Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne kadar doğru söyledin canım ya tartıda kilo verdiğini görmek çikolatadan daha keyifli! Şöyle bir hayal ettim de.. Tatlım okadar çok denedim ki her seferinde kilo vermeyi başardım. Gereken bütün kiloları vermek için istikrarlı olmadım. Kendimden bıktım vallahi yainan tartıdaki kilo verdiğini görmek çikolatadan daha çok mutluluk veriyo artık çikolataya değil diyetine baskülüne sarıl
aslında hayal etmek kadar kolay sadece bunu kabullunmiyoruz zor deyip kenara çekiliyoruz hep bi bahanemiz var aslında bahane toptan kendimiziz, zayıflarım diye aldığın ama hiç giyemediğin hatta olacak mı acaba diye merakla hergün giyerek eskittiğin ne varsa topla bi yere hepsini bu yaz giyeceksin:)
gerçekten sorun bu diyelim ki 5 kilo verdik hep öle sürecek sanıyoruz aaa 5 kilo verdim nasıl olsa veriyorum şu çikolatadan bişey olmaz bi poğaçadan 1 simitten 2 kaşık kısırdan ince dilim pastadan diyet koladan light vs..den hep bişe olmaz sandık hep vericez sandık sadece kendimizi kandırdıkAy ne kadar doğru söyledin canım ya tartıda kilo verdiğini görmek çikolatadan daha keyifli! Şöyle bir hayal ettim de.. Tatlım okadar çok denedim ki her seferinde kilo vermeyi başardım. Gereken bütün kiloları vermek için istikrarlı olmadım. Kendimden bıktım vallahi ya
Evet canım kesinlikle. Hep öyle devam edicekmiş sanıyoruz. Hata orada!gerçekten sorun bu diyelim ki 5 kilo verdik hep öle sürecek sanıyoruz aaa 5 kilo verdim nasıl olsa veriyorum şu çikolatadan bişey olmaz bi poğaçadan 1 simitten 2 kaşık kısırdan ince dilim pastadan diyet koladan light vs..den hep bişe olmaz sandık hep vericez sandık sadece kendimizi kandırdık
hatta abartıp
1.5 bardak yarım yağlı süt
6 kaşık meyveli k-flex den bişe olmaz da sanıyoruz:) bence 6 kaşık çok süt de 1 bardak olsun o haliyle de doyarsın bence çünkü o kflex sandığımız kadar masum bişe değil
aksine benim de en rahat ettiğim aylar daha ince giyiyoruz kışın kilomuz kapanıyomuş gibi geliyo ama tosun gibi oluyoruz montlarla hem kilonun kapandığı falan da olmuyo yani:) yazın ince hafif bol kıyafetler en azından kilolu olsak da düzgün duruyo mide bulandırmıyo çocuk korkutmuyo:)Ay iyice yaz gelmiş, her yer aydınlık, tatlı tatlı rüzgarlar esiyor!İçim bir garip oldu hem mutlu hem endişeliyim. İlk baharı ve yazı okadar çok seviyorum ki! Ama kilolarım yüzünden neredeyse en mutsuz olduğum aylar bu aylar. Kendime neler yapıyormuşum yahu ben.
Bu yaz bu işi halledeceğim kızlar! Kendime söz verdim, yemin ettim!
![]()
Hiç güleceğim yoktuaksine benim de en rahat ettiğim aylar daha ince giyiyoruz kışın kilomuz kapanıyomuş gibi geliyo ama tosun gibi oluyoruz montlarla hem kilonun kapandığı falan da olmuyo yani:) yazın ince hafif bol kıyafetler en azından kilolu olsak da düzgün duruyo mide bulandırmıyo çocuk korkutmuyo:)
oradan peyniri çıkardığın taktirde mükemmel bi öğün bence, aslında peynir tamam çok zararlı olmayabilir ama gerek yoktu ve bize kilo aldıran hep gerek yokken yediklerimiz:)26.4.12Öğle:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabaklı, biberli, patatesli türlü (fırında)
4 kaşık zeytinyağlı salata
1 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
Haklısın canım. Protein yemem gerektiğini düşündüm ayrıca canım ondan yedim. Evde yoğurt yoktu. Sebze, karbonhidrat, protein oldu.oradan peyniri çıkardığın taktirde mükemmel bi öğün bence, aslında peynir tamam çok zararlı olmayabilir ama gerek yoktu ve bize kilo aldıran hep gerek yokken yediklerimiz:)
hımmm buna özellikle özen gösteriyosan diyecek sözüm yokHaklısın canım. Protein yemem gerektiğini düşündüm ayrıca canım ondan yedim. Evde yoğurt yoktu. Sebze, karbonhidrat, protein oldu.![]()
Öyle olunca daha iyi kilo veriliyor. Neyi neyle yiyeceğini bilmek gerek. Etle ekmek yemeyeceksin vs gibi olur ya..hımmm buna özellikle özen gösteriyosan diyecek sözüm yokgüzel:)
boylarımız aynı canım bende iki ay önce başladığımda yaklaşık 76 kiloydum, ve yaşım 33, ben bu kadar kısa sürede bu kiloyu verdiysem sen hayli hayli verirsin emin ol.Herkese merhabalar!:79:
Öncelikle kısaca diyet geçmişimi yazmak istiyorum. Yaklaşık 13 yaşımdan beri az yada çok kilo vermek için diyet yapar dururum. Yıllardır bu işi nasıl başaramadığımı hala bilmiyorum. Görebildiğim tek neden iradesizliğim. :26:Gaza gelip diyete dört elle sarılıyorum, sonra neden yokken yavaş yavaş veya birden kendimi salıyorum. Bu halimden okadar utanıyorum ki artık insanlara "diyet yapıyorum" diyemiyorum.Artık daha fazla saçmalayamam, kendimden utanır hale geldim. Disiplinli bir şekilde diyet yapmak ve düzenle şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Artık kendime gelmem gerek. Kendimi kontrol ve motive etmek için buradayım.
19 yaşındayım. Üniversite 1. sınıftayım ve 2. sınıfa zayıf bir genç kız olarak geçmek istiyorum. Boyum 1.68.Kilomu ise bu Pazartesi tekrar ölçeceğim. Ağustos'a kadar tartılmayacağım. Umarım bir başarı öyküsü okursunuz, umarım size de yararlı olurum.
![]()
Şuan kaç kilosun canım. Nasıl bir diyet uyguladın acaba çok merak ettim?boylarımız aynı canım bende iki ay önce başladığımda yaklaşık 76 kiloydum, ve yaşım 33, ben bu kadar kısa sürede bu kiloyu verdiysem sen hayli hayli verirsin emin ol.
başarılar dilemiyorum eminim başaracaksın. sevgiler :)
Canım bence öyle çok fazlan yok ayrıca ÖSS hazırlık döneminde diyet yapman imkansız. Bence yazı bekle.daha once 67den 59a indim ısteyince basarabilecegimi biliyorum. smdi oldu 61. vermek istiyorm kendme hakim olabiliyorm ama 18 yasındaym ve üniversteye hazrlanıyorum.eve aksam geliyorm gün içinde br sey yyemyorm artık ne bulablrsem onu atstırıyorum. cıkıp bir yarım saat yrüyeym o da yok..yazı mı bekleyeyim napym siz söyleyin![]()