Aaaa anladım canım.haklısın tatlım fakat bebeğim var benim uyumuyor 1e kadar sabahda 7-7.30 ayaktayız
Bugün ki menülerimi toparlıyorum.23.4.12Akşam:
1 kase çorba
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim çavdar ekmeği
17.00:
1 orta boy yeşil elma
2 yemek kaşığı yoğurt
1 büyük boy galeta
11.30:
1 orta boy yeşil elma
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
1 büyük kase zeytinyağlı salata
3 köfte
Sabah:
5 yemek kaşığı k-flex
1 su bardağı yarım yağlı süt
1 kuru kayısı
Aaaay bende öyleyim canım yaaa:26:Hemde nasıl çikolata yerim varya:26: Aç olayım, olmayım fil gibi çikolata yerim. Bittikten sonra yine canım çeker utancımdan yiyemem. Bende yeneceğim bir şekilde. Hem geç yaşlanmak hemde kilolarımdan kurtulmak için.çikolata bağımlılığımdan kurtuldummmm. cnm tatlı bişiler istemiyo artık. hele adetliykin tablet tablet çikolata yerdim.başlarda cnm istediğinde tarçınlı süt ve first sakızlar varya şekersiz tatlandırıcılı onlar iyi geliyor denemek isterseniz
kızlar akşam kaçta yemek yiyorsunuz ben 6 gibi falan yiyorum ama 12-1 gibi acıkıyorum gece nasıl yapmalıyım sizcee??
Canım erkencisin sen bayağı.
Bende zayıflamaya çalışıyorum.
Paylaşıma ve motiveye varım.
Amin canım hep beraber kurtuluruz inşallahTeşekkür ederim canım beniiimmmElimden geleni yapacağım, bu sefer sizlerle bu lanetten kurtulacağım inşallaaah Ne zaman istersen yaz canım sohbet ederiz
Kuru kayısı ve rezene bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Haklısın canım, bugün alayım ikisini de.yatmadan 2 saat önce sekeri az bir meyve oellikle en iyisi kuru meyve yemelisin. ve de rezene cayı.
Evet yaa sabah 06:00'da kalkmam gerektiği için öyle oldu.Canım erkencisin sen bayağı.
Bende zayıflamaya çalışıyorum.
Paylaşıma ve motiveye varım.
Evet aslında psikolojik olarak da çok etkili bir yöntem ben de deneyebilirimkaşık adet ölçülerini kullanarak diyet yaptığımda dıyduğumu hissetmedim hiç bi zamanşuan o kadar az yiyorum ki ölçülü yemeye kıyasla tok hissediyorum
Teşekkür ederim canım inşallah bu düzenle devam ederim. Elimden geleni yapacağım.Amin canım hep beraber kurtuluruz inşallahSenin menülerin düzenli maaşallah insallah hep böyle gidersin
24.4.12Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
+
1 kibrit kutusu peynir ile tost
Canım ben 10 Nisan'da başladım yediklerime dikaat etmeye.hedefin nedir?
bence seninki daha az çünkü ekmek yok bence 2 dilim ekmeğin kalorisi senin yediklerinin tamamından fazladır:)günaydın canım
bende
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1salatalık
3zeytin
2 kuru kayısı
2 bardak bol limonlu çok açık çay içtim
nasıl sence sana bakınca çok yemişim gibi:)
ben daha önce denemiştim isveç diyeti 6 günde 1,5 kg verdim sadece annem de 2 kilo vermişti, haftaya tekrar başlıcam ama daha hareketli olucam bu kez o sebeple kilo verimi daha çok olur herhalde:)Canım ben 10 Nisan'da başladım yediklerime dikaat etmeye.
Diyet demiyorum çünkü kaçamaklarım çok fazlaydı ve o hafta sadece 500 gr verebildim.
78.2 kilo ile başlayıp 77.7'dim en son.
18 Nisan'da İsveç Diyetine başladım motiveye ihtiyacım vardı çünkü. Bu diyetle birkaç kilo verirsem daha sonra iyi bir düzen oturturum diye düşündüm ve İsveç'te bugün 7.günüm. 6 günüm daha var yani.
Bakalım kaç kilo vermiş olacağım 1 Mayıs'a kadar.
Hedefim 58 şimdilik.
Yok canım sen en doğru şekilde yemişsin. Ben evde bir şey yok diye öyle yedim tatlım.günaydın canım
bende
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1salatalık
3zeytin
2 kuru kayısı
2 bardak bol limonlu çok açık çay içtim
nasıl sence sana bakınca çok yemişim gibi:)
Bende isveç yapmıştım tatlım. Aslında çok güzel kilo veriliyorCanım ben 10 Nisan'da başladım yediklerime dikaat etmeye.
Diyet demiyorum çünkü kaçamaklarım çok fazlaydı ve o hafta sadece 500 gr verebildim.
78.2 kilo ile başlayıp 77.7'dim en son.
18 Nisan'da İsveç Diyetine başladım motiveye ihtiyacım vardı çünkü. Bu diyetle birkaç kilo verirsem daha sonra iyi bir düzen oturturum diye düşündüm ve İsveç'te bugün 7.günüm. 6 günüm daha var yani.
Bakalım kaç kilo vermiş olacağım 1 Mayıs'a kadar.
Hedefim 58 şimdilik.
İki dilim çavdar 120 kalori tatlım.bence seninki daha az çünkü ekmek yok bence 2 dilim ekmeğin kalorisi senin yediklerinin tamamından fazladır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?