Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

naber tuhaf insan :) nasıl gidiyor diyet bakalım? kaç kg gitti?
İyidir canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum. Tartılmıyorum canım yaaa hala.. 15 Haziran'da tartılacağım diyetisyende. Senin nasıl gidiyor. Sen kaç kilocuklar verdin bakalım bakalım

yaa tartilmadan nasil durabiliyorsun, masallahhhh sana..
ben olsam meraktan catlardim. ben her gun bi kac defa tartiliyorum..:)
hadi bakalim ins cokca zayiflamissindir..
gerci vucut olcunden de bilebilirsin, ya da kiyafetlerinden..
15 haziranda guzel haberlerini bekliyoruz bakalim :)

1 bardak içtm ben ya:18:
Bir bardak su içmekle diyet mi yapılır ortak metabolizmanı ne hızlandıracak senin su içmek diyette çok yararlı bu sorununu hemen çözmelisin aaa aaa

Canım ya okadar çok diyet yaptım ki artık yeni yöntemler deniyorum. Sürekli tartılmamak sürekliliğimi arttırıyor. Sayısal olarak değilde daha çok bilinçsel olarak bakıyorum bu diyet işine. İnşallah 15 haziranda bir 5 kilo vermiş olsam okadar mutlu olucam ki... Hep beraber hedeflerimize ulaşacağız canım. Kimse yalnız değil burada en kötü en iyi hallederimde de buradayım. Seni de beklerim.

İyidir canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum. Tartılmıyorum canım yaaa hala.. 15 Haziran'da tartılacağım diyetisyende. Senin nasıl gidiyor. Sen kaç kilocuklar verdin bakalım bakalım

ben 63'e düştüm canım, duruyorum öyle şu an :)

ama 38 beden olmuşum ya, pantolon denedim az önce çarşıda. oldu valla :)

hafta sonu çok bozdum ya, şu 5 gün kontrollü gidip spor yapmak istiyorum.

Suyun yararı gercekten varm ı ?

olmuyor aklma gelmyor ortak ya
Canım bunu alışkanlık edin kilo vermende çok işine yarayacak:13:

ben 63'e düştüm canım, duruyorum öyle şu an :)

ama 38 beden olmuşum ya, pantolon denedim az önce çarşıda. oldu valla :)

hafta sonu çok bozdum ya, şu 5 gün kontrollü gidip spor yapmak istiyorum.
Canım 38 beden hayalim şuan resmen senin yerinde olmayı çok isterdim sakın o hafta sonu kaçamaklarına kapılma bu hafta düzenle ilerle zaten baya ilerlemişsin yazık olmasın
tatlım hadi gittim ben çalışmalıyım öpüyorum
Tamam canım kocaman öpüyorum yarın yine gel bak

Suyun yararı gercekten varm ı ?
​Tabiki metabolizmayı hızlandırıyor daha çabuk yakıyorsun yediklerini canımcım

meraba yaşlarımız yakınmış ben de üniversiteye bu sene başladım hazırlığı yeni bitirdim yani resmi olarak haftaya bitecek bölüme geçtiğimden sadece derslerimi düşünmek istiyorum bugüne kadar hep kilom yüzüden mutsuz bir insan oldum.bi sorum olucaktı benim bacaklarım çok kalın hatta benden daha kilolu olanlara bakıyorum benimkilerden daha ince seninlede kilolarımız yakın böyle bir sorunun var mı alt bacağında?

Ayyy evet canım benim de bacaklarım çok kalın seni okadar iyi anlıyorum ki.. Bende üniversite ince bir kız olarak efsane olmak istiyorum. İnşallah bu yaz bu işi başaracağım...

Ayyy evet canım benim de bacaklarım çok kalın seni okadar iyi anlıyorum ki.. Bende üniversite ince bir kız olarak efsane olmak istiyorum. İnşallah bu yaz bu işi başaracağım...

ben de ben de:)çevremdekiler genetik falan diyor ama çok saçma değil mi sonuçta boyuma göre ideal kilomda olsam bacaklarım genetik anlamda ne kadar kalın olursa olsun böyle olmayacaktır boyum 160 ve 55 kilo olursam normal bacaklara sahip olurum diye umud ediyorum ama bazen aceba gerçekten öyle midir diye pes ettiğimde oluyor

Kesinlikle canım biraz da egzersiz yaparak gayette inceltirsin bacaklarını

İyi gidiyo canım. Sürekli iç konuşma yapıp kendimi telkinliyorum. "Zayıflayacağım" diyorum sürekli. Hem moralim düzeliyor hem de daha azimli oluyorum. Tavsiye ederim.

ic konusma ise yariyor, mesela ben cok gec yatiyorum ve aksam 7 den sonra kesinlikle agzima bir lokma bile koymuyorum, bunu basarabilecegimi sanmamistim aslinda, suanda bende kendime sasiriyorum.. dedigin yöntemi bende kullaniyorummm )
dün gecenin 2.30 u,, arkadasim acikti, tabii onun kilo sorunu yok, direk benden aksamdan kalan tavuklari isitmemi istedi.. tabiii benim karnim kurt gibi ac.. önümde oturdu bigüzel domateziyle biberiyle koca bir tavugu götürdü, Vallahii okadar israrina ragmen hic orali bile olmadimmmmm ve kendimle gurur duyuyorummm buaralarr )))

Ayyyy harikasın canım. Bende senin gibi kararlı ve iradeli olacağım inşallah. Artık oyalanmak yeter valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…