Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

18.5.12
Sabah:
1 kupa 3'ü 1 arada kahve
2 dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
5 yeşil zeytin
1 salatalık
1 domates
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
Öğle:
4 diyet bisküvi
1 kutu icetea

20.5.12
Sabah:
0.5lt su
1 bardak yarım yağlı süt
4 yemek kaşığı k-felx
1 orta boy yeşil elma

20.5.12
Öğle:
0.5lt su
1 yemek kaşığı patates püresi
2 yemek kaşığı küp, zeytinyağlı domates
2 kaşık zeytinyağlı patlıcan salatası
5 kepçe mercimek çobası
1 dilim kepekli ekmek

20.5.12
Akşam:
(17:30)
6 zeytinyağlı sarma
3 kaşık yoğurt

Son düzenleme:
Şimdi arkadaşıma gideceğim. Bugün yatana kadar hiçbir şey yemeyeceğim. Çok zor bir şey değil, kendimi bir kaç saat tutabilirim. En fazla meyve yiyip, su içerim.

​Tartılmadım canım ya tartılmamayı tercih ediyorum en azından böyle daha umutlu oluyorum sen kilo verebildin mi?

tartıl bence canım artılmadan nasıl karar verdn vazgectn boyle sporun vardı o ne oldu? ben trtılamıyorum canım zaten diyet de yapamıyorum spora da vaktm yok.sadece dengeli bzleniyorm kadar simdilik yaza sıkıcaz artık

Düzgün bir şekilde diyet yapamadığım için böyleyim canım ya. Tartılmak istemiyorum en azından 15 Haziran'a kadar falan tartılmayacağım. 15 Haziran'da diyetisyende tartılacağım. Spora gidiyorum ama haftada 2 kez falan. Sınavlarımda başlıyor en fazla 3 kez giderim önümüzdeki haftalarda. 15 Hazirandan sonra haftada 5 falan yaparım belki şuan bilemiyorum. Elimden geldiğince gitmem gerek işte ama...Sen neden diyet yapamıyorsun bakim_? Ay seninle konuşmayı özlemişim valla ya psikolojim çok bozuk. Bu kilolarla bir yaz daha geçirmek istemiyorum bir taraftan başka problemler falan derken iyice gerildim...

ah ah ne kadar bekledim ben seni biir bilsenmümkün olmuyor canım ya yani asıl sorun ara öğün ve sporsuzlk. neyse okulum bitti sayılır drs yok artık 7 gün içerisnde 12 adet sınavm var ama bunun stresni de atlatayım da baslaycaım artık bir düzene koymak laım bu işi.2012 2013 öğretm yılına bir 10 15kg
eksik baslayalım degil mi yani?

Benimde sınav programım bu şekilde canım inşallah seneye 10-15 kilo zayıf başlayacağım kararlıyım sınavlardan sonra bende iyice dsiplinli şekilde spor yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…