Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

Ay ne kadar doğru söyledin canım ya tartıda kilo verdiğini görmek çikolatadan daha keyifli! Şöyle bir hayal ettim de.. Tatlım okadar çok denedim ki her seferinde kilo vermeyi başardım. Gereken bütün kiloları vermek için istikrarlı olmadım. Kendimden bıktım vallahi ya

gerçekten sorun bu diyelim ki 5 kilo verdik hep öle sürecek sanıyoruz aaa 5 kilo verdim nasıl olsa veriyorum şu çikolatadan bişey olmaz bi poğaçadan 1 simitten 2 kaşık kısırdan ince dilim pastadan diyet koladan light vs..den hep bişe olmaz sandık hep vericez sandık sadece kendimizi kandırdık

hatta abartıp
1.5 bardak yarım yağlı süt
6 kaşık meyveli k-flex den bişe olmaz da sanıyoruz:) bence 6 kaşık çok süt de 1 bardak olsun o haliyle de doyarsın bence çünkü o kflex sandığımız kadar masum bişe değil

Evet canım kesinlikle. Hep öyle devam edicekmiş sanıyoruz. Hata orada!
Kahvaltımı annem hazırladı canım ya ben sancıdan kalkamıyordum. O yüzden öyle oldu.

Günlüğüme yazıp da aynı zamanda kendi günlüğü de olan arkadaşlar lütfen yazarak bildirin, günlüklerinize abone olacağım.
Mukayese, famee, mermaid5 sizinkilere abone oldum. Takipteyim.
:13:

Ay iyice yaz gelmiş, her yer aydınlık, tatlı tatlı rüzgarlar esiyor! İçim bir garip oldu hem mutlu hem endişeliyim. İlk baharı ve yazı okadar çok seviyorum ki! Ama kilolarım yüzünden neredeyse en mutsuz olduğum aylar bu aylar. Kendime neler yapıyormuşum yahu ben. Bu yaz bu işi halledeceğim kızlar! Kendime söz verdim, yemin ettim!

aksine benim de en rahat ettiğim aylar daha ince giyiyoruz kışın kilomuz kapanıyomuş gibi geliyo ama tosun gibi oluyoruz montlarla hem kilonun kapandığı falan da olmuyo yani:) yazın ince hafif bol kıyafetler en azından kilolu olsak da düzgün duruyo mide bulandırmıyo çocuk korkutmuyo:)

Hiç güleceğim yoktu

26.4.12
Öğle:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabaklı, biberli, patatesli türlü (fırında)
4 kaşık zeytinyağlı salata
1 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir

Öğlede birazcık abarttım sanırım. Düzgün yemeyince çok abartıyorum sonra.. Akşam yürüyüş yapacağım ayrıca

Son düzenleme:
26.4.12
Öğle:
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yemek kaşığı kabaklı, biberli, patatesli türlü (fırında)
4 kaşık zeytinyağlı salata
1 kibrit kutusu kadar az yağlı beyaz peynir
oradan peyniri çıkardığın taktirde mükemmel bi öğün bence, aslında peynir tamam çok zararlı olmayabilir ama gerek yoktu ve bize kilo aldıran hep gerek yokken yediklerimiz:)

oradan peyniri çıkardığın taktirde mükemmel bi öğün bence, aslında peynir tamam çok zararlı olmayabilir ama gerek yoktu ve bize kilo aldıran hep gerek yokken yediklerimiz:)
Haklısın canım. Protein yemem gerektiğini düşündüm ayrıca canım ondan yedim. Evde yoğurt yoktu. Sebze, karbonhidrat, protein oldu.

boylarımız aynı canım bende iki ay önce başladığımda yaklaşık 76 kiloydum, ve yaşım 33, ben bu kadar kısa sürede bu kiloyu verdiysem sen hayli hayli verirsin emin ol.
başarılar dilemiyorum eminim başaracaksın. sevgiler :)

daha once 67den 59a indim ısteyince basarabilecegimi biliyorum. smdi oldu 61. vermek istiyorm kendme hakim olabiliyorm ama 18 yasındaym ve üniversteye hazrlanıyorum.eve aksam geliyorm gün içinde br sey yyemyorm artık ne bulablrsem onu atstırıyorum. cıkıp bir yarım saat yrüyeym o da yok..yazı mı bekleyeyim napym siz söyleyin

Şuan kaç kilosun canım. Nasıl bir diyet uyguladın acaba çok merak ettim?

Canım bence öyle çok fazlan yok ayrıca ÖSS hazırlık döneminde diyet yapman imkansız. Bence yazı bekle.

26.4.12
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı türlü
2 yemek kaşığı yoğurt

Kızlar film izledim, kafamı dağıttım. İçime bir umut doğdu. Bugün benim için bir milat olacak. Giderek daha disiplinli ve azimli olacağım. Ve hedeflerime yavaş yavaş ve tek tek ulaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…