Sorma canım yaa iyice beynim bulanmıştı toparlanmaya çalışıyorum şimdinerelerdesinz tuhaf hanım?
Sorma canım yaa iyice beynim bulanmıştı toparlanmaya çalışıyorum şimdiKendimi kötü hissediyorum başaramadığım için.Artık kendime eskisi kadar inanmıyorum. Ama yine deniyorum bakalım...
​Tartılmadım canım ya tartılmamayı tercih ediyorum en azından böyle daha umutlu oluyorum sen kilo verebildin mi?kilo vrmedin mi canım hiç?
​Tartılmadım canım ya tartılmamayı tercih ediyorum en azından böyle daha umutlu oluyorum sen kilo verebildin mi?
Düzgün bir şekilde diyet yapamadığım için böyleyim canım ya. Tartılmak istemiyorum en azından 15 Haziran'a kadar falan tartılmayacağım. 15 Haziran'da diyetisyende tartılacağım. Spora gidiyorum ama haftada 2 kez falan. Sınavlarımda başlıyor en fazla 3 kez giderim önümüzdeki haftalarda. 15 Hazirandan sonra haftada 5 falan yaparım belki şuan bilemiyorum. Elimden geldiğince gitmem gerek işte ama...tartıl bence canım artılmadan nasıl karar verdn vazgectn boylesporun vardı o ne oldu? ben trtılamıyorum canım zaten diyet de yapamıyorum spora da vaktm yok.sadece dengeli bzleniyorm kadar simdilik yaza sıkıcaz artık
Düzgün bir şekilde diyet yapamadığım için böyleyim canım ya. Tartılmak istemiyorum en azından 15 Haziran'a kadar falan tartılmayacağım. 15 Haziran'da diyetisyende tartılacağım. Spora gidiyorum ama haftada 2 kez falan. Sınavlarımda başlıyor en fazla 3 kez giderim önümüzdeki haftalarda. 15 Hazirandan sonra haftada 5 falan yaparım belki şuan bilemiyorum. Elimden geldiğince gitmem gerek işte ama...Sen neden diyet yapamıyorsun bakim_? Ay seninle konuşmayı özlemişim valla ya psikolojim çok bozuk. Bu kilolarla bir yaz daha geçirmek istemiyorum bir taraftan başka problemler falan derken iyice gerildim...
Benimde sınav programım bu şekilde canım inşallah seneye 10-15 kilo zayıf başlayacağım kararlıyım sınavlardan sonra bende iyice dsiplinli şekilde spor yapacağımah ah ne kadar bekledim ben seni biir bilsenmümkün olmuyor canım ya yani asıl sorun ara öğün ve sporsuzlk. neyse okulum bitti sayılır drs yok artık 7 gün içerisnde 12 adet sınavm var ama bunun stresni de atlatayım da baslaycaım artık bir düzene koymak laım bu işi.2012 2013 öğretm yılına bir 10 15kg
eksik baslayalım degil mi yani?
Ara olarak 3 kuru üzüm yedim, 2 kupa sade kahve içtim bu arada..
Sorma ortak 3 kuru üzüm yedim çok fenayımmm midem azıma geldi bida bu kadar yemicemay canım miden patlamıstr 3 taneyle
Bu arada az su içmiştim su almayı unutmuştuk almış babam suluğumu doldurdum içiyorum.tatlım su bile içme spazm gecirirsin mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?