Teşekkür ederim canım beniiimmmCanım hayırlı olsun topiğin
Sakın ümidini kaybetme. Kilo verme sabır işi sende biliyorsun. Yavaştan yavaştan gidecek kilolar. Sen düzenli beslen, sporunu yap, göreceksin gidecek
Takipteyim canım
Teşekkür ederim canım beniiimmmElimden geleni yapacağım, bu sefer sizlerle bu lanetten kurtulacağım inşallaaah Ne zaman istersen yaz canım sohbet ederiz
Yediklerimi öğün öğün yazıyorum canım. Kurallarımı da yazayım şimdi. En azından aklımda şuan olanları..uyacagım kuralları yazdım ben topiğime istersen bakabilirsin eger sen de yazarsan ve yediklerini13 de yazarsan hem kontrollü olur hem de blgi paylaşımı :13:
İnşallah canım benim.canı hayırlı olsun bu azimle başaracağına eminim bende bugün başladım.
artık dombili olmaya son
Fark ettim o durumu canım ya. Artık son bir alıntı yapıp toparlayacağım şuan ozaman.canım nacizane bi önerim olucak. bence menülerini toptan yaz. yani öğün öğün ayırma.
öyle bütün şekilde yazarsan okuyup yorum yapmamız daha kolay olur
kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??
kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??
12-1'e kadar uyanık kalmasan daha iyi diyet yaparken. Çünkü acıkırsın canım. İlla okadar uyanık kalacaksan 19:00-20:00 arası yemelisin.kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??
Kızlar okadar geç yatmayın bence ya. Çünkü o saatlerde acıkınca insan tam acıkıyor. 23:00-24:00 arası yatıp, 07:00-08:00 arası uyanmak en sağlıklı uyku düzeni.canım ben 6buçukta yedim 9gibi elma yiycem bende ancak 12-1 gibi uyuyabiliyorum.
Süt içebilir, yoğurt yiyebilir, yeşil elma, limonlu sebze(salatalık vs.)ben akşam 7 gibi yiyorum yemeğimi.
gece acıkman cok normal canım. normalden az ve erken yediğin için acıkırsın. miden küçülünce böyle bi sorunun kalmaz merak etme.
acıkınca süt içebilirsin geceleri.
Bence de canım 20:00'den geç yeme ama direk popişe oturur hihiya ben yatmasına yatıyorumda uyuyamıyorum erken saatte yani 12-1 i buluyo illa o zaman ben akşam yemeğimi 8 de falan yiyimm:))
Bence de canım 20:00'den geç yeme ama direk popişe oturur hihi
Kızlar okadar geç yatmayın bence ya. Çünkü o saatlerde acıkınca insan tam acıkıyor. 23:00-24:00 arası yatıp, 07:00-08:00 arası uyanmak en sağlıklı uyku düzeni.
haklısın tatlım fakat bebeğim var benim uyumuyor 1e kadar sabahda 7-7.30 ayaktayız
Kesinlikle öyle yap bence tatlım.nisanın 29. da 21 yaşında olucam.cetveldeki kilom geçen haftadan kalma. adet olduğum için vücudum su topladı tartılmadım bnde. haftaya tartılmayı planlıyorum. bi aklımda diyo ki doğum günü sabahına kadar bekle erken kalk ve tartıl:119:
Hehehe benimde öyle canım yaaaarsıda bi komedi bende ..gülsemmi ağlasammı sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum benim popişte bişey yokk ama basenler çok genişliyo benimm ..denize düşsem batmam bu ara:)))tabi denize gidene aşk olsunn bu haldee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?