Ben iki haftada 6 kilo vermiştim. Ama canım çıkmıştı. Değmez bence, yapabilene helal olsun.ben daha önce denemiştim isveç diyeti 6 günde 1,5 kg verdim sadece annem de 2 kilo vermişti, haftaya tekrar başlıcam ama daha hareketli olucam bu kez o sebeple kilo verimi daha çok olur herhalde:)
İyiyim canımcım iş arasında şöyle bir bakayım dedim sen nasılsıncanım merhaba nasılsın..:)))
Ben iki haftada 6 kilo vermiştim. Ama canım çıkmıştı. Değmez bence, yapabilene helal olsun.
İyiyim canımcım iş arasında şöyle bir bakayım dedim sen nasılsın
Kesinlikle verirsin canım. Sadece diyetten sonra kilonu korumak için dikkatli davranmanı öneririmben 2 hafta yapamam sıkılırım sadece 1 hafta yapıcam bu kez 2,5 bile versem bişeydir spor ve yeşilçayla yapacağım için belki veririm:44:
Teşekkür ederim canımCanımm kolay gelsinn ..
bende iyiyim kahvaltımı yaptım ..zayıf günlerimin hayalini kuruyorum gaz veriyorum kendimee:)))delimiyim ne:))
inşallahHesap yaptım, haftada 1.5 kilo verirsem 1 Ağustos'da 60 kilo oluyorum.İnşallaaah!
Haftada 1.5 kilo ütopik mi sence ya?:44:inşallaheğer hesabın doğru ise ben de 7.5 kilo veririm bu da 1 haziranda 57.5 kilo olmak demek tabi ütopik ama olsun hayali de güzel
Canım sporunuda yapıyorsan hiçte ütopik değil.Haftada 1.5 kilo ütopik mi sence ya?:44:
Ben ilk haftalarımda 2-3 kilolar veriyorum genelde zaten. Sonra 1.5'lara düşüyor. Diyet yaparken hafta 1.5'dan az vermedim hiç. İstikrarsızlıktan dolayı hepsinden kurtulamadım bir türlü. İnşallah olur canım yaaCanım sporunuda yapıyorsan hiçte ütopik değil.
Özellikle ilk zamanlar için.
İlk zamanlar hızlı kilo vereceğin için bunu gördükçe daha da motive olup hırslanacaksın.
Ah canım istikrarsızlık deme bana, hep o yüzden kaybettim zaten şimdiye kadar.Ben ilk haftalarımda 2-3 kilolar veriyorum genelde zaten. Sonra 1.5'lara düşüyor. Diyet yaparken hafta 1.5'dan az vermedim hiç. İstikrarsızlıktan dolayı hepsinden kurtulamadım bir türlü. İnşallah olur canım yaa
İnşallah canım benim inşallah hepimiz derdi bir, umudu birAh canım istikrarsızlık deme bana, hep o yüzden kaybettim zaten şimdiye kadar.
Ama bu kez çok kararlıyım.
Başaracağız inşallah.
Anladım canım. Ben kilo vericem diye kasınca veriyorum ama bırakınca da tam bırakıyorum. Kısaca pis boğazım yanibana göre öle çünkü ilk ay bi şekilde veriliyo ama sonrasnda haftada 1 kiloya hatta daha da aza düşüyo ama sen ben veriririm veriyorum diyosan bireysel yorum yapayım benim için ütopik, çünkü ben kilo vericem diye kasınca vücut kitleniyo hiç vermiyo
Canım bu yaptığın hayatı yıllardır tekrarladığım için hala şişkoyum.uffff kilo vermeye calışırken sabretmek çok zor geliyor bana. her sabah uyandığımda tartıya koşuyorum. hayal kırıklığı tabi
ee tabi doğal olarak hemen kilolar gitmiyor biliyorum aa sabredemiyorum.
siz ne kadar zamanda tartılıyorsunuz
ben sabah akşam tartılıyorum dayanamıyorum ama bu sabah tartıldım 1 hafta tartılmıcamuffff kilo vermeye calışırken sabretmek çok zor geliyor bana. her sabah uyandığımda tartıya koşuyorum. hayal kırıklığı tabi
ee tabi doğal olarak hemen kilolar gitmiyor biliyorum aa sabredemiyorum.
siz ne kadar zamanda tartılıyorsunuz
4.Takıma mı geçtin tatlım? İnşallah güzel güzel verirsin kilolarını yarışma takımları gayet yararlıben sabah akşam tartılıyorum dayanamıyorum ama bu sabah tartıldım 1 hafta tartılmıcam
bu arada tuhaf kız senin takımına geçtim yarışmaya bakalım ne olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?