aynen öyle yoksa şirketin anlaşmalı lokantasında çeşit çok kendimi kaybetmek istemiyorum.![]()
canım napıyosun dıyetın nasıl gdıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle yoksa şirketin anlaşmalı lokantasında çeşit çok kendimi kaybetmek istemiyorum.![]()
canım napıyosun dıyetın nasıl gdıyor
Aynen canım insan para verince daha da gaza geliyor.günaydııııııııııınnn demek spor salonuna yazıldın çok iyi yaa para verince insan zorla disiplin kazanıyo:) ayça kaya nasıl gidiyo:) ben de ayça kayaya uymaya çalışıyorum artık ayran detoksu sapmıştım 62 ile iki günde 64 oldum normalde herkes kilo verir ama ben de fazla ödem şişkinlik yaptıdün ayça kayaya döndüm 1 saatte spor şişkinliğim indi şükür 63ü gördüm hiç dışına çıkmadan ayça kayaya devaammm:)
forumun diyet listeleri bölümünde ayda 8 kilo verdiren listesi var listeye uyanlar orada toplanıp birlikte kilo veriyo bi bak istersen:)Merhaba canım nasılsın?Şekersiz çayından içmeye geldim :) Yahu kızlar çok cahil gibi olacam ama bu Ayça Kaya nedir?
Bugün indirimli kupon sitelerinden birinde harika bir fırsat gördüm, hemen satın aldım.200tl üç aylık spor salonu üyeliği; sınırsız kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam, buhar banyosu, masaj, jakuzi..
Aylık 65 tlye falan denk geliyor. Büyük bir sitenin kendi tesisinde hemde bayıldım vallahi normal fiyatı 400tl.
3 Ay boyunca bol bol yüzüp keyif yapacağım.
Haftada 5 gün 1 saat yüzeceğim. Zayıflamazsam yuh artık bana
![]()
Hehehe hoşgeldin canııım. Bak sayfam listesi ve videosu var. Doktorum programında çıkan bir diyetisyen. Ben onun listesine uymaya çalışıyorum.Merhaba canım nasılsın?Şekersiz çayından içmeye geldim :) Yahu kızlar çok cahil gibi olacam ama bu Ayça Kaya nedir?
Aaa ben diyetisyen sanıyoduumIç hastalıkları uzmanı zayıflama konusunda biçok çalışması var google a yaz sitesine ulasırsın![]()
Bir sürü diyet var beğendiğini, yapabilirim dediğini seçerforumun diyet listeleri bölümünde ayda 8 kilo verdiren listesi var listeye uyanlar orada toplanıp birlikte kilo veriyo bi bak istersen:)
Tımam fıstık:13:Teşekkürler kızlar bi araştırayım bakayım :)
Canım valla bende bayıldım parayı artık bu ay ki maaşımı full kartıma yatırıcam:18:keşke benim de imkanım olsa![]()
Canım valla bende bayıldım parayı artık bu ay ki maaşımı full kartıma yatırıcam:18:
Belki daha sonra olur canım. Sınavdan sonra yaparsın birşeyler hem stresini atarsıncnım parası iyi ama ya gercekten cok iyi. benm de boyle seylere vaktim olsaydı keske..