Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Canım hayırlı olsun topiğin

Sakın ümidini kaybetme. Kilo verme sabır işi sende biliyorsun. Yavaştan yavaştan gidecek kilolar. Sen düzenli beslen, sporunu yap, göreceksin gidecek

Takipteyim canım

Canım hayırlı olsun topiğin

Sakın ümidini kaybetme. Kilo verme sabır işi sende biliyorsun. Yavaştan yavaştan gidecek kilolar. Sen düzenli beslen, sporunu yap, göreceksin gidecek

Takipteyim canım
Teşekkür ederim canım beniiimmm Elimden geleni yapacağım, bu sefer sizlerle bu lanetten kurtulacağım inşallaaah Ne zaman istersen yaz canım sohbet ederiz

Teşekkür ederim canım beniiimmm Elimden geleni yapacağım, bu sefer sizlerle bu lanetten kurtulacağım inşallaaah Ne zaman istersen yaz canım sohbet ederiz

uyacagım kuralları yazdım ben topiğime istersen bakabilirsin eger sen de yazarsan ve yediklerini13 de yazarsan hem kontrollü olur hem de blgi paylaşımı :13:

uyacagım kuralları yazdım ben topiğime istersen bakabilirsin eger sen de yazarsan ve yediklerini13 de yazarsan hem kontrollü olur hem de blgi paylaşımı :13:
Yediklerimi öğün öğün yazıyorum canım. Kurallarımı da yazayım şimdi. En azından aklımda şuan olanları..

23.4.12
Akşam:
1 kase çorba
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim çavdar ekmeği

canı hayırlı olsun bu azimle başaracağına eminim bende bugün başladım.

artık dombili olmaya son

canım nacizane bi önerim olucak. bence menülerini toptan yaz. yani öğün öğün ayırma.
öyle bütün şekilde yazarsan okuyup yorum yapmamız daha kolay olur

canı hayırlı olsun bu azimle başaracağına eminim bende bugün başladım.

artık dombili olmaya son
İnşallah canım benim. Şişko şişko ömür tüketiyorum yahuu! Çok kızıyorum kendime çoook

canım nacizane bi önerim olucak. bence menülerini toptan yaz. yani öğün öğün ayırma.
öyle bütün şekilde yazarsan okuyup yorum yapmamız daha kolay olur
Fark ettim o durumu canım ya. Artık son bir alıntı yapıp toparlayacağım şuan ozaman.

kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??

Diyet Kuralları.1

• [*=center]Düzenli ve sağlıklı beslenilecek.
    [*=center]Yağlı, tuzlu ve şekerli besinlerden uzak durulacak.
    [*=center]Ev yapımı olmayan hiç bir besin tüketilmeyecek.
    [*=center]Günde 3 litre su içilecek.
    [*=center]Yağ yakıcı, bağırsak çalıştırıcı, ödem atıcı kür tüketilecek.
    [*=center]Olabildiğince çiğ besin tüketilecek.

kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??

ben akşam 7 gibi yiyorum yemeğimi.
gece acıkman cok normal canım. normalden az ve erken yediğin için acıkırsın. miden küçülünce böyle bi sorunun kalmaz merak etme.
acıkınca süt içebilirsin geceleri.

12-1'e kadar uyanık kalmasan daha iyi diyet yaparken. Çünkü acıkırsın canım. İlla okadar uyanık kalacaksan 19:00-20:00 arası yemelisin.

ya ben yatmasına yatıyorumda uyuyamıyorum erken saatte yani 12-1 i buluyo illa o zaman ben akşam yemeğimi 8 de falan yiyimm:))

canım ben 6buçukta yedim 9gibi elma yiycem bende ancak 12-1 gibi uyuyabiliyorum.
Kızlar okadar geç yatmayın bence ya. Çünkü o saatlerde acıkınca insan tam acıkıyor. 23:00-24:00 arası yatıp, 07:00-08:00 arası uyanmak en sağlıklı uyku düzeni.
Süt içebilir, yoğurt yiyebilir, yeşil elma, limonlu sebze(salatalık vs.)

nisanın 29. da 21 yaşında olucam. cetveldeki kilom geçen haftadan kalma. adet olduğum için vücudum su topladı tartılmadım bnde. haftaya tartılmayı planlıyorum. bi aklımda diyo ki doğum günü sabahına kadar bekle erken kalk ve tartıl:119:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de canım 20:00'den geç yeme ama direk popişe oturur hihi

arsıda bi komedi bende ..gülsemmi ağlasammı sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum benim popişte bişey yokk ama basenler çok genişliyo benimm ..denize düşsem batmam bu ara:)))tabi denize gidene aşk olsunn bu haldee:))

Kesinlikle öyle yap bence tatlım. Nereden nereye geldiğini iyice görürsün, yeni bir başlangıç için iyi bir nokta olur, motive edici olur bence.
arsıda bi komedi bende ..gülsemmi ağlasammı sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum benim popişte bişey yokk ama basenler çok genişliyo benimm ..denize düşsem batmam bu ara:)))tabi denize gidene aşk olsunn bu haldee:))
Hehehe benimde öyle canım yaaa Baseni eritmek de pek zor Şu diyet sistemimi iyice oturtayım da sporu iyice arttıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…