Tuhaf Kız'ın Diyet Günlüğü

1 Mayıs 2012 Salı
Basen: 111cm
Bacak: 66cm
Göbek: 94cm
Boy: 1.68-70cm
Kilo: 75.4kg

Günaydın beybi umarım hafif bir günüm olur bugüğn

Sen haftada kaç gün tartılıyorsun canım :26:

neyse diyete bugün basladın say 20 gün sonra benm dogm gnüm okul da nredeyse kapanmş olacak o zamn sıkıcam kendimi
Aynen tatlım zaten okadar yemeye +400gr çıkmışım. Demekki baya kilo vermiştim. Neyse artık bugün yeni bir sayfa.. İnşallah omuz omuza ilerleyeceğiz canım. Okul kapanınca bende çok rahatlayacağım vallahi.
Günaydın beybi umarım hafif bir günüm olur bugüğn

Sen haftada kaç gün tartılıyorsun canım :26:
Haftada bir tartılacağım bundan sonra canım. Daha önce belli bir düzenim yoktu.

En iyisi o tatlım çünkü + görünce moralin bozuluyo, - görünce cozutuyorsun , bende sadece cuma günleri tartılıcam

En iyisi o tatlım çünkü + görünce moralin bozuluyo, - görünce cozutuyorsun , bende sadece cuma günleri tartılıcam
Aynen canım kesinlikle bende tam buyüzden ayda bir tartılmayı düşünüyordum. Hatta dayanabilirsem belki öyle yapacağım. Yaşam biçimi haline getirmek için daha yararlı bi yöntem
of of nerede tartılacağım benn:26: kahvaltın neydi canm?
Yazıyorum şimdi kahvaltımı ortak. Sen kendine bir tartı bul canım ya en azından tartı günlerinde kullanmak için ödünç al

Yazıyorum şimdi kahvaltımı ortak. Sen kendine bir tartı bul canım ya en azından tartı günlerinde kullanmak için ödünç al

2 haftada 1 belki tartlabilirm bilmiyorum..yapacak mısın sporumsu bir şeyler?
sabah yürüyeyim dedm 1 saat sokakta kaldım 20dk ancak yürüdm keşke cıkmayıp evde egzersiz yapsaydım

Bebişler sporuda en az sağlıklı beslenme kadar yada banyo yapmamız gibi düzenli bi hale getirmemiz lazım..

Ben az yediği halde vücudu sıkı olmayan bi sürü insan biliyorum ama daha düzenli spor yapıp kilolu olana rastalamadım

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın canım. Ben pek alışkın değilim yavaş yavaş başlayacağım ve aynen dediğin şekilde alışkanlık edinmek istiyorum. Sigara içiyorum, onu da bırakacağım. Geç yaşlanmak için tek reçete spor ve diyet.. Hem güzel hem genç kalacağız daha ne olsun
başına güneş gecmesin
Leslie Sansone - walk at home yapıcam canım. Ben öyle spor için evden çıkacak kadar azimli değilim şuan:26:

Aaay bende sigaracıyım

Kilo verdiğim zaman sigarayıda bırakma çalışmalarım sürecek..

İnsan kendini fiziksel olarak geliştirdiğinde çok sağlıklı ve psikolojik olarakta güçlü oluyor

derhal bırakmalısın. benim arkadaşım 3 4 yıldır içiyor bırakmaya calısıyor 2 hafta sonra tekrar baslıyor. bırakınca da yemeğe veriyorsn kendni ama emn ol cık daha iyi.
ben görüyorum neler cektğini o da istemiyor ama iradesiz. yapmayın kendinize bunu ya gerckten üzülüyorum

Aaay bende sigaracıyım

Kilo verdiğim zaman sigarayıda bırakma çalışmalarım sürecek..

İnsan kendini fiziksel olarak geliştirdiğinde çok sağlıklı ve psikolojik olarakta güçlü oluyor
Aynen canım bende kilolarımdan kurtulunca sigarayı bırakmak için destek almaya başlayacağım. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…