Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

ben daha önce denemiştim isveç diyeti 6 günde 1,5 kg verdim sadece annem de 2 kilo vermişti, haftaya tekrar başlıcam ama daha hareketli olucam bu kez o sebeple kilo verimi daha çok olur herhalde:)
Ben iki haftada 6 kilo vermiştim. Ama canım çıkmıştı. Değmez bence, yapabilene helal olsun.

ben 2 hafta yapamam sıkılırım sadece 1 hafta yapıcam bu kez 2,5 bile versem bişeydir spor ve yeşilçayla yapacağım için belki veririm:44:
Kesinlikle verirsin canım. Sadece diyetten sonra kilonu korumak için dikkatli davranmanı öneririm
Canımm kolay gelsinn ..
bende iyiyim kahvaltımı yaptım ..zayıf günlerimin hayalini kuruyorum gaz veriyorum kendimee:)))delimiyim ne:))
Teşekkür ederim canım Bende aynı şeyi yapıyorum. Kendimi zayıf ve güzel bir şekilde hayal ediyorum. Kıskananların çatladığı günlerin hayallerini kuruyorum falan

Hesap yaptım, haftada 1.5 kilo verirsem 1 Ağustos'da 60 kilo oluyorum. İnşallaaah!

Canım sporunuda yapıyorsan hiçte ütopik değil.
Özellikle ilk zamanlar için.
İlk zamanlar hızlı kilo vereceğin için bunu gördükçe daha da motive olup hırslanacaksın.
Ben ilk haftalarımda 2-3 kilolar veriyorum genelde zaten. Sonra 1.5'lara düşüyor. Diyet yaparken hafta 1.5'dan az vermedim hiç. İstikrarsızlıktan dolayı hepsinden kurtulamadım bir türlü. İnşallah olur canım yaa

Ah canım istikrarsızlık deme bana, hep o yüzden kaybettim zaten şimdiye kadar.
Ama bu kez çok kararlıyım.
Başaracağız inşallah.

bana göre öle çünkü ilk ay bi şekilde veriliyo ama sonrasnda haftada 1 kiloya hatta daha da aza düşüyo ama sen ben veriririm veriyorum diyosan bireysel yorum yapayım benim için ütopik, çünkü ben kilo vericem diye kasınca vücut kitleniyo hiç vermiyo

Anladım canım. Ben kilo vericem diye kasınca veriyorum ama bırakınca da tam bırakıyorum. Kısaca pis boğazım yani

uffff kilo vermeye calışırken sabretmek çok zor geliyor bana. her sabah uyandığımda tartıya koşuyorum. hayal kırıklığı tabi
ee tabi doğal olarak hemen kilolar gitmiyor biliyorum aa sabredemiyorum.
siz ne kadar zamanda tartılıyorsunuz

Canım bu yaptığın hayatı yıllardır tekrarladığım için hala şişkoyum. Sana bukadar net söyleyebiliyorum düşün...Bu işin tek çözümü azim, sabır..

ben sabah akşam tartılıyorum dayanamıyorum ama bu sabah tartıldım 1 hafta tartılmıcam
bu arada tuhaf kız senin takımına geçtim yarışmaya bakalım ne olacak:)

ben sabah akşam tartılıyorum dayanamıyorum ama bu sabah tartıldım 1 hafta tartılmıcam
bu arada tuhaf kız senin takımına geçtim yarışmaya bakalım ne olacak:)
4.Takıma mı geçtin tatlım? İnşallah güzel güzel verirsin kilolarını yarışma takımları gayet yararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…