Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

haklısın tatlım fakat bebeğim var benim uyumuyor 1e kadar sabahda 7-7.30 ayaktayız
Aaaa anladım canım. Ozaman akşam yemeğini geç yemeniz en iyisi, gece acıkırsanız sebze,meyve,yoğurt tüketirsiniz. Tatlı krizi olursa meyveli yoğurt, tatlı meyveler vs mantıklı olur. Bir koca dilim pasta yemedikten sonra..

Son düzenleme:
çikolata bağımlılığımdan kurtuldummmm. cnm tatlı bişiler istemiyo artık. hele adetliykin tablet tablet çikolata yerdim.başlarda cnm istediğinde tarçınlı süt ve first sakızlar varya şekersiz tatlandırıcılı onlar iyi geliyor denemek isterseniz

çikolata bağımlılığımdan kurtuldummmm. cnm tatlı bişiler istemiyo artık. hele adetliykin tablet tablet çikolata yerdim.başlarda cnm istediğinde tarçınlı süt ve first sakızlar varya şekersiz tatlandırıcılı onlar iyi geliyor denemek isterseniz

Bugün ki menülerimi toparlıyorum.

Aaaay bende öyleyim canım yaaa:26:Hemde nasıl çikolata yerim varya:26: Aç olayım, olmayım fil gibi çikolata yerim. Bittikten sonra yine canım çeker utancımdan yiyemem. Bende yeneceğim bir şekilde. Hem geç yaşlanmak hemde kilolarımdan kurtulmak için.

Kızlaaar ben yatıyorum. Yarın sabah 05:00'de kalkacağım. Hepinizi seviyorum, yatmadan kaçamak yapmayın. Çok güzel kızlar olacağız inşallah.
İyi geceler.

Canım erkencisin sen bayağı.
Bende zayıflamaya çalışıyorum.
Paylaşıma ve motiveye varım.

kaşık adet ölçülerini kullanarak diyet yaptığımda dıyduğumu hissetmedim hiç bi zaman şuan o kadar az yiyorum ki ölçülü yemeye kıyasla tok hissediyorum

Teşekkür ederim canım beniiimmm Elimden geleni yapacağım, bu sefer sizlerle bu lanetten kurtulacağım inşallaaah Ne zaman istersen yaz canım sohbet ederiz
Amin canım hep beraber kurtuluruz inşallah Senin menülerin düzenli maaşallah insallah hep böyle gidersin

yatmadan 2 saat önce sekeri az bir meyve oellikle en iyisi kuru meyve yemelisin. ve de rezene cayı.
Kuru kayısı ve rezene bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Haklısın canım, bugün alayım ikisini de.
Canım erkencisin sen bayağı.
Bende zayıflamaya çalışıyorum.
Paylaşıma ve motiveye varım.
Evet yaa sabah 06:00'da kalkmam gerektiği için öyle oldu. Gel tabiii canımcım sende birbirimizi motive etmek için buradayız. Elimden geleni yaparım ben de.
kaşık adet ölçülerini kullanarak diyet yaptığımda dıyduğumu hissetmedim hiç bi zaman şuan o kadar az yiyorum ki ölçülü yemeye kıyasla tok hissediyorum
Evet aslında psikolojik olarak da çok etkili bir yöntem ben de deneyebilirim

Amin canım hep beraber kurtuluruz inşallah Senin menülerin düzenli maaşallah insallah hep böyle gidersin
Teşekkür ederim canım inşallah bu düzenle devam ederim. Elimden geleni yapacağım.

24.4.12
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
+
1 kibrit kutusu peynir ile tost

günaydın canım
bende

1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1salatalık
3zeytin
2 kuru kayısı
2 bardak bol limonlu çok açık çay içtim

nasıl sence sana bakınca çok yemişim gibi:)

Canım ben 10 Nisan'da başladım yediklerime dikaat etmeye.
Diyet demiyorum çünkü kaçamaklarım çok fazlaydı ve o hafta sadece 500 gr verebildim.
78.2 kilo ile başlayıp 77.7'dim en son.
18 Nisan'da İsveç Diyetine başladım motiveye ihtiyacım vardı çünkü. Bu diyetle birkaç kilo verirsem daha sonra iyi bir düzen oturturum diye düşündüm ve İsveç'te bugün 7.günüm. 6 günüm daha var yani.
Bakalım kaç kilo vermiş olacağım 1 Mayıs'a kadar.
Hedefim 58 şimdilik.

günaydın canım
bende

1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1salatalık
3zeytin
2 kuru kayısı

bence seninki daha az çünkü ekmek yok bence 2 dilim ekmeğin kalorisi senin yediklerinin tamamından fazladır:)

ben daha önce denemiştim isveç diyeti 6 günde 1,5 kg verdim sadece annem de 2 kilo vermişti, haftaya tekrar başlıcam ama daha hareketli olucam bu kez o sebeple kilo verimi daha çok olur herhalde:)

günaydın canım
bende

1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1salatalık
3zeytin
2 kuru kayısı

Yok canım sen en doğru şekilde yemişsin. Ben evde bir şey yok diye öyle yedim tatlım.Ekmek bile yok, reçek vs yok... Gayet iyi

Bende isveç yapmıştım tatlım. Aslında çok güzel kilo veriliyor ama metabolizmayı yavaşlattığı için sonrasında kilo vermekte zorlanmıştım ben. Bir de zor bir diyet olduğu için bitince çok yemiştim.:26: Aman dikkat et sende
bence seninki daha az çünkü ekmek yok bence 2 dilim ekmeğin kalorisi senin yediklerinin tamamından fazladır:)
İki dilim çavdar 120 kalori tatlım. Bir kuru incir kadar belki daha az. Ama kuru incirin metabolizmaya etkisi ile ekmeğinki bir değil tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…