. bide first sakız çiğniyorum sürekli. tatlandırıcılı olduğu için bişi olmuyo
yaşlarımız genç bende 21 yaşındayım :) biraz hareketli olursak 2 kilo bile verebiliriz. metobolizmamız hala hızlıbnm adetim bugün bitmek üzere cnm hiç tatlı bişiler istemedi. zaten istemesinede izin vermiyorum ocakta tarçınlı sütü pişiriyorum. bide first sakız çiğniyorum sürekli. tatlandırıcılı olduğu için bişi olmuyo
Bende boşlukta hissediyorum vallahi. Bende bir bakayım şu hikayelere..toptan gidişat fena sayılmaz kızlar ama kendini boşlukta hisseden arkadaşlar ricam başarı hikayelerini okuyun, özellikle netten fotolara bakın önce sonra hallerine onlar yaptı biz de yapabilirz biz daha genciz biz daha az kiloluyuz ve biz daha da zayıflarız
Yaz geldikçe korku kaplıyor içimi. Her sene uzunca tatile çıkan biri olduğum için psikolojik olarak tatil zamanının yaklaştığını hissediyorum. Ya başaramazsam diye stres oluyorum. Bir an önce hayal ettiğim bedene kavuşmak, kumlarda salına salına güneşlenmek, harika bir yaz geçirmek istiyorum. Ama hayal etmek kadar kolay olmadığını biliyorum. Bugünden itibaren disiplinli ve iktikrarlı olmaya yemin ettim kendime. Artık nefsime sahip çıkamazsam da yazık bana yani.bende boşlukta hissedenlerdenim. sanırım yaz geldiğinden kaynaklanıyor ya da canımız sıkkınken çikolata vs. yediğimiz için mutluluk hormonu depreşiyodu. e şimdi depreşek bişi yok
inan tartıdaki kilo verdiğini görmek çikolatadan daha çok mutluluk veriyo artık çikolataya değil diyetine baskülüne sarılbende boşlukta hissedenlerdenim. sanırım yaz geldiğinden kaynaklanıyor ya da canımız sıkkınken çikolata vs. yediğimiz için mutluluk hormonu depreşiyodu. e şimdi depreşek bişi yok
aslında hayal etmek kadar kolay sadece bunu kabullunmiyoruz zor deyip kenara çekiliyoruz hep bi bahanemiz var aslında bahane toptan kendimiziz, zayıflarım diye aldığın ama hiç giyemediğin hatta olacak mı acaba diye merakla hergün giyerek eskittiğin ne varsa topla bi yere hepsini bu yaz giyeceksin:)Yaz geldikçe korku kaplıyor içimi. Her sene uzunca tatile çıkan biri olduğum için psikolojik olarak tatil zamanının yaklaştığını hissediyorum. Ya başaramazsam diye stres oluyorum. Bir an önce hayal ettiğim bedene kavuşmak, kumlarda salına salına güneşlenmek, harika bir yaz geçirmek istiyorum. Ama hayal etmek kadar kolay olmadığını biliyorum. Bugünden itibaren disiplinli ve iktikrarlı olmaya yemin ettim kendime. Artık nefsime sahip çıkamazsam da yazık bana yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?